Hypotéka od UniCredit Bank nabízí unikátní úrok 4,44 % p.a.

PR článek | rubrika: PR Článek | 13. 7. 2009
V době vleklé krize na finančních trzích přichází UniCredit Bank s atraktivní nabídkou v oblasti hypoték. Hypoteční úvěr s jedinečnou úrokovou sazbou 4,44 % p.a. a pojištěním CARDIF proti náhlému výpadku příjmů je v současné době tím nejlepším řešením, jak si pořídit vlastní bydlení a přitom nezatížit sebe ani svoji rodinu nadměrnou splátkou nebo nepředvídatelnou událostí v podobě nemoci či ztráty zaměstnání.

Mezi nesporné výhody čerpání hypotečního úvěru u UniCredit Bank patří maximální doba splatnosti 40 let a možnost prodloužení fixace úrokové sazby až na 20 let. Unikátní úroková sazba 4,44 %* p.a. platí pro jednoleté fixační období, pro fixní období 3 a 5 let pak 5,07 %* p.a.

Pojištění CARDIF zajišťuje ochranu před neočekávanými událostmi a jistotu, že i při nenadálém výpadku příjmu v důsledku nemoci či úrazu bude klient schopen splátky úvěru hradit. Pojištění CARDIF „B“ se navíc vztahuje nejen na případy úmrtí a trvalé invalidity, ale počítá například i se ztrátou zaměstnání či možností, kdy se klient ocitne v dlouhodobé pracovní neschopnosti.

Při sjednávání hypotečních úvěrů u UniCredit Bank je samozřejmostí individuální přístup v podobě bezplatné asistence osobního bankéře, který klienta seznámí se všemi podrobnostmi a formalitami a provede jej celým procesem bezproblémového schválení a vyřízení hypotéky. "Vice informaci naleznete zde"

*Úroková sazba platí do odvolání pro hypoteční úvěry s pojištěním CARDIF a za podmínky vedení osobního konta UniCredit Bank s kreditní kartou.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

„Tady to máš zpátky, lakoto.“ Zprávy pro příjemce baví klienty i bankéře

10. 5. 2024 | Kateřina Hovorková

„Tady to máš zpátky, lakoto.“ Zprávy pro příjemce baví klienty i bankéře

Popisné, oficiální, vtipné, ale i nemravné a urážlivé. Češi si zprávy pro příjemce při odesílání plateb oblíbili, potvrzují banky. Někdy ale může mít taková osobní zpráva v internetovém... celý článek

Okamžité platby v eurech spouští už třetí banka. Transakci nabízí zdarma

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Okamžité platby v eurech spouští už třetí banka. Transakci nabízí zdarma

Fio banka se jako třetí banka na českém trhu zapojuje do systému okamžitých plateb v eurech. Jejich odesílání i přijímání je zdarma, s výjimkou odchozí platby do zemí mimo Evropskou... celý článek

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

26. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

První zbraň proti volání z falešného čísla. Úřad zpřísní pravidla

Český telekomunikační úřad (ČTÚ) v červnu a červenci spustí nová opatření v boji proti takzvanému spoofingu – kvůli zneužití telefonního čísla má spotřebitel dojem, že mu podvodník... celý článek

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

19. 4. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

ČSOB, Raiffeisenbank a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například plánují... celý článek

Partners Financial Services