mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 7. 3. 2023 | 4 komentáře
mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Zdroj: Shutterstock

Lidé, kteří zatím nejsou klienty mBank a nově si u ní založí běžný účet mKonto, dostanou odměnu až 2000 korun. Akce trvá do konce dubna.

Základní podmínkou je zaplatit kartou k účtu prostřednictvím mobilu nebo hodinek (Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay, Xiaomi Pay). Banka pak vrátí na účet částku, kterou klient předtím zaplatil – maximálně však 2000 korun.

Sčítají se všechny platby provedené do konce dubna – nemusí tedy jít o jediný nákup. Minimální částka není stanovena. Není vhodné nechávat nákupy až na konec akce, protože platby musí být do 30. dubna také zaúčtovány (nejen blokovány), což často trvá dva až tři dny.

Banka upozorňuje, že některé platby se do limitu pro odměnu nepočítají. Vyloučeny jsou:

  • platby u sázkových společností,
  • u společností provozujících jakoukoliv formu hazardu či kasina,
  • u společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například Revolut, Curve, Paypal) včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi,
  • u společností umožňujících investice do cenných papírů a kryptoměn.

Jako nový klient se počítá ten, kdo neměl v mBank otevřený účet mezi 1. lednem 2022 a 28. únorem 2023.

mBank ani tentokrát nezapomíná na odměnu pro své stávající klienty. Na rozdíl od loňských akcí na ni však nedosáhnou všichni zájemci, ale jen ti, kteří uspějí v losování. Každý z dvou tisíc výherců dostane odměnu 2000 korun.

Tipy pro lovce odměn

Zdroj: Shutterstock

Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!

Dosavadní klienti – zájemci o zapojení do akce – se musí přihlásit přes formulář a použít promo kód „mobil“. Pak jim stačí zaplatit libovolnou částku mobilem nebo hodinkami v některé z následujících kategorií:

  • sport a koníčky,
  • hudba, filmy, knihy a časopisy,
  • restaurace,
  • veřejná doprava a taxi,
  • pohonné hmoty,
  • akce a události (například kino, divadlo, koncerty).

Platby budou vyhodnocovány podle MCC kódů, které má přiřazeny každý obchodník přijímající platební karty. mBank upozorňuje, že neodpovídá za správné zařazení obchodníků do daných kategorií. Kdo chce mít jistotu, měl by tedy raději zaplatit u více různých obchodníků nebo poskytovatelů služeb. Pro zařazení ve slosování nicméně stačí jediná platba.

Akce je rozdělena do čtyř období (první a druhá polovina března, první a druhá polovina dubna). Každé ze čtyř období vyvrcholí losováním 500 výherců. Každého ze čtyř termínů losování se klient může zúčastnit jenom jednou – nehledě na počet plateb se mu tedy z daného období započítá jediná. Opakované účasti – postupně ve všech čtyřech losováních – ale nic nebrání, stačí v příslušném období znovu zaplatit mobilem nebo hodinkami.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+16
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 4 komentářů

A tohle už jste četli?

Klienti mBank přijdou o zbývající vkladomaty. Chystá se náhrada

26. 7. 2024 | Petr Kučera

Klienti mBank přijdou o zbývající vkladomaty. Chystá se náhrada

Společnost Broker Consulting se rozhodla ukončit provoz sítě bankomatů s vkladovou funkcí. Ty fungovaly na franšízových pobočkách OK Point, jejichž partnerem je mBank.

ČSOB zavede poplatek za příchozí platbu přímo na kartu

25. 7. 2024 | Petr Kučera

ČSOB zavede poplatek za příchozí platbu přímo na kartu

Československá obchodní banka (ČSOB) od listopadu nově zpoplatní příchozí platby přímo na kartu, tedy bez uvedení čísla účtu nebo telefonního čísla. Přidá se tak k dalším dvěma bankám,... celý článek

Moneta rozšířila možnost, jak získat lepší kurz eura nebo dolaru

24. 7. 2024 | Petr Kučera

Moneta rozšířila možnost, jak získat lepší kurz eura nebo dolaru

Online směnárna Monety nově funguje nepřetržitě, tedy v režimu 24/7. Dříve ji lidé mohli využít jen v pracovní dny od 8 do 17 hodin.

Novinka od Revolutu má zabránit přístupu zloděje k telefonu

23. 7. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Novinka od Revolutu má zabránit přístupu zloděje k telefonu

Aplikace Revolut zavádí novou funkci nazvanou Ochrana majetku. Díky biometrické identifikaci chrání peníze na účtu před zloději mobilních telefonů – v případě, že telefon byl odemčený... celý článek

Creditas zvýší poplatky, základní služby zůstanou zdarma

22. 7. 2024 | Petr Kučera

Creditas zvýší poplatky, základní služby zůstanou zdarma

Banka Creditas od začátku října zvyšuje některé dosavadní poplatky. Změny se týkají hlavně služeb na pobočkách, mimo jiné i výběru hotovosti u pokladny. Připlatí si také zájemci o papírové... celý článek

Partners Financial Services