Víte, jaká je nejvýhodnější půjčka 2019?

PR článek | rubrika: PR Článek | 18. 2. 2019
Půjčka je finančním produktem, který umožňuje lidem plnit jejich sny, dává jim peněžní svobodu, hradí za ně nepředvídatelné dluhy a slouží k financování nejrůznějších věcí a služeb. Není se proto čemu divit, že na trhu je přemíra bankovních a nebankovních úvěrů libovolného typu.
Víte, jaká je nejvýhodnější půjčka 2019?

Když si člověk chce půjčit peníze, jeho cíl je bezpochyby jasný. Ta nejvýhodnější půjčka na trhu, což není nic nepochopitelného. Jen málokdo chce platit více než musí. Jestliže vás zajímá, jak vypadá taková půjčka 2019, přinášíme vám hned několik indicií vedoucích k jejímu nalezení.

Férové splátkové podmínky

Vybírat byste si měli vždy takového poskytovatele úvěru, jež vám předloží přehledné, férové a transparentní splátkové podmínky. Smlouvy, které si můžete prostudovat s dostatečným předstihem a jejich znění budete rozumět.

Nejvýhodnější půjčka v nich musí být popsána od A až do Z. Z takových informací budete schopni vyčíst, jak vysokou sumu si půjčujete a kolik celkem přeplatíte. V souvislosti s tím je dobré pohlídat i několik dalších věcí.

  • Nikdo po vás nemůže chtít peníze předem.
  • Půjčka 2019 nebude spojena s žádnými zbytečnými poplatky – poplatky za vedení úvěrového účtu, poplatky za mimořádné splátky, poplatky za vyřízení a jiné.

Vlastnosti nejvýhodnější půjčky

Nejvýhodnější půjčka se pozná na základně několika parametrů. Tím primárním bude pochopitelně velikost úrokové sazby. Dejte si však pozor na to, jaký úrok sledujete. Vzhledem k tomu, že úvěr může být spojen i s dalšími vícenáklady, je důležité hodnotit roční procentuální sazbu nákladů. Ta je značena zkratkou RPSN a zahrnuje v sobě všechny výdaje za celý rok.

Dále můžete samozřejmě přihlížet i k nejrůznějším benefitům, které vám banka či nebankovní společnost nabídnou v rámci půjčky 2019. Některé z takových služeb vám mohou přijít vhod.

  • Možnost hradit mimořádné splátky, popřípadě zaplatit celý závazek předčasně.
  • V případě neschopnosti splácet se hodí například odložení termínu splatnosti nebo pojištění schopnosti splácet.
  • Někteří poskytovatelé nabízí i snižování a zvyšování výše měsíční splátky dle vaší aktuální finanční situace.

Půjčka 2019 online

Jestliže chcete na úvěru ušetřit nejenom peníze, ale také drahocenný čas, měli byste zapomenout na klasické pobočky společností. Vydejte se bezpečnou cestou spojenou s pohodlím a rychlostí. Nejvýhodnější půjčka 2019 je dostupná i prostřednictvím internetu. Celý proces vyřízení můžete absolvovat přímo z domu, a to za předpokladu, že budete schopni všechny potřebné dokumenty dodat v elektronické podobě.

K nalezení té nejvýhodnější půjčky využijte těch nejvhodnějších nástrojů, jakými jsou internetové srovnávací portály. Jedno místo, spousta aktuálních nabídek od prověřených poskytovatelů a nízké úrokové sazby. To je ideální zázemí pro výběr půjčky 2019. Tu si mimochodem můžete zvolit na základě výše úvěru, celkové doby splatnosti a podle velikosti úroku. A jaké úvěry z bankovní oblasti by vás mohly zajímat?

  • Půjčka od České spořitelny do výše až 2 500 000 Kč s úrokem od 5,5 %
  • Osobní úvěr od Komerční banky do výše až 2 500 000 Kč s úrokem od 4,9 %
  • Rychlá půjčka od Raiffeisenbank do výše až 700 000 Kč s úrokem od 4,9 %

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Partners Financial Services