Modernizace obce nikdy nebyla snazší. Aplikace šetří čas i peníze?

PR text | 25. 1. 2024
Vedení obce je náročná a mnohdy nedoceněná práce. Každým rokem přitom zbytečně trávíte stovky hodin času činnostmi, které můžete snadno vyřešit mnohem efektivněji. Stačí jen vědět, jaké chytré aplikace používat. Máme pro vás několik tipů na technologie, jejichž zavedení je velmi jednoduché.
Modernizace obce nikdy nebyla snazší. Aplikace šetří čas i peníze?

Zdroj: Shutterstock

Platební brána pro občany obce

Ať už se chcete pohnout jakýmkoliv směrem, potřebujete vlastní platební bránu. Ta umožní vašim obyvatelům pohodlně, bezpečně a během vteřinky odesílat platby za nejrůznější služby. Vám naopak ušetří stovky hodin probírání účtenek, jejich zadávání do systému a další administrativy.

Za zmínku stojí například známá platební brána Pays, kterou využívá velké množství tuzemských obcí. Kombinuje totiž jednoduchost, sofistikované funkce a levný provoz.

Vše začíná bleskurychlou registrací, která zabere přibližně deset minut. Nejdříve se registrujete, poté si necháte ihned vygenerovat platební odkaz, získáte unikátní kód a ve finále jej pouze zkopírujete a vložíte na stránky své obce. Žádné programování ani nekonečné domluvy s poskytovatelem. Takto jednoduchý proces zvládne každý.

Při úvodním generování kódu zaplatíte poplatek 600 Kč. V průběhu času nemusíte platit žádné paušální měsíční poplatky, jako to bývá u konkurenčních bran. Společnost Pays si bude pouze strhávat poplatek za příchozí platby.

Platba kartou vyjde na 1,5 % z celé částky. Platba převodem a QR kódem stojí 1 %. Apple Pay a Google Pay 1,5 %. Máte měsíční obrat vyšší než 50 000 Kč? V takovém případě si můžete snadno domluvit individuální ceník, díky němuž budete mít nižší poplatky.

Pokročilé funkce platební brány Pays

Zmíněná brána nabízí rovnou několik volitelných funkcí, které u konkurence zkrátka nenajdete.

Pouhým kliknutím si můžete nastavit internetovou pokladnu, platební předpisy, opakované platební odkazy, SMS notifikace, upozornění obyvatelům obce a další volitelné vychytávky. Naprostou samozřejmostí je automatické generování účtenek, faktur i dokonalý přehled o veškerých pohybech.

Nemusíte tak trávit desítky hodin ročně evidováním plateb, jejich přiřazováním a dalšími nepříjemnostmi. Prostě si jen sednete k počítači, vše si během minutky otevřete, prohlédnete a máte hotovo.

Mezi podstatné výhody této platební brány patří i její propojení s dalšími službami, které dokážou mrknutím oka modernizovat různé procesy ve vaší obci.

Parkování nikdy nebylo jednodušší

Další důležitou aplikací pro obce je parkovací systém Parkum. Tento systém najdete například v Lednici, Brně, Zlíně, Frýdku-Místku či Špindlerově Mlýně.

Odborníci z Parkumu vám na požádání zajistí autonomní závorová/bezzávorová zařízení, která budou sama rozdávat online parkovací lístky. Díky rozpoznávání SPZ s pomocí moderní umělé inteligence nevyžadují téměř žádnou obsluhu.

Platby vám na bankovní účet obce budou chodit prostřednictvím zmíněné platební brány Pays. I v tomto případě tedy ušetříte klidně až desítky hodin času ročně. Zároveň nemusíte shánět fyzickou obsluhu parkovišť. Zkrátka si pouze otevřete webové stránky společnosti Parkum a prohlédnete si důležité informace.

Užijte si také automatický prodej vstupenek na akce

Žádná alespoň trochu větší obec se neobejde bez pravidelného pořádání zajímavých kulturních akcí pro své obyvatele i další návštěvníky odjinud. Takové události vám získají věhlas i sponzory. Když se zadaří, tak zároveň přinesou něco do obecní kasy. To samozřejmě platí jen v případě, kdy prodáte dostatek lístků.

Předprodej vstupenek zajišťuje portál smsticket. Většina z vás jej nejspíše zná, protože se jedná o jednoho z největších hráčů ve svém oboru na tuzemském trhu.

Samotná registrace na těchto stránkách trvá pouze několik málo minut. Ihned po jejím dokončení získáte možnost vytvořit štítek plánované akce. Prostě vyplníte její název, datum/čas/místo konání, nastavíte různé ceny vstupenek (nezapomeňte na slevy pro důchodce či studenty), stručně popíšete chystanou událost a vše potvrdíte. Poté začne systém automaticky prodávat lístky zájemcům.

I zde platí, že vše funguje na základě propojení s platební branou Pays. Snadno tak uvidíte, kolik vstupenek jste prodali, kolik peněz vydělali a podobně.

smsticket vám pomáhá s reklamou

Každá událost potřebuje poctivou propagaci. Nikdy zkrátka nebudete ve svém kraji jediní, kdo zrovna pořádá kulturní událost.

Z toho důvodu se vámi vložené události objeví na samotných stránkách smsticketu, stejně jako na webovkách všech partnerů vstupenkového portálu. Zároveň budou vidět v síti fyzických prodejen. Hravě si tak získáte pozornost tisíců a tisíců potenciálních návštěvníků.

K tomu připočtěte propagaci na sociálních sítích, SMS reklamu i e-mailing. Ve výsledku se vaše akce zobrazí klidně i desítkám tisíc lidí. Věřte nám, že tímto způsobem přilákáte několikanásobek návštěvníků proti tomu, kdybyste celý proces zviditelnění plánovali sami.

Určitě vám je jasné, že dané služby nebudou zadarmo. Nemusíte se však ničeho bát – zaplatíte pakatel. smsticket si totiž účtuje pouze 5 % z ceny prodané vstupenky. Ve výsledku vám však taková investice přinese mnohem větší zisky i věhlas.

Otevřete si webové stránky pod odkazy

Není nic jednoduššího, než si rozkliknout internetové stránky pod vloženými odkazy a registrovat se (zdarma). Ihned si budete moci přečíst důležité informace a posunout svou obec o několik úrovní výše. Ušetříte tak stovky hodin času ročně, spoustu peněz a zpříjemníte život všem obyvatelům.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

26. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) v červnu a červenci spustí nová opatření v boji proti takzvanému spoofingu – kvůli zneužití telefonního čísla má spotřebitel dojem, že mu podvodník... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Partners Financial Services