Creditas: Soutěž o 60 tisíc podpoří nové bankovnictví

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 19. 1. 2021
Creditas: Soutěž o 60 tisíc podpoří nové bankovnictví

Zdroj: Creditas

Banka Creditas spustila soutěž o 60 tisíc korun. Cílem je podpořit nové internetové a mobilní bankovnictví, které funguje od loňského srpna jako zatím dobrovolná alternativa ke starší verzi.

Soutěže se automaticky zúčastní každý klient s běžným nebo spořicím účtem, který od 15. ledna do 31. března provede aspoň pět transakcí v novém internetovém nebo mobilním bankovnictví nazvaném Creditas Banking. Transakce v novém internetbankingu i aplikaci se sčítají. Na konci soutěže vylosuje banka jediného výherce, který dostane 60 tisíc.

Do nového internetového bankovnictví zatím přešla víc než polovina klientů z těch, kteří internetbanking používají, upřesnila webu Peníze.cz mluvčí Lucie Brunclíková. Dál platí původní plán, podle něhož by Creditas chtěla v polovině letošního roku vypnout starou verzi a podporovat už jenom novou.

Podobu nového internetového bankovnictví si může klient sám nastavit – „dlaždice“ s jednotlivými produkty lze libovolně poskládat a upravit. Mezi výhody oproti dřívější verzi patří třeba i jednoduché přihlašování pomocí QR kódu s ověřením v mobilní aplikaci. A například ve vyhledávání jde Creditas dál než někteří konkurenti, když nabízí fulltextové vyhledávání nejenom ve vlastních účtech, ale i ve všech, které si klient připojí z jiných bank.

Banka Creditas měla ke konci loňského roku celkem přibližně 110 tisíc klientů.

Psali jsme podrobně: Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

Galerie: Nové internetové a mobilní bankovnictví Creditas

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

14. 1. 2021 | Petr Kučera | 15 komentářů

ČSOB a Poštovní spořitelna změní přímé bankovnictví i ceník

ČSOB udělá na jaře další krok k úplnému spojení se svou dříve samostatnou značkou Poštovní spořitelna. Sjednotí internetové bankovnictví, chystá i novou mobilní aplikaci. Zároveň změní... celý článek

Na úřad poprvé přes banku. Vyzkoušeli jsme novinku

5. 1. 2021 | Petr Kučera | 11 komentářů

Na úřad poprvé přes banku. Vyzkoušeli jsme novinku

K Portálu občana se nově přihlásíte přes internetové bankovnictví. Ověření přes takzvanou bankovní identitu spustily jako první ČSOB a Česká spořitelna. Hodně klientů však má zatím... celý článek

Spořitelna má nové karty. Podívejte se, co vás čeká

16. 12. 2020 | Petr Kučera | 15 komentářů

Spořitelna má nové karty. Podívejte se, co vás čeká

Česká spořitelna mění po více než pěti letech vzhled svých platebních karet. Od druhé poloviny listopadu je klientům vydává výhradně v novém designu. Další podrobnosti a fotky najdete... celý článek

Moneta spouští nový internetbanking. Takhle vypadá

16. 12. 2020 | Petr Kučera | 2 komentáře

Moneta spouští nový internetbanking. Takhle vypadá

Moneta Money Bank zprovoznila nové internetové bankovnictví. Přinese lepší a rychlejší obsluhu, zjednoduší odesílání plateb a sjednotí ovládací prvky. 

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

21. 7. 2020 | Petr Kučera | 1 komentář

Creditas má nový internetbanking i aplikaci. Richee končí

Z aplikace Richee se stane hlavní mobilní bankovnictví pro všechny klienty Creditas. Zcela novou podobu a funkce má i internetbanking. Tady jsou podrobnosti.

Partners Financial Services