Benzina spouští věrnostní program. Odmění za koníky

Petr Kučera | rubrika: Aktuality | 5. 10. 2020 | 16 komentářů
Benzina spouští věrnostní program. Odmění za koníky

Zdroj: Benzina

Síť čerpacích stanic Benzina spustila novou mobilní aplikaci, která nabízí věrnostní program, možnost platit za tankování paliva přímo v aplikaci nebo navigaci k vybrané čerpací stanici.

Zákazníci červenobílých čerpacích stanic mohou získávat body – takzvané koníky – za platby za tankování a za veškerý sortiment na pokladnách. Za každou utracenou korunu získají jeden bod, k narozeninám nebo dalším speciálním příležitostem obdrží i bonusové koníky. Načítají se platby klasickou platební kartou, tankovací kartou Benziny i v hotovosti.

Body pak bude možné vyměnit za zvýhodněné nabídky či produkty zdarma v rychlém občerstvení Stop Cafe. V budoucnu se počítá s rozšířením bonusové nabídky o další kategorie produktů, říká mluvčí Pavel Kaidl.

Kdo srovnává, ten jede

Levněji!

Automobilový vůz
Zdroj: Shutterstock

Přišli na Peníze.cz, srovnali a ušetřili. Vyzkoušejte si to taky, stačí si vybrat, jak byste povinné ručení nebo havarijko rádi sjednali:

Nová aplikace je nástupcem dřívější aplikace Benzina platby, kterou firma spustila v roce 2018. Funguje tak, že si zákazník po natankování načte do telefonu unikátní QR kód ze stojanu a automaticky se mu zobrazí platební údaje, které potvrdí, a tím za tankování zaplatí. Aplikace ohlásí odeslání platby, zobrazí účtenku a zákazník může odjet.

„Platby prostřednictvím aplikace přímo u stojanu je nyní nově možné uhradit nejen bankovními kartami, ale rovněž Tankartou Easy, která zajišťuje okamžitou slevu až jedna koruna z litru paliva při každém tankování. Do konce letošního roku bude do aplikace přidána rovněž možnost platby Tankartou Business pro firemní zákazníky. Aplikace je využívána také pro navigaci k nejbližším čerpacím stanicím Benzina,“ dodává Kaidl.

Nová aplikace Benzina funguje v operačním systému Android a iOS a lze ji zdarma stáhnout a nainstalovat z Google Play i App Store. Uživatelům dosavadní aplikace Benzina platby stačí provést automatickou aktualizaci.

Petr Kučera

Autor článku Petr Kučera

Šéfredaktor webu Peníze.cz. Zaměřuje se na širokou oblast osobních financí a spotřebitelských témat. Vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, ale ještě víc než paragrafy má rád média. Vedl zpravodajství České... Další články autora.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+48
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 16 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

5. 10. 2020 19:08, martan

Dejte slusne ceny a mate klienty i bez blbosti

+114
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (16 komentářů) příspěvků.

Oblíbená témata

auta, Benzina, bonusy, doprava, nákupy, slevy

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Divoký zevnějšek, duše dobrodruha. Jak jezdí SsangYong Torres

8. 4. 2024 | Eva Srpová

Divoký zevnějšek, duše dobrodruha. Jak jezdí SsangYong Torres

Jméno Torres sice evokuje Španělsko, patří ale novému modelu od jihokorejské automobilky SsangYong. Její jméno v Česku každý nezná, i když je mnohem starší než značky stejné „národnosti“... celý článek

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Letiště Praha přidává nové lety. Co je hit letošních dovolených?

21. 3. 2024 | Pavla Adamcová

Letiště Praha přidává nové lety. Co je hit letošních dovolených?

Z Letiště Praha bude během letošní letní sezóny létat 68 dopravců do 167 destinací. Letos přibude 13 nových přímých cílů – patří mezi ně třeba Verona, Taškent, Tallin, Poznaň, La Palma... celý článek

Kde prodávali špatný benzin a naftu? Nový přehled pokut od ČOI

15. 3. 2024 | Petr Kučera

Kde prodávali špatný benzin a naftu? Nový přehled pokut od ČOI

Projděte si seznam pokut za prodej nekvalitních pohonných hmot, které nabyly právní moci během posledního roku.

Partners Financial Services