mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 7. 3. 2023 | 4 komentáře
mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Zdroj: Shutterstock

Lidé, kteří zatím nejsou klienty mBank a nově si u ní založí běžný účet mKonto, dostanou odměnu až 2000 korun. Akce trvá do konce dubna.

Základní podmínkou je zaplatit kartou k účtu prostřednictvím mobilu nebo hodinek (Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay, Xiaomi Pay). Banka pak vrátí na účet částku, kterou klient předtím zaplatil – maximálně však 2000 korun.

Sčítají se všechny platby provedené do konce dubna – nemusí tedy jít o jediný nákup. Minimální částka není stanovena. Není vhodné nechávat nákupy až na konec akce, protože platby musí být do 30. dubna také zaúčtovány (nejen blokovány), což často trvá dva až tři dny.

Banka upozorňuje, že některé platby se do limitu pro odměnu nepočítají. Vyloučeny jsou:

  • platby u sázkových společností,
  • u společností provozujících jakoukoliv formu hazardu či kasina,
  • u společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například Revolut, Curve, Paypal) včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi,
  • u společností umožňujících investice do cenných papírů a kryptoměn.

Jako nový klient se počítá ten, kdo neměl v mBank otevřený účet mezi 1. lednem 2022 a 28. únorem 2023.

mBank ani tentokrát nezapomíná na odměnu pro své stávající klienty. Na rozdíl od loňských akcí na ni však nedosáhnou všichni zájemci, ale jen ti, kteří uspějí v losování. Každý z dvou tisíc výherců dostane odměnu 2000 korun.

Tipy pro lovce odměn

Zdroj: Shutterstock

Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!

Dosavadní klienti – zájemci o zapojení do akce – se musí přihlásit přes formulář a použít promo kód „mobil“. Pak jim stačí zaplatit libovolnou částku mobilem nebo hodinkami v některé z následujících kategorií:

  • sport a koníčky,
  • hudba, filmy, knihy a časopisy,
  • restaurace,
  • veřejná doprava a taxi,
  • pohonné hmoty,
  • akce a události (například kino, divadlo, koncerty).

Platby budou vyhodnocovány podle MCC kódů, které má přiřazeny každý obchodník přijímající platební karty. mBank upozorňuje, že neodpovídá za správné zařazení obchodníků do daných kategorií. Kdo chce mít jistotu, měl by tedy raději zaplatit u více různých obchodníků nebo poskytovatelů služeb. Pro zařazení ve slosování nicméně stačí jediná platba.

Akce je rozdělena do čtyř období (první a druhá polovina března, první a druhá polovina dubna). Každé ze čtyř období vyvrcholí losováním 500 výherců. Každého ze čtyř termínů losování se klient může zúčastnit jenom jednou – nehledě na počet plateb se mu tedy z daného období započítá jediná. Opakované účasti – postupně ve všech čtyřech losováních – ale nic nebrání, stačí v příslušném období znovu zaplatit mobilem nebo hodinkami.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+16
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 4 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.