Banky rozdají tisíce, startují nové akce pro klienty

Petr Kučera | rubrika: Co se děje | 6. 2. 2024
Raiffeisenbank, Creditas, ČSOB, UniCredit a Skip Pay lákají na odměny za aktivní využívání služeb nebo sjednání nového účtu. Některé odměny získá každý při splnění podmínek, u jiných rozhodne los.
Banky rozdají tisíce, startují nové akce pro klienty

Zdroj: Shutterstock

Raiffeisenbank odstartovala soutěž, která má podpořit zájem o takzvané platby na kontakt. Sto vylosovaných výherců získá 1000 korun.

Do akce se můžou zapojit stávající i noví klienti Raiffeisenbank. Základní podmínkou je přihlásit se do soutěže prostřednictvím mobilního bankovnictví, a to během února. Registrační tlačítko najdou v bankovní aplikaci v sekci Nabídky.

Druhou podmínkou je zaregistrovat své telefonní číslo pro příjem plateb na kontakt. „Soutěže se mohou účastnit i klienti, kteří měli platby na kontakt registrované již před spuštěním soutěže,“ potvrzuje mluvčí Tereza Kaiseršotová. Tito klienti se však – stejně jako ostatní – musí do soutěže registrovat v mobilním bankovnictví.

Třetí a poslední podmínkou je odeslat v průběhu února alespoň jednu platbu na kontakt.

V polovině března Raiffeisenbank vylosuje sto výherců, kterým na účet připíše tisíc korun. Výherci budou informováni prostřednictvím SMS.

Soutěž má také Creditas, potrvá do 31. března. Hraje se o hlavní cenu 100 tisíc korun a devět dalších hodnotných výher: poukaz na zážitkový pobyt v hodnotě 50 tisíc (2. místo), poukaz na nákup sportovního vybavení v hodnotě 25 tisíc (3. místo) a poukazy na nákup zboží v Alza.cz v hodnotě 10 tisíc (4. až 10. místo).

Podmínkou účasti v soutěži Creditas je registrovat se na webu banky a zaplatit osobní kartou Creditas alespoň pětkrát měsíčně vždy přinejmenším 500 korun (každá z pěti plateb za měsíc tedy musí dosáhnout alespoň 500 korun nebo ekvivalent této částky v jiné měně).

Platíte hodně za plyn?
Změňte dodavatele

Čím dříve se do změny dodavatele pustíte, tím víc ušetříte. Neotálejte a podívejte se, jaké nabídky pro vás máme.

V některých bankách pokračují také akce pro nové klienty, kteří při splnění podmínek dosáhnou automaticky na bonus:

Raiffeisenbank pokračuje v loňské akci, novým klientům s běžným účtem nabízí až 3000 korun. Stačí aspoň třikrát měsíčně zaplatit debetní či kreditní kartou – za každý ze šesti měsíců jim banka pošle 500 korun.

Až 2700 korun nabízí služba Skip Pay, za kterou stojí ČSOB. Lidé, kteří si založí ověřený účet Plus u Skip Pay, dostanou roční dálniční známku v hodnotě 1500 korun. Při dalším používání karty mohou během jednoho roku získat v součtu dalších 1200 korun: stovku za každý měsíc, v němž přinejmenším pětkrát zaplatí kartou a zároveň jejich celkové platby kartou dosáhnou aspoň 10 tisíc. 

Samotná ČSOB odmění nové klienty, kteří si do konce února sjednají běžný účet Plus Konto. Dostanou až 1500 korun, když se po aktivaci účtu aspoň jednou přihlásí do mobilní aplikace ČSOB Smart a ve třech po sobě jdoucích měsících zaplatí aspoň pětkrát kartou (za každý měsíc, v němž zaplatí aspoň pětkrát, dostanou 500 korun).

Noví klienti ČSOB zároveň získají pojištění ztráty nebo krádeže karty a pojištění internetových rizik na jeden rok zdarma, pokud si je sjednají přes aplikaci.

ČSOB také obnovila loňskou speciální akci pro důchodce. Když si u ní sjednají nový účet a nechají si na něj posílat důchod, dostanou 1000 korun. Když aspoň pětkrát zaplatí kartou, a to nejpozději do konce měsíce následujícího po měsíci, ve kterém došlo k otevření účtu, získají navíc 500 korun.

UniCredit Bank dál nabízí novým klientům až dvanáct lístků do sítě multikin CineStar zdarma. Akce má skončit v polovině roku. Zájemci musí splnit dvě podmínky: zadat při online založení účtu promo kód CineStar24 a aspoň třikrát měsíčně zaplatit kartou. Za každý z šesti měsíců, v němž je podmínka tří plateb kartou splněna, dá banka dvě vstupenky na libovolný 2D film ve zmíněné síti kin.

Tipy pro lovce odměn

Zdroj: Shutterstock

Přinášíme vám pravidelně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů. Stačí si vybrat. 

Akce, slevy, bonusy!


Velké retro. Jak vypadal internetbanking před dvaceti lety

Jak vypadalo internetové bankovnictví před dvaceti lety? Zveme vás do roku 2002, kdy Peníze.cz vyhlásily soutěž o nejlepší internetbanking. Projděte si velkou galerii a výběr z tehdejších hodnocení.

Popisky a autory fotek najdete uvnitř galerie.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-85
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

Partners Financial Services