COFIDIS – peníze na zavolanou

PR článek | rubrika: PR Článek | 19. 11. 2007 | 3 komentáře
Společnost COFIDIS s.r.o. nabízí spotřebitelský revolvingový úvěr bez ručitele teď nově od 10.000 až do 100.000 Kč. Vyřízení úvěru, vedení účtu a předčasné splacení jsou bez poplatků.

Co je revolvingový úvěr? Lze jej přirovnat k obyčejné půjčce, která má ale navíc jednu důležitou vlastnost a tou je obnovitelná finanční rezerva. S každou uhrazenou měsíční splátkou klient "spoří" částku, kterou si pak v případě potřeby může znovu půjčit a to bez vyřízení jakýchkoliv formalit. Stačí jen zavolat a peníze jsou mu obratem převedeny na účet. O úvěr se tedy žádá jen jednou, ale čerpat finanční prostředky lze opakovaně.

Snadné vyřízení z pohodlí domova, diskrétně a bez ručitele: Žadatel si může úvěr u COFIDISu vyřídit jednoduše, bez složitých formalit. Nemusí si sjednávat žádné schůzky ani hledat příslušnou pobočku. Vše vyřídí po telefonu, přes internet nebo poštu a nemusí mít ani žádného ručitele.

Úvěr na cokoliv: Peníze lze použít na jakýkoliv účel, potřebu a přání. Klient nemusí nikde uvádět důvod své žádosti.

Vyřízení a vedení úvěru zdarma: Klient nic neplatí za posouzení a vyhodnocení žádosti o úvěr, stejně jako za vedení účtu a měsíční výpisy, které dostává.

Peníze jsou odeslány na bankovní účet klienta do 24 hodin po schválení úvěru.

Pojištění: Měsíční splátka může zahrnovat pojištění pro případ dočasné pracovní neschopnosti, úplné a nezvratné ztráty samostatnosti, úmrtí a ztráty zaměstnání.

Flexibilita splácení: Klient si může kdykoliv zvýšit měsíční splátku podle svých potřeb a má možnost předčasně splatit celkový dluh bez jakýchkoliv sankcí.

Společnost COFIDIS vyšla vstříc požadavkům zákazníků a od 1. listopadu 2007 nabízí úvěrový limit až do výše 100.000,- Kč.

Historie společnosti: Společnost COFIDIS byla založena ve Francii v roce 1982. Byl vytvořen nový koncept v oblasti spotřebitelských úvěrů - „úvěr po telefonu“. Dnes společnost COFIDIS najdete již v 9 evropských zemích. Na český trh vstoupila společnost COFIDIS s.r.o. v prosinci 2004. Její hlavní aktivita zůstává stejná – poskytování revolvingových půjček po telefonu.

Pro více informací klikněte zde.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-75
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

26. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) v červnu a červenci spustí nová opatření v boji proti takzvanému spoofingu – kvůli zneužití telefonního čísla má spotřebitel dojem, že mu podvodník... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Partners Financial Services