Creditas vypne staré bankovnictví v polovině roku

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 27. 3. 2021 | 5 komentářů
Creditas vypne staré bankovnictví v polovině roku

Zdroj: Creditas

Provoz starého internetového a mobilního bankovnictví Banky Creditas skončí k 30. červnu. Termín teď potvrdila v oznámení klientům. „Doporučujeme vám neodkládat změnu na poslední chvíli a přejít na nové bankovnictví včas a bez zbytečného stresu,“ píše banka.

Už loni v srpnu Creditas zprovoznila zcela novou verzi internetového a mobilního bankovnictví, klienti na něj mohli přejít dobrovolně. Už tehdy banka plánovala, že souběžný provoz zachová zhruba do poloviny roku 2021.

Přechod do nového systému podporuje i soutěž: Z klientů, kteří do konce března provedou aspoň pět transakcí v novém internetovém nebo mobilním bankovnictví, vylosuje banka jednoho výherce ceny 60 tisíc korun. Do poloviny ledna, kdy soutěž začala, přešla do nového elektronického bankovnictví zatím přešla víc než polovina klientů z těch, kteří online přístup používají, řekla tehdy mluvčí Lucie Brunclíková.

Podobu nového internetového bankovnictví si může klient sám nastavit – „dlaždice“ s jednotlivými produkty lze libovolně poskládat a upravit. Na přání klientů přidala banka i možnost klasického řádkového zobrazení, které znají ze starého internetového bankovnictví.

Mezi výhody oproti dřívější verzi patří třeba i jednoduché přihlašování pomocí QR kódu s ověřením v mobilní aplikaci. A například ve vyhledávání jde Creditas dál než někteří konkurenti, když nabízí fulltextové vyhledávání nejenom ve vlastních účtech, ale i ve všech, které si klient připojí z jiných bank.

Galerie: Nové internetové a mobilní bankovnictví Creditas

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 5 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Největší banky v Česku. Žebříček podle počtu klientů i peněz

25. 3. 2021 | Jiří Hovorka | 7 komentářů

Největší banky v Česku. Žebříček podle počtu klientů i peněz

Titulem „největší banka“ se dál můžou chlubit dvě finanční skupiny. Porovnali jsme jejich čerstvá čísla s konkurencí.

Účet přes internet ovládají dvě třetiny Čechů. Předběhli sousedy

25. 3. 2021 | Petr Kučera

Účet přes internet ovládají dvě třetiny Čechů. Předběhli sousedy

Internetové bankovnictví používají přibližně dvě třetiny (64,1 %) obyvatel Česka starších 16 let. Ukazují to čerstvě zveřejněné výsledky průzkumu Českého statistického úřadu za rok... celý článek

Expobank umožňuje blokovat DCC s nevýhodnými kurzy

22. 3. 2021 | Jiří Hovorka

Expobank umožňuje blokovat DCC s nevýhodnými kurzy

Expobank spustila u svých karet novinky, které mají zvýšit bezpečnost transakcí. Klienti si mohou nově nastavit blokaci služby Dynamic Currency Conversion (DCC), která při zahraničních... celý článek

Raiffka vylepšuje aplikaci, končí samostatný RB klíč

15. 3. 2021 | Petr Kučera | 14 komentářů

Raiffka vylepšuje aplikaci, končí samostatný RB klíč

Raiffeisenbank vylepšila svou aplikaci Mobilní eKonto. Nově umožňuje založení běžného a spořicího účtu online. Klienti si také mohou nahrát kartu do Google Pay a Apple Pay hned po jejich... celý článek

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

21. 7. 2020 | Petr Kučera | 1 komentář

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

Z aplikace Richee se stane hlavní mobilní bankovnictví pro všechny klienty Creditas. Zcela novou podobu a funkce má i internetbanking. Tady jsou podrobnosti.

Partners Financial Services