Business Institut – je důležité si správně vybrat!

PR článek | rubrika: Publicistika | 8. 9. 2015 | 2 komentáře
V dnešní době, pro niž je příznačná přítomnost konkurence snad v každé myslitelné oblasti podnikání či obchodu, se i jednotlivé formy studia navenek profilují podobně – každá jako ta nejlepší. Magisterské, inženýrské a další studijní programy se mezi sebou předhánějí o zájem studentů, v případě MBA studia tomu není jinak. A proto neslibujeme, nýbrž nabádáme: čtěte dál, zjistěte si fakta.
Business Institut – je důležité si správně vybrat!

Je vhodné studium MBA právě pro vás?

Business Institut je jednou z největších škol v ČR specializujících se na profesní vzdělávací programy MBA – tedy Master of Business Administration, dále BBA a LLM a mnoho dalších výukových aktivit. MBA studium ocení všichni podnikatelé, manažeři, členové managementu i zaměstnanci státní správy a neziskového sektoru. Často se ale pro MBA rozhodnou i čerství vysokoškolští absolventi, aby si zde doplnili praktické znalosti, které jim klasické studium na vysoké škole bohužel neposkytlo.

Workshopy s profesionálními lektory táhnou

Business Institut si zakládá na tom, aby byl pro studenty čas strávený studiem beze zbytku účelný a přínosný. Výuka je soustředěná do malých studijních skupin, podpořena péčí špičkových odborníků a profesionálních lektorů. Kapacita programů je omezena na 15 míst, tak aby mohla být každému studentovi věnována maximální pozornost. Navíc je prezenční studium doplněno moderním e-learningem.

V současnosti spolupracuje Business Institut se 170 profesionály z různých oblastí, nad rámec výuky mohou studenti využívat lektorských konzultací, a dokonce navštěvovat i kurzy mimo svůj studijní program. Škola dále pořádá bezplatné semináře na zajímavá témata. Studentům a absolventům přednášel například herec a rétor Jan Přeučil, psycholog a psychiatr Jan Cimický, dále Tomáš Čupr, Jan Pirk, Zbyněk Frolík, Roman Vaněk nebo Dalibor Dědek.

Učíte se praxí a v praxi se také uplatníte

Význam lektorů je skutečně zásadní. Přítomnost odborníků z konkrétních oblastí a podnikatelských pozic umožňuje učit a vzdělávat skutečnými příklady z praxe, ne jenom učebnicovými teoriemi. Interaktivní workshopy v úzkých skupinách diskutujících vám přinesou poznatky, které z žádné literatury nevyčtete, a pomohou vám zformovat vaše osobní know-how v dané problematice. Zajímavou možností v rámci studia jsou navíc blokové moduly a coffee breaky se zajímavými osobnostmi. 

Váš čas je důležitý

Na Business Institutu dobře vědí, že čas je jednou z nejdůležitějších komodit dneška. Váží si času svých studentů a zakládají si na schopnosti pružně reagovat na jejich požadavky. Kombinované studium v sobě sdružuje distanční formu metodou e-learningu s přínosnými lektorskými setkáními. Jejich návštěva je doporučována, povinné ale nejsou. Začít studovat můžete navíc prakticky kdykoliv. Výukový cyklus sice začíná vždy počátkem února, května a listopadu, ale na základě individuální žádosti můžete začít i mimo vyhrazený plán.

Literatura, společenský život a dárky navíc

V rámci e-learningového systému disponuje každý student vlastní webovou sekcí, v níž najde všechny studijní informace a materiály – přehledně a na jediném místě. K tomu může používat bezmála tisícisvazkovou knihovnu, získá přístup do online právní knihovny Beck-online PRO nebo slevy na nákup knih u vybraných nakladatelství i bonusovou kartu nabízející slevy od více než 2000 partnerských společností. Mimo oficiální akademické prostředí je zvláštní prostor věnován i neformálním společenským setkáním a networkingovým aktivitám.

Zvýšení ceny na trhu práce

Naprostá většina absolventů doporučuje studium na Business Institutu a celých 85 % potvrzuje i návratnost investice, kterou do studia MBA vložili, a to do dvou let od jeho ukončení. Jak ve zkratce vystihnout tuto prestižní školu? Zvýšení ceny na trhu práce. Členství v asociaci zaměřené na zvyšování kvality škol a vzdělání Accreditation Council for Business Schools and Programs. To jsou fakta. To je Business Institut.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+28
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 2 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

17. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit řetězení dohod o provedení práce, budou platit až od příštího roku. A navíc jinak, než se předpokládalo.... celý článek

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

17. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku práce. Tady je jejich přehled.

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

16. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 3 komentáře

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším životním nákladům pak 47 718 Kč. Vyplývá to ze studie, jejíž výsledky dnes zveřejnila Platforma... celý článek

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

10. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne z výšky nebo se ocitnete u dopravní nehody. Po čase se u vás projeví posttraumatický syndrom. Jde... celý článek

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

10. 4. 2024 | Lucie Kocurová

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají jen děti, které se jinam nedostaly. Rodiče platí třeba za menší počet žáků ve třídě, za chutnější... celý článek

Partners Financial Services