Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

redakce Peníze.CZ | rubrika: Co se děje | 14. 6. 2013 | 1 komentář
Přinášíme vám stručné představení klíčových novinek na našem webu za poslední tři měsíce.
Akční nabídky finančních produktů, srovnání investičních poplatků a další novinky na Peníze.cz

„Kdo chvíli stál, stojí opodál,“ varuje klasik. A pro internetovou scénu to platí dvojnásob. Proto se i Peníze.cz snaží kromě pravidelné denní porce článků přinášet co chvíli nějakou novinku, která vám pomůže se zorientovat v české finanční džungli:

Přehled akčních nabídek

+15
+
-

Akce, slevy, bonusy

Nevíte, kde právě teď pořídit nejvýhodnější spořicí účet spořicí účet, akční hypotéku bez poplatku za vedení úvěrového účtu nebo kreditní kartu se zajímavým bonusem, a nechce se vám promrhat hodiny brouzdáním po webech jednotlivých finančních institucí? Navštivte naši novou stránku Slevy a bonusy od finančních institucí. Ve spolupráci s partnerským webem Finparáda.cz vám přinášíme denně aktualizovaný přehled slev, bonusů a časově omezených akčních nabídek u běžných a spořicích účtů, zajištění na stáří, kreditních karet, překlenovacích úvěrů, stavebního spoření, hypoték a úvěrů.

Nabídky můžete filtrovat podle typu produktu, ale také podle konkrétní finanční instituce. Slevy a bonusy pro jednotlivé finanční produkty vždy najdete také v příslušené sekci.

Porovnávání účtů

+6
+
-

Porovnání osobních účtů

Přemýšlíte, jestli je pro vás výhodnější Malý tarif od Air Bank, mKONTO nebo jakýkoliv jiný běžný účet? Není nic lepšího než si vybrané účty postavit pěkně vedle sebe a porovnat si je od hlavy až k patě. V sekci Osobní účty – srovnání vám nově nabízíme právě tuto funkcionalitu. Stačí u příslušných běžných účtů zaškrtnout box Porovnat a poté kliknout na tlačítko Porovnat vybrané. O vše ostatní už se postaráme za vás.

Rozšíření sociální poradny

+5
+
-

Rozšíření sociální poradny

Vzhledem k obrovskému zájmu o naši sociální poradnu jsme ji byli nuceni poslední rok omezit její kapacitu na maximálně čtyři dotazy denně. A to bylo proklatě málo! Obvykle bylo plno již kolem půl osmé ráno, a na další dotazy jste tak museli čekat až do další půlnoci. Proto jsme se před dvěma týdny rozhodli výrazně rozšířit počet odpovídajících odbornic – sociálních pracovnic působících na úřadu práce. Tím pádem jsme mohli zrušit jakákoliv vstupní omezení. Pokud si nevíte rady, neváhejte a ptejte se.

Nový občanský zákoník

+4
+
-

Vyznačení změn u zákonů

+3
+
-

Občanský zákoník 2014

První leden příštího roku, kdy začne platit nový občanský zákoník, vám zatím může připadat zatraceně vzdálený, jenže čas letí a štěstí přeje připraveným.  Proto jsme pro vás včera odstartovali nový seriál, který vám v průběhu následujících měsíců představí seznam všech klíčových změn. A že jich je. Samozřejmě u nás najdete i starý občanský zákoník a celou řadu dalších užitečných zákonů.

Třešničkou na dortu pak je možnost zobrazit poslední změny u každého zákona, který u nás na webu najdete. Vyzkoušet si to můžete například u nedávno aktualizovaného zákona o dani z přidané hodnoty.

Srovnání investičních produktů

+14
+
-

Srovnání investičních produktů

Zajímá vás, jakou částku naspoříte a jaké poplatky zaplatíte, pokud se rozhodnete vstoupit do II. pilíře (důchodové spoření), III. pilíře (doplňkové penzijní spoření), případně využijete pravidelného investování do podílových fondů nebo se na stáří rozhodnete zajistit prostřednictvím investičního životního pojištění? Ve spolupráci s redakcí odborného serveru Produktové listy jsme pro vás připravili unikátní kalkulátor poplatků, celkové nákladovosti a efektivity spoření u čtyř nejvyužívanějších investičních produktů.

Kalkulačka BMI

+3
+
-

Nejste tlustí, jste svalnatí!

Vyčítá vám vaše drahá polovička, že byste měli zhubnout? Spočítejte si svůj BMI (Body Mass Index) a názorně ji ukažte, že to, co vás zdobí, je naprosto normální. A pokud by vám náhodou vyšlo něco jiného, nepropadejte skepsi a raději si přečtěte článek bývalé profesionální tanečnice Jitky Šorfové:

Výpočet BMI (Body Mass Index)

cm
kg

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 1 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Nový občanský zákoník: nejdůležitější změny v soukromém právu v seriálu na Peníze.cz

13. 6. 2013 | Richard Gürlich

Nový občanský zákoník: nejdůležitější změny v soukromém právu v seriálu na Peníze.cz

Nejspíš vám neuniklo, že nás čeká opravdový zlom v českém soukromém právu. K prvnímu lednu příštího roku začne být účinný nový občanský zákoník. Nahradí nejenom dosavadní, mnohokrát... celý článek

Poť se a plať! Hubnete do plavek? Jak dáte zhubnout peněžence?

11. 6. 2013 | Jitka Šorfová

Poť se a plať! Hubnete do plavek? Jak dáte zhubnout peněžence?

Čím víc času, chuti a vůle chybí při dodržování zdravé životosprávy, tím víc peněz stojí vytoužená „dokonalá“ postavička. Dnes se podíváme na první polovičku úspěchu: kolik stojí pohyb.... celý článek

Srovnání termínovaných vkladů: Zajímavé úroky nabízejí (téměř) jenom záložny

6. 6. 2013 | Ondřej Tůma | 10 komentářů

Srovnání termínovaných vkladů: Zajímavé úroky nabízejí (téměř) jenom záložny

Úrokové sazby u termínovaných vkladů v poslední době prudce klesají. Přesto na trhu ještě můžeme najít několik sexy nabídek. Jak to ale někdy u sexy nabídek bývá, je tu ještě otázka... celý článek

Srovnání spořicích účtů: Kdeže loňské úrokové sazby jsou!

30. 5. 2013 | Ondřej Tůma | 25 komentářů

Srovnání spořicích účtů: Kdeže loňské úrokové sazby jsou!

AKTUALIZOVÁNO: Air Bank snížila úrok na 1,6 % p. a! Problémy na trhu družstevních záložen výrazným způsobem zamíchaly s pořadím nejlépe úročených spořicích účtů. Pokud byste měli po... celý článek

Partners Financial Services