Novou banku podpoří Pokáč, účty už sjedná i online

redakce Peníze.CZ | rubrika: Aktuality | 31. 3. 2024 | 1 komentář

Nová Partners Banka spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Takzvaným ambasadorem se stal písničkář Pokáč, který pro kampaň složil písničku.

Její refrén plánuje banka dlouhodobě používat jako jingle – reklamní znělku. Čtyři jednotlivé sloky písničky pak slouží jako hudební podklad pro čtyři samostatné televizní reklamy, jejichž příběh se odvíjí od textu písně.

Refrén „Když neví kámoš, když neví mamka, poradí mi Partners Banka“ funguje i jako samostatný sponzorský vzkaz. Kampaň v průběhu roku doplní další krátké Pokáčovy písničky, které, jak je u něj zvykem, budou reagovat na aktuální situace.

Partners Banka Pokáč reklama kampaňFoto: Partners Banka

Kampaň Partners Banky (klikněte pro zvětšení).

„Hledali jsme výrazný koncept, který by v současné době přeplněné reklamami vynikl a pobavil. Hudba v reklamě funguje a v historii byl jingle téměř nezbytností, ale postupně se od něj upouštělo a dnes je to spíš výjimka. Přesto se stále jedná o výrazný, rozpoznatelný a emotivní prvek, který funguje spolehlivě,“ vysvětluje Robert Chmelař, ředitel marketingu finanční skupiny Partners.

„A protože v Česku není lepší skladatel a interpret než Pokáč, rozhodli jsme se ho oslovit a dali jsme mu volnou ruku v tvorbě,“ dodává.

Televizní spoty, sponzorské vzkazy i celá písnička jsou už teď kompletně ke shlédnutí na Youtube

Cílem kampaně je hlavně budování a posílení znalosti nové značky. „V komunikaci upozorňuje na to, v čem se nová banka odlišuje od stávajících bank, tedy na propojení banky s opravdovým finančním poradenstvím,“ říká Chmelař.

„Prvek mobilu v kampani vyzdvihuje důležitost unikátní Partners apky, jejímž prostřednictvím klienti spravují své finance v bance. Zároveň zde mají všechny finanční produkty sjednané přes finanční poradce Partners nebo si je sem mohou snadno nahrát, spravovat veškeré své finance v jedné apce a mít tak o nich dokonalý přehled,“ vysvětluje Chmelař.

Partners Banka odstartovala ostrý provoz 6. března. Účty si zatím lze sjednat přes finanční poradce na pobočkách. Od 2. dubna, tedy současně se spuštěním kampaně, bude možné sjednat si účty také online přes aplikaci.

Banka nabízí tři balíčky služeb: Pro jednoho, Pro dva a Pro rodinu. Součástí je mimo jiné spořicí účet s úrokem 6,03 %, který patří ke špičce na trhu.

V polovině tohoto týdne měla Partners Banka 16 105 dospělých klientů a 707 dětí. „V párových a rodinných balíčcích máme 5556 klientů a 707 dětí. Z dospělých je tedy v prémiových balíčcích 34,5 % a ze všech klientů (včetně dětí) 37,3%,“ upřesňuje šéf banky Marek Ditz. Přes dvě třetiny (70 %) klientů si už přidalo kartu Partners Banky do peněženky v mobilu (Apple Pay nebo Google Pay).

Součástí skupiny Partners je i společnost NextPage Media provozující web Peníze.cz.


Fotogalerie

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank. 

Popisky a zdroje fotek najdete uvnitř galerie.

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+8
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Oblíbená témata

banky, marketing, Partners banka

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

Partners Financial Services