Spořicí účet s garantovaným úrokem na rok!

PR článek | rubrika: PR Článek | 30. 10. 2012
Peníze kdykoliv k dispozici a roční garanci, že vám úroková sazba neklesne, získáte na Spořicím účtu GARANT od LBBW Bank. Bezpečný a jistý výnos pro vás.
Spořicí účet s garantovaným úrokem na rok!

Pravidelné spoření je dnes téměř nutnost, ale garantuje vám nějaký spořicí účet, že akční vysoký úrok v tichosti zase neklesne? Ano, je tu novinka na trhu - Spořicí účet GARANT od LBBW Bank. Konečně je tu spoření s garancí úrokové sazby na jeden celý rok!

Tento spořicí účet kombinuje výhody spořicího účtu a termínovaného vkladu – peníze máte kdykoliv k dispozici a zároveň vám garantuje výši atraktivní úrokové sazby 2 % p.a., která po celý jeden rok neklesne.

Jak vybrat ten správný spořicí účet? Když už se rozhodnete, jak dlouho trvá, než vysoká úroková sazba, která vám byla nabídnuta při otevření spořicího účtu, zase v tichosti klesne a vy musíte hledat znovu? Pokud vás již nebaví stále sledovat nové akční nabídky vysokých úrokových sazeb, které však trvají jen krátce, zvolte garanci stejné úrokové sazby!

Spořicí účet GARANT je vhodný pro pravidelné spoření v jakékoliv výši. Odborníci doporučují, že by každá domácnost měla mít k dispozici rezervu ve výši 3-6 měsíčních výdajů pro nenadálé případy. Pravidelným spořením s garantovaným úrokem si tak můžete vytvořit rezervu, se kterou můžete vždy počítat. Rozbije se vám auto, odejde pračka, musíte být s dětmi na nemocenské. To vše jsou nepříjemnosti, kdy se vám finanční rezerva ze spořicího účtu může velmi hodit. Ale nemusíte ji využít jen v případě „katastrofického“ scénáře. Finance ze spořicího účtu fandí i spontánnímu rozhodnutí jako je prodloužený víkend v Paříži nebo lyžařský adrenalin v rakouském Kitzbühlu.

Spořicí účet můžete ale využít i na dlouhodobější cíle. Míří vaše dítě na vysokou školu? Naspořené finance by se vám mohly hodit na školné či nenadálé výdaje pro čerstvého vysokoškoláka, jako výkonný notebook, tablet a jiné technické vychytávky, které nový student jistě ocení.

Se Spořicím účtem GARANT získáte okamžitý přístup k vašim financím a navíc jsou vaše peníze 100% pojištěny až do výše 100 000 eur. A jako bonus vám budou úroky na účet připisovány každý měsíc, takže vaše úspory rostou rychleji. Spořicí účet GARANT si můžete založit, aniž byste měli běžný účet u LBBW Bank a jeho vedení je zcela zdarma. Bezplatné je také internetové bankovnictví, všechny vklady a domácí příchozí transakce a první odchozí elektronická platba v měsíci.

Na Spořicí účet GARANT lze posílat úspory jak pravidelně, tak i jednorázově, je zkrátka dobrou a bezpečnou volbou pro všechny, kteří chtějí chytře spořit a mít záruku rozumné neměnné úrokové sazby.

Více na www.sporenigarant.cz nebo www.LBBW.cz

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

16. 4. 2024 | Petr Kučera

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

Zavázali jste se, že na peníze po určitou dobu nesáhnete. Jenže je nečekaně potřebujete dřív. Aspoň část. Jde to? A jakou sankci vám banka naúčtuje? Podmínky v jednotlivých bankách... celý článek

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Úroky klesají, kdo dá víc?

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Úroky klesají, kdo dá víc?

Banky dál snižují úročení na spoření. Kam se teď podívat, když si chcete vyšší úroky udržet co nejdéle?

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 5 komentářů

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

Co říkáte na současné nastavení dlouhodobého investičního produktu? Je správné jeho daňové zvýhodnění? Jak hodnotíte první nabídky na trhu z pohledu poplatků? A co by se mělo u DIPu... celý článek

Česká spořitelna přestala nabízet vkladní knížky. Založí je poslední banka

7. 4. 2024 | Petr Kučera

Česká spořitelna přestala nabízet vkladní knížky. Založí je poslední banka

Česká spořitelna definitivně přestala zakládat vkladní knížky pro nové zájemce. Dříve založené knížky neruší. Poslední bankou, která novou vkladní knížku založí, zůstává ČSOB.

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

4. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

Zatímco například peníze z běžných a spořicích účtů míří po smrti majitele do dědictví, s penzijním či životní pojištěním je to komplikovanější. Životní úspory, mnohdy v řádech statisíců... celý článek

Partners Financial Services