Investiční zlato: Revoluční hologramové slitky od Argor-Heraeus

PR text | 5. 12. 2023
Investování do zlata je jednou z nejstarších a nejstabilnějších forem uložení hodnoty. V posledních letech však přichází na trh s novinkou, která kombinuje tradiční hodnotu s moderními technologiemi: švýcarské zlaté slitky s hologramem od rafinérie Argor-Heraeus.
Investiční zlato: Revoluční hologramové slitky od Argor-Heraeus

Zdroj: Dall-e 3

Tyto slitky, distribuované v Česku a na Slovensku firmou Zlatovna, přinášejí do světa investičního zlata revoluční prvek, poskytující vysokou míru bezpečnosti a zároveň zvyšující estetickou hodnotu investice.

Švýcarská přesnost a inovace v jednom

Rafinérie Argor-Heraeus je známá svou přesností a inovativním přístupem ve výrobě investičního zlata. Její slitky s hologramem jsou mezi investory vysoce ceněny nejen pro garantovanou ryzost a původ zlata, ale i pro své unikátní bezpečnostní prvky, což představuje nový standard pro investiční zlato.

Hologram jako záruka ryzosti

Na rozdíl od tradičních zlatých slitků má každý slitek od Argor-Heraeus na zadní straně ražený hologram. Tento hologram není pouhá nálepka, ale nedělitelná součást slitku, což zaručuje, že zlato je skutečně ryzí a autentické. Tato technologie přináší významný pokrok v oblasti ověřování pravosti a ryzosti zlata, čímž zvyšuje důvěru investorů.

Inovativní technologie Kinebar®

Jedním z hlavních prvků, který odlišuje slitky Argor-Heraeus, je speciální holografická technologie Kinebar®. Tato chráněná obchodní známka společnosti UBS představuje aplikaci difrakčního bezpečnostního prvku, tzv. kinegramu. Tato technologie se používá i pro zabezpečení bankovek a cestovních pasů v mnoha vyspělých západních státech a zajišťuje nejen bezpečnost, ale i unikátní vzhled každého slitku.

Giloše a dynamické efekty

Gilošový obraz, u něhož se mění obrys i barva při mírném pohybu slitkem, je založen na principu reciproční inhibice. V centru grafického symbolu jsou zřetelná písmena A a H, což jsou iniciály rafinérie Argor-Heraeus. Tento dynamický efekt nejen zvyšuje bezpečnost slitku, ale také přidává estetický rozměr a zvyšuje jeho hodnotu pro sběratele a investory.

Důvody pro investici do hologramových slitků

Investování do zlata s hologramem od Argor-Heraeus přináší investiční jistotu v kombinaci s inovativním přístupem. Tato forma investičního zlata je ideální pro ty, kteří hledají bezpečnou a dlouhodobě stabilní formu uložení hodnoty a zároveň chtějí mít jistotu, že jejich investice je skutečně ryzí a autentická. Tímto způsobem se slitky stávají nejen cennou investicí, ale i atraktivním sběratelským předmětem.

Jak získat hologramové slitky

V Česku a na Slovensku jsou tyto unikátní slitky distribuovány společností Zlatovna. Pro více informací o možnostech investice do hologramových slitků navštivte Zlatovnu a objevte, jak může tento typ investičního zlata obohatit vaše portfolio. Výběr slitků s hologramem je ideální možností pro ty, kteří hledají spojení tradičních hodnot s nejmodernějšími technologiemi v oblasti investičního zlata.

Investiční zlato s hologramem představuje spojení tradiční hodnoty s moderní technologií, což přináší na trh s investičním zlatem nový rozměr bezpečnosti a autentičnosti. Je to ideální volba pro ty, kdo hledají stabilní a bezpečnou formu investice do budoucnosti. S touto inovativní technologií se otevírají nové možnosti pro investory, kteří chtějí své portfolio rozšířit o bezpečná a zároveň esteticky atraktivní aktiva.

Investovat do hologramových slitků od Argor-Heraeus znamená nejen ochranu vašich investic, ale i vstup do světa moderního investičního zlata, který spojuje bezpečnost s estetikou. S těmito slitky získáváte jistotu a zároveň investiční příležitost, která stojí za pozornost každého sofistikovaného investora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

27. 4. 2024 | Tomáš Krause

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

Halving cenu bitcoinu nezvedl, ale jak zdražily transakce! Autoři peněženky Samourai Wallet byli zatčeni, MMF chválí bitcoin, Švýcaři (někteří) ho chtějí zapsat do ústavy a zakladatel... celý článek

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 7 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Partners Financial Services