mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 17. 10. 2023
mBank má další akci s odměnou 2000 Kč. Nejen pro nováčky

Zdroj: Shutterstock

Lidé, kteří zatím nejsou klienty mBank a nově si u ní založí běžný účet mKonto, dostanou odměnu až 2000 korun. Akce potrvá do poloviny prosince.

Základní podmínkou je zaplatit kartou k účtu prostřednictvím mobilu nebo hodinek (Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay, Xiaomi Pay, Swatch Pay). Banka pak vrátí na účet částku, kterou klient předtím zaplatil – maximálně však 2000 korun.

Sčítají se všechny platby provedené do poloviny prosince – nemusí tedy jít o jediný nákup. Minimální částka není stanovena. Není vhodné nechávat nákupy až na konec akce, protože platby musí být do 15. prosince také zaúčtovány (nejen blokovány), což někdy trvá až tři dny.

Banka upozorňuje, že některé platby se do limitu pro odměnu nepočítají. Vyloučeny jsou platby u:

  • sázkových společností a společností provozujících jakoukoliv formu hazardu či kasina,
  • společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například Revolut, Curve, Paypal), včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi,
  • společností umožňujících investice do cenných papírů a kryptoměn.

Jako nový klient se počítá ten, kdo neměl v mBank otevřený účet mezi 1. lednem 2022 a 15. říjnem 2023.

mBank ani tentokrát nezapomíná na odměnu pro své stávající klienty. Dosáhnou na ni ale jen ti, kteří uspějí v losování. Každý z dvou tisíc výherců dostane až 2000 korun.

Dosavadní klienti – zájemci o zapojení do akce – se musí přihlásit přes formulář a použít promo kód VANOCE.

Do každého ze čtyř slosování budou zařazení přihlášení klienti, kteří v dané vlně aspoň jednou zaplatí mobilem nebo hodinkami (a transakce bude během dané vlny i zaúčtována). Případná odměna bude ve stejné výši jako součet uskutečněných plateb v dané vlně, maximálně však 2000 korun.

První vlna proběhne od 16. do 31. října, druhá od 1. do 15. listopadu, třetí od 16. do 30. listopadu a čtvrtá od 1. do 15. prosince. Nejpozději do sedmi dní od skončení každé vlny mBank vylosuje vždy 500 výherců. Každý účastník může být během soutěže vylosovaný jen jednou (například pokud vyhraje hned v první vlně, nemá už šanci v těch dalších). Opakované účasti – postupně ve všech čtyřech losováních – ale nic nebrání, stačí v příslušném období znovu zaplatit mobilem nebo hodinkami.

Tipy pro lovce odměn

Zdroj: Shutterstock

Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!

Bonusy i od konkurence

Na bonusy průběžně lákají také některé konkurenční banky. K nejatraktivnějším teď patří akce Raiffeisenbank: všem novým klientům, kteří si otevřou běžný osobní účet, banka pošle 500 korun po dobu šesti měsíců. K získání celkem 3000 korun stačí aspoň třikrát měsíčně zaplatit debetní nebo kreditní kartou.

Dosavadní klienti Raiffeisenbank pak mají šanci v soutěži o 10 tisíc korun: tuhle částku může každý měsíc až do konce listopadu vyhrát třicet vylosovaných klientů, pokud jim v daném kalendářním měsíci přijde na účet v součtu aspoň 15 tisíc korun a zároveň provedou aspoň tři odchozí platby (do nich se počítají platby zadané v elektronickém bankovnictví i platby kartou v libovolné výši). Do soutěže je potřeba se registrovat v mobilním či internetovém bankovnictví přes banner v sekci Nabídky -> Tipy pro vás.

ČSOB slibuje odměnu 1000 korun při založení nového běžného účtu s názvem Plus konto nebo Poštovní účet, oba jsou bez poplatků a bez závazků. Akce má trvat do konce října, podobně jako při té předchozí není vyloučeno její prodloužení. Podmínky jsou jednoduché: Po založení účtu (přes web, přes aplikaci ČSOB Smart nebo telefonicky) se stačí do 30 dnů aspoň jednou přihlásit do mobilní aplikace. Za to je odměna 500 korun. A kdo do 30 dnů aspoň jednou zaplatí kartou, dostane dalších 500 korun.

Mladým klientům ve věku od 18 do 30 let nabízí ČSOB k novému účtu až 1500 Kč. Prvních 500 Kč získají za přihlášení se do aplikace ČSOB Smart. Druhých 500 Kč od banky dostanou, když si předtím na účet pošlou aspoň 500 Kč. A třetích 500 Kč získají, když do 30 dnů aspoň jednou zaplatí v mobilu prostřednictvím Google Pay, Apple Pay, Click to Pay, Garmin Pay nebo Xiaomi Pay. Kampaň trvá do konce října. Navíc se dá soutěžit o deset mobilů iPhone 15, výherce určí losování.

UniCredit Bank nabízí novým klientům dvanáct lístků do sítě multikin CineStar zdarma. Podmínkou je použít kód ,,cinestar‘‘ při založení účtu Start (zdarma bez podmínek), Open nebo Top. Klienti od 18 do 26 let navíc dostanou voucher na Maxi popcorn menu pro dva. 

Služba Skip Pay, za kterou stojí ČSOB, dá novým klientům s Účtem Plus slevu až 1000 korun na první nákup přes internet.

Jde na běžných účtech ušetřit? Ano!

Vyberte si účet s výhodnějšími podmínkami a ušetřete až pár stovek měsíčně. Ať jste podnikatel, soukromá osoba nebo student.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+20
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

Partners Financial Services