Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

PR text | 27. 5. 2024
Chcete podnikat? Pak musíte mít oficiální sídlo. A to ať už se rozhodnete pro živnost, nebo s.r.o. Obě skupiny mohou bez problémů využívat tzv. virtuální sídla. Je to nejen skvělá příležitost pro ty, kdo nemají rozpočet na fyzickou kancelář a nechtějí si dávat sídlo firmy na svoje trvalé bydliště.
Virtuální sídlo má nejen finanční benefity

Zdroj: MojeSidlo.cz

Virtuální sídlo nabízí řadu výhod, které mohou využívat nejen majitelé malých firem. Virtuální adresa působí důvěryhodně a zbaví vás spousty starostí.

Soukromí pro živnostníky

Jednou z největších výzev, které s sebou přináší provozování businessu jako živnostník, je zachování soukromí. U živnostníků je běžné jako sídlo podnikání uvádět domovskou adresu. Opravdu ale chcete, aby každý věděl, kde bydlíte? Lepší je oddělit soukromí od podnikání. Díky virtuálnímu sídlu vás to bude stát cca 100 až 200 Kč měsíčně. A to je částka, kterou se za soukromí vyplatí obětovat.

Dobrá reputace v očích klientů i partnerů

Je jedno, kde ve skutečnosti sídlíte. Když si zařídíte virtuální sídlo v Praze, budete působit důvěryhodněji a světověji. Vždyť právě proto je většina virtuálních sídel na prestižních pražských ulicích. Za ty dobré si ale samozřejmě připlatíte. Čím lepší adresa, tím vyšší cena. Nutno podotknout, že se stále bavíme o částkách v řádu maximálně nižších stovek korun měsíčně.

Šetření peněz

Zejména pro malé a začínající firmy je úspora peněz velkou prioritou. Fyzické kanceláře něco stojí, a pokud víte, že vaši zaměstnanci mohou pracovat odkudkoliv, kde mají počítač, proč ji platit? Spokojení budou i zaměstnanci, práce z domova je dnes žádaná.

U virtuálního sídla si navíc sami můžete navolit služby, které využíváte, a platit pouze za to, co potřebujete. Vyberete si balíček služeb na míru.

Podívejte se například na Mojesidlo.cz. Tento největší poskytovatel virtuálních sídel na Slovensku nyní expanduje do Česka a nabídka je zajímavá. Také u něj si můžete vybrat balíček služeb, které potřebujete, a neplatit za zbytečnosti.

Naučte děti zacházet s penězi.

Naučte děti zacházet s penězi.

Partners Banka ti poradí, jak na dětský účet. Mějte vše pod kontrolou v jedné apce.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

13. 6. 2024 | PR text

Dlouhodobý pronájem auta: řešení pro firmy i jednotlivce

Dlouhodobý pronájem auta je skvělá alternativa k jeho vlastnictví, zvlášť když ho potřebujete na několik měsíců a víc. Tento druh pronájmu je stále populárnější nejen mezi lidmi, ale... celý článek

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

30. 4. 2024 | Petr Kučera

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ? Poradíme.

Jaký je rozdíl mezi personálním a mzdovým systémem?

30. 4. 2024 | PR text

Jaký je rozdíl mezi personálním a mzdovým systémem?

Čas jsou peníze – to ví každý úspěšný člověk i firma. Abyste dosahovali lepších výsledků, měli byste digitalizovat a automatizovat opakované činnosti, které zabírají hodně času. Ušetřený... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Partners Financial Services