7 důvodů, proč je Money S3 vhodný systém pro vedení vašeho účetnictví

PR článek | rubrika: FINEXPO | 1. 5. 2022
Účetní systém funguje jako centrální software pro vaše podnikání. Kromě faktur a účetnictví v něm řešíte i mzdy, knihu jízd, sklady nebo objednávky z e-shopu. Všechny tyto agendy máte na jednom místě v účetním programu Money S3.
7 důvodů, proč je Money S3 vhodný systém pro vedení vašeho účetnictví

Zdroj: Pexels.com

Komerční spolupráce

Používají ho stovky firem a patří mezi nejoblíbenější systémy v Česku. Tady je 7 důvodů, proč dobře poslouží i vám.

1. Platíte jen za to, co používáte

Money S3 funguje na principu modulů. Neplatíte tedy za spoustu funkcí, z nichž většinu ani nepotřebujete. Sami si vyberete konkrétní moduly a platíte jen za ně. Pokud v budoucnu firmu rozšíříte a začnete potřebovat třeba skladové analýzy nebo automatizace, tyto funkce si dokoupíte.

2. Stále aktuální

V Money S3 hlídáme všechny legislativní změny, např. úpravu zaokrouhlování DPH nebo změnu výše minimální mzdy. S předstihem účetní systém aktualizujeme. Díky tomu vy sami změny neřešíte a máte jistotu, že hodnoty jsou v účetním programu vždy aktuální.

3. Zákaznická podpora

Asi to znáte – čekáte, že program bude fungovat určitým způsobem, ale on se chová jinak. Vy pak strávíte spoustu času na internetu a v různých fórech zjišťováním co a jak.

S Money S3 se vás to netýká. Program je intuitivní, jeho prostředí se podobá třeba Excelu nebo Outlooku. Díky tomu je po úvodním zaškolení ovládání programu snadné. Kdybyste přece jen narazili na situaci, ve které potřebujete poradit, pomůže vám zákaznická podpora. Je na vás, jestli raději telefonujete, nebo požadavek napíšete do zákaznického portálu.

4. Propracované sklady

Pokud máte sklad, Money S3 vám pomůže ještě víc než jiné účetní systémy. Jeho skladový modul je velmi propracovaný a můžete v něm vést neomezené množství skladů. Podnikatelé například oceňují, že na skladovou kartu výrobku přidají i fotografii zboží. Zaměstnanec, který výrobek vychystává, si tak snadno vizuálně ověří, že má správný kus.

U každého produktu si vytvoříte libovolný počet ceníků a až deset cenových hladin. Ty využijete hlavně ve velkoobchodu. Stálým zákazníkům, kteří odebírají hodně, nabídnete výhodnější ceny.

5. Snadný upgrade

Pokud se váš byznys rozroste, pohodlně přejdete na vyšší verzi systému, konkrétně na Money S4 nebo S5. Tyto softwary jsou všechny od jednoho dodavatele, a díky tomu je mezi nimi hladkámigrace. Vyšší verze systému fungují na stejném principu jako Money S3 – díky tomu se neučíte ovládání nového programu, ale vše funguje tak, jak jste zvyklí.

6. Spolehlivý dodavatel

Účetní systém zpravidla firmy používají dlouhé roky. Proto potřebují stabilního dodavatele, který bude program vyvíjet i v budoucnu. Mezi ně patří IT holding Seyfor (dříve Solitea), který stojí za Money S3. Tato firma založená v roce 1990 má aktuálně 1600 zaměstnanců a zákazníky ve 38 státech, takže to rozhodně není „garážová“ společnost o pár lidech.

7. Zdarma k vyzkoušení

Vyzkoušejte si účetní systém zdarma. Money S3 si stáhnete a zkusíte si v něm vystavit fakturu, zpracovat mzdy nebo založit skladovou kartu. Program můžete zdarma zkoušet, jak dlouho chcete – jste omezení jen počtem dokladů.

Money S3 používají profesionální účetní

Účetní program používají jak firmy s interní účetní, tak účetní kanceláře, které se specializují na externí vedení účetnictví. Pokud vy sami máte účetní vzdělání, možná spolupráci s účetní vůbec neplánujete a budete si účetnictví zpracovávat sami.

Jestliže jste ale dlouho působili v jiném oboru a účetnictví se delší dobu nevěnovali, osvěžte si své znalosti v kurzu účetnictví. Online vzdělávací program se jmenuje Svobodná účetní a naučíte se v něm, jak samostatně vést agendu OSVČ a menším firmám. Vše si vyzkoušíte rovnou v Money S3.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services