Máte hlavu v jiném stavu?

PR článek | rubrika: PR Článek | 12. 5. 2014
Komerční banka a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pomohou vašemu podnikání na svět. Napište podnikatelský plán a nastartujte své podnikání.
Máte hlavu v jiném stavu?

Nový ročník grantového programu Nastartujte se totiž právě začíná. Díky podpoře Komerční banky mohou mladí podnikatelé v rámci grantového programu Nastartujte se realizovat své podnikatelské záměry a nejlepší podnikatelský projekt získá podporu 300 tisíc Kč!

Program Nastartujte se nepomáhá jen finančně. Všichni zapojení podnikatelé a firmy se zviditelní a vybrané projekty získají i další ceny, jako například osobnostní psychologické testy, odborné konzultace a jiné benefity od partnerů programu.

Komercni banka - Nastartujte se 2014

Nenechte si ujít příležitost, jak nastartovat své podnikání! Sledujte pravidla grantového programu, příběhy podnikatelů i další zajímavé tipy na www.nastartujtese.cz nebo na http://www.facebook.com/nastartujtese.cz.

„Zejména v začátku podnikání potřebuje každý silného partnera, který mu pomůže a poradí. Proto Komerční banka podporuje nové a talentované podnikatele. Chceme je v rámci programu „Nastartujte se“ inspirovat a motivovat k aktivitě a kreativitě. Díky grantovému programu navíc usnadníme nejlepším z nich jejich záměry realizovat,“ uvádí Michal Pánek, Manažer Segmentového řízení – Retail v Komerční bance.

Právě vy můžete získat pro svůj projekt 300 000 Kč od odborné poroty a navíc 50 000 Kč v případě nejvyššího počtu hlasů od veřejnosti.

Přihlásit se může kdokoliv. Stačí mít IČO, chuť podnikat a zpracovat zajímavý a životaschopný podnikatelský plán. Šanci uspět má každý, bez ohledu na předchozí zkušenost s podnikáním.

Přihlášku do grantového programu Nastartujte se lze odeslat do 31. 8. 2014. Zpracujte podnikatelský plán a nahrajte videoprezentaci svého projektu na www.nastartujtese.cz

Nastartujte své podnikání s Komerční bankou

Profi účet pro začínající podnikatele obsahuje vše, co do začátku podnikání potřebujete. Korunový běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem doplňuje mezinárodní embosovaná platební karta, internetové, telefonní i mobilní bankovnictví.

Zdarma získáte prvních 10 transakcí každý měsíc i všechny výběry hotovosti z bankomatů KB v případě, že chytře využíváte unikátní koncept MojeOdměny. Je to jednoduché: za každou platbu kartou KB u obchodníka vám Komerční banka vrátí poplatek za jeden výběr z bankomatu. Když kartou platíte, můžete mít zdarma klidně všechny výběry.

Profi účet pro začínající podnikatele zdarma

Podnikatelům, kteří si založí Profi účet do dvou let od začátku podnikání, vrací Komerční banka každý měsíc poplatek za vedení Profi účtu (169 Kč). Stačí na účtu provést měsíčně alespoň jednu aktivní transakci.

Celkově mohou začínající podnikatelé čerpat výhody až po dobu 4 let. Více informací získáte na www.mojeodmeny.cz

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services