Polštář proti poklesům a bezpečnější výnosy

PR článek | rubrika: PR Článek | 1. 2. 2010
Nahlédněte bez obav do světa investic. Nový konzervativní ING Multifond Aktiv V5 nabízí jednoduchou investici s možností zajímavého zhodnocení.

Přechod z bankovního účtu k investování zpravidla znamená složité rozhodování, jak namíchat investice ve správném poměru. Jsou ale i jednoduché nástroje. Nový ING Multifond Aktiv V5 vychází ze strategie lucemburského privátního bankovnictví. „Klidný spánek při investování je dlouhodobě důležité téma pro naše investory. V posledních letech jich přibývá. Chtějí lepší výnosy než v bance a limitovanou možnost poklesů,“ říká Miloš Filip z ING Investment Management.

Jak to funguje?
Fond cílí čistý roční výnos +2 % nad výnosy peněžních účtů, a to za každého počasí na finančních trzích. Aby měli investoři dobrou šanci na výnosy vyšší než v bance, nechává fond většinu peněz v obligacích. S menší částí rotuje mezi dalšími druhy investic, jako jsou akcie, nemovitosti a komodity. Míří tam, kde je růst a kde nehrozí razantní propady.

Polštář proti poklesům
Majetek řídí fond tak, aby klíčová část portfolia představovala bezpečný polštář. Jeho cílem je dosahovat pravidelných zisků. Pokud dojde k výjimečnému ročnímu poklesu, neměl by přesáhnout pět procent.

Co je ještě dobré vědět o ING Multifondu Aktiv V5?
Vstupní a výstupní poplatky jsou nulové a čím dříve se klienti rozhodnou pro investici, tím více získají - prostředky určené k první investici jsou při uložení v ING úročeny zvýhodněnou sazbou o 1% p.a. vyšší než na ING Kontu. Více informací naleznete na www.ing.cz nebo zjistíte na naší bezplatné lince 800 159 159.

S investováním jsou spojena některá rizika. Minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Hodnota investice může kolísat a není zaručena návratnost investované částky. Všechny důležité informace týkající se zmíněného fondu, a to včetně výhod a rizik spojených s investicí do něj, jsou k dispozici v prospektu zveřejněném na www.ing.cz.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

4. 5. 2024 | Tomáš Krause

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

Peněženka Phoenix končí v USA, čtyři měsíce v base pro CZ, SEC se zajímá o ethereum už od loňského jara, zklamání z hongkongských ETF a Paraguay má na stole návrh udělat z bitcoinu... celý článek

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

27. 4. 2024 | Tomáš Krause

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

Halving cenu bitcoinu nezvedl, ale jak zdražily transakce! Autoři peněženky Samourai Wallet byli zatčeni, MMF chválí bitcoin, Švýcaři (někteří) ho chtějí zapsat do ústavy a zakladatel... celý článek

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 8 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Partners Financial Services