Hello bank má nového generálního ředitele

redakce Peníze.CZ | rubrika: Aktuality | 17. 1. 2022
Hello bank má nového generálního ředitele

Zdroj: Mino Surkala/Shutterstock

Hello bank v Česku má nového generálního ředitele. Je jím Patrick Alexandre, který nahradil Bruna Lerouxe. Ten přechází na novou pozici v rámci skupiny BNP Paribas, pod kterou Hello bank patří.

Patrick Alexandre pochází z Belgie a ve skupině BNP Paribas působí téměř 30 let. Před příchodem do České republiky měl na starosti africký region ve skupině BNP Paribas Personal Finance.

„Na svoji novou misi v České republice se velmi těším. Nejen proto, že přicházím do Hello bank, která má na českém trhu specifické postavení a nabízí spoustu příležitostí k dalšímu rozvoji i v takto turbulentní době. Ale také proto, že opravdu miluji historii a Praha je jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Navíc mi připomíná Brusel, mé rodné město,“ řekl Alexandre.

Zdroj: Instagram Patricka Alexandra

Patrick Alexandre

Bruno Leroux, který zastával pozici generálního ředitele od srpna 2019, přijal novou výzvu v rámci skupiny BNP Paribas a od 1. ledna 2022 je členem vedení mezinárodního retailového bankovnictví skupiny BNP Paribas. Bude zodpovědný mimo jiné i za udržitelnou strategii společnosti.

redakce Peníze.CZ

Jsme největší web o osobních financích v Česku. Přinášíme aktuality, praktické návody, kalkulačky a další přehledy. Do rodiny vydavatelství NextPage Media s námi patří i Finmag, Heroine a Footbal Club. Můžete nás sledovat... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

15. 4. 2024 | Petr Kučera

Air Bank a O2 startují Unity, nabídne víc slev od PPF

Air Bank a operátor O2 rozšíří výhody pro společné zákazníky z řad běžných spotřebitelů. Nově je nabídnou pod značkou Unity, do programu se později zapojí i další partneři ze skupiny... celý článek

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Raiffeisenbank mění způsob přihlášení do internetového bankovnictví

Raiffeisenbank od 20. dubna změní pro většinu klientů způsob přihlašování do internetového bankovnictví. Cílem je vyšší zabezpečení přístupu k účtu.

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

10. 4. 2024 | Petr Kučera

UniCredit rozšiřuje Bank ID. Prokážete se i firmám

Klienti UniCredit Bank mohou nově využívat bankovní identitu také pro online ověření vůči soukromým společnostem – například pojišťovnám, telefonním operátorům a dalším.

Nová Partners Banka má po prvním měsíci 22 tisíc klientů

8. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Nová Partners Banka má po prvním měsíci 22 tisíc klientů

Partners Banka získala za první měsíc ostrého provozu přes 22 tisíc klientů. Uložili si u ní více než 4,1 miliardy korun.

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Fio překvapila klienty, platby kartou zaúčtovala dvakrát

Fio banka hlásí komplikace s duplicitním zaúčtováním některých transakcí provedených kartami Visa. „O potížích víme a situaci se společností Visa intenzivně řešíme,“ ujišťuje banka... celý článek

Partners Financial Services