Hledáte možnosti, jak se profesně rozvíjet při podnikání? Zkuste studium MBA

PR článek | rubrika: FINEXPO | 15. 11. 2021
Jste jednatelem velké společnosti a chcete se dále rozvíjet? Nebo podnikáte sám na sebe a hledáte možnosti, jak nabrat více praktických zkušeností a třeba i kontaktů? Zaměřte se na mezinárodně uznávané studium MBA.
Hledáte možnosti, jak se profesně rozvíjet při podnikání? Zkuste studium MBA

Zdroj: CEMI

Komerční spolupráce

I při podnikání můžete studovat, a to poměrně snadno a pohodlně díky online MBA programům. Nejen, že získáte mezinárodně respektovaný titul Master of Business Administration, ale především i nové zkušenosti, které vám mohou pomoci v efektivním řízení firmy i vašem kariérním a osobním růstu.

Studium při podnikání? Je to možné

Říkáte si, že samotné podnikání je extrémně časově náročné a na nějaké studium vám již nezbývá čas? MBA programy v dnešní době lze absolvovat i během dvou semestrů, tedy jednoho roku. Nemusíte také nikam dojíždět, studovat můžete kompletně online. Na institutu CEMI, který je největším poskytovatelem MBA studia v ČR a SR, se předměty ukončují odevzdáváním prakticky zaměřených seminárních prací a stejně jako studium, i komunikace s vyučujícími nebo třeba studijním oddělením může probíhat přes chat, e-mail, telefon a podobně.

Proč si vybrat zrovna MBA studium?

Kromě toho, že získáte titul a studovat můžete pohodlně z domova nebo kanceláře, má MBA jednu obrovskou výhodu – celé studium je prakticky založené a řeší se v něm reálné problémy z praxe. Nesnažíte se tak naučit se zpaměti poučky, ale přemýšlet, řešit krize a posouvat firmu dále. V jednotlivých předmětech můžete se zkušenými lektory individuálně probírat konkrétní situaci ve vaší firmě, napsat o ní seminární práci a doporučené závěry pak přímo implementovat.

Stále jsou také otevírány další a další obory MBA, studovat tak můžete přesně to, co vás zajímá. Ať už je to obchod, marketing, podnikový nebo personální management a další. Případně si můžete sestavit i svůj MBA program na míru přímo z různých předmětů a nemusíte se omezovat pouze na jedno zaměření.

Cena MBA studia se napříč institucemi liší, většinou se pohybuje mezi 80 000 a 120 000 korunami. Vyplatí se vám do studia investovat? Sami si můžete spočítat předpokládaný finanční přínos studia MBA pomocí kalkulátoru. V průzkumu agentury STEM/MARK pro institut CEMI například 44 % podnikatelů uvedlo, že jim díky absolvování MBA narostl obrat firmy, a to v průměru o 22 %.

Další výhody studia MBA

  • Získáte užitečné profesní kontakty.
  • Můžete studovat v češtině i angličtině.
  • Spolehnout se můžete na rady profesionálního lektorského týmu.
  • Pokud máte praxi v oboru, nemusíte mít předchozí vysokoškolské vzdělání, stačí maturita.
  • Skloubíte své teoretické a praktické znalosti.
  • Budete mít přístup do online knihoven a e-learningových systémů.
  • Posílíte své sebevědomí, soft skills a celkově zapracujete na osobním rozvoji.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services