Češi mají důvod ke změně banky díky novému U kontu od UniCredit Bank

PR článek | rubrika: PR Článek | 17. 4. 2014 | 5 komentářů
UniCredit Bank zjišťovala, co by Čechy přimělo změnit svou hlavní banku. Většina si přeje srozumitelné poplatky, zadarmo to ale být nemusí. Všichni chtějí přístup k bankovním službám odkudkoliv a kdykoliv. A pokud zvolí radikální řez a vyberou si nového správce svých financí, očekávají, že se banka postará o veškerou administrativu.
Češi mají důvod ke změně banky díky novému U kontu od UniCredit Bank

Představte si bankovní konto, za které nemusíte platit žádné měsíční poplatky. Představte si konto, u kterého neplatíte za žádné příchozí a odchozí elektronické transakce. Až budete posílat platby za nájem, energie nebo třeba vánoční dárky, nebude vás to stát ani korunu navíc. Podobné služby mohli dosud získat jen někteří s vysokým příjmem a v omezené míře, teď na ně může dosáhnout téměř každý.

Podmínka je jediná – zasílat si na účet alespoň 12 tisíc korun měsíčně.

Podle posledního průzkumu Češi milují hotovost a nehodlají se jí vzdát. Na rozdíl od severských národů, kde jasně dominují platební karty nad bankovkami a mincemi, všichni nosíme v peněžence okolo 500 korun. Taky se rozčilujeme při každém hledání bankomatu, při vyúčtování poplatků za výběry hotovosti z bankomatů, nebo při návštěvách směnáren před dovolenou. Tomu je provždy konec. Klient, který používá nové U konto, může vybírat z jakéhokoli bankomatu doma i v zahraničí, a to zdarma.

Studenti a mladí do 26 let mohou U konto využívat zcela bez finanční podmínky. Je to prostě účet, který si dnes založíte a využíváte ho až do důchodu. Účet zároveň umožní přístup k dalším výhodným bankovním službám. Nejde o žádnou akční nabídku, uvedené podmínky UniCredit Bank garantuje na příštích deset let.

Změna banky je jednoduchá

Kliknutím na obrázek jej můžete zvětšit

NOVÉ „U KONTO“ V PRAXI

  • Žádný měsíční poplatek za vedení účtu
  • Výběry ze všech bankomatů doma i v zahraničí zdarma
  • Žádné poplatky za příchozí nebo odchozí elektronické platby
  • Skvělý účet, který vám umožní využívat další služby
  • Ročně můžete ušetřit až 5000 Kč

Jak na to?

K sjednání nového účtu od UniCredit Bank budete potřebovat jen občanský průkaz, nic víc. Většina českých bank se totiž připojila k dohodě, která zajišťuje maximálně snadný přechod z jedné banky do druhé. Srozumitelné pokyny krok za krokem najdete na adrese www.prejdusnadno.cz. V praxi stačí jeden Váš podpis, a o všechno ostatní se v UniCredit Bank postarají. O tom, jak převod služeb postupuje, Vás bude banka elektronicky informovat. Pro případné dotazy a okamžitá řešení případných potíží je klientům k dispozici bezplatná telefonní linka 800 15 88 15.

Jak si mohu účet otevřít?

O nový účet si můžete snadno požádat ve všech pobočkách UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres po celé České republice nebo prostřednictvím bankovního e-shopu www.unicreditshop.cz. Vyřízení je rychlé, stačí jen několik minut Vašeho času. 

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 5 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

26. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) v červnu a červenci spustí nová opatření v boji proti takzvanému spoofingu – kvůli zneužití telefonního čísla má spotřebitel dojem, že mu podvodník... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

18. 4. 2024 | Petr Kučera

Poslat peníze na číslo mobilu už umí i Moneta

Moneta Money Bank spouští možnost plateb na telefonní číslo – takzvanou platbu na kontakt. Klientům tak nově stačí znát pouze telefonní číslo příjemce místo čísla jeho bankovního účtu. celý článek

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

18. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 2 komentáře

Pošta chce nabídnout vklady a výběry hotovosti pro klienty všech bank

Státní podnik připravuje řešení, které na přepážkách České pošty umožní vložit nebo vybrat hotovost z účtu u jakéhokoliv banky – nejen u ČSOB jako dosud.

Partners Financial Services