Zemřel Jaroslav Besperát, šéf České podnikatelské pojišťovny

redakce Peníze.CZ | rubrika: Aktuality | 20. 12. 2022

Jaroslav Besperát, předseda představenstva České podnikatelské pojišťovny (ČPP), náhle zemřel. Pojišťovna to oznámila na svém webu.

Podle informací agentury ČTK zemřel ve spánku v noci na dnešek ve věku 51 let.

Jaroslav BesperátFoto: ČPP

Jaroslav Besperát

Jaroslav Besperát působil v České podnikatelské pojišťovně od roku 2002. Nastoupil jako obchodní ředitel, stal se vrchním ředitelem a poté náměstkem generálního ředitele. Předsedou představenstva a generálním ředitelem ČPP byl jmenován v březnu 2010. Kromě toho byl i členem prezidia České asociace pojišťoven. Před ČPP pracoval Živnostenské pojišťovně a IPB pojišťovně.

„Ztratili jsme nejen odborníka, který žil pojištěním a velmi mu rozuměl, velkého sportovce, ale především skvělého člověka a přítele, který byl vždy pozitivně naladěný, milý, vstřícný a velmi obětavý,“ píše představenstvo ČPP v dnešním oznámení.

„Svými odbornými znalostmi, obchodním talentem a vyjednávacími schopnostmi si získal uznání mezi vrcholovými manažery v oboru. Byl dvojnásobným držitelem titulu Pojišťovák roku a také Manažerem roku v odvětví Bankovnictví, pojišťovnictví a poradenství. Během svého působení ve vedení ČPP prosadil řadu změn, které vedly k tomu, že se zařadila mezi přední pojišťovny v ČR,“ připomíná ČPP.


redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-86
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Kvíz o ceny. Ukažte, jak jste finančně gramotní!

16. 12. 2022 | redakce Peníze.CZ | 9 komentářů

Kvíz o ceny. Ukažte, jak jste finančně gramotní!

Deset otázek, které prověří vaše znalosti bankovnictví, spoření, půjček. Každý, kdo dobře odpoví, vyhrává. Protože se v životě neztratí. A pro tři z těch, co budou dobře odpovídat,... celý článek

Než bys řekl grog. Kdo a jak vám pojistí lyže před restaurací proti krádeži

5. 12. 2022 | Jana Divinová

Než bys řekl grog. Kdo a jak vám pojistí lyže před restaurací proti krádeži

Heady, Atomiky, Rossignoly. Lyže a snowboardy stojí spoustu peněz. Jenže někdy je prostě musíte nechat o samotě, než se vyčuráte, ohřejete, najíte. Příležitost pro zloděje. Dá se proti... celý článek

Kdo vlastní pojišťovny a které jsou české. Přehled

28. 3. 2022 | Jana Divinová | 11 komentářů

Kdo vlastní pojišťovny a které jsou české. Přehled

Komu patří pojišťovny v Česku? Projděte si přehled vlastníků a jejich stručnou historii.