Na co se zaměřit při výběru pánských hodinek?

PR článek | rubrika: FINEXPO | 10. 7. 2023
Pomůžeme vám vybrat ty pravé z tisíců hodinek. Nezáleží, zda se jedná o vaše první, druhé nebo dokonce třetí hodinky, přečtěte si tento článek: rozptýlíme veškeré pochybnosti o stylu a pohodlí konkrétních pánských hodinek určených ke každodennímu nošení.
Na co se zaměřit při výběru pánských hodinek?

Zdroj: Diesel

Komerční spolupráce

Jaké pánské hodinky jsou nyní nejoblíbenější? 

Elegantní hodinky patří mezi nejoblíbenější pánské hodinky. Pojem „elegantní pánské hodinky“ lze chápat mnoha způsoby. Mohou to být klasické hodinky opatřené tenkým koženým řemínkem, hodinky s jemnými detaily nebo nápadné hodinky navržené v moderním stylu. Elegantní hodinky pánské mají společné to, že všechny mají stylový design a stejný účel. Čemu byste měli věnovat zvláštní pozornost? Elegantní hodinky by neměly být přeplněné detaily a měly by být dodávány s koženým řemínkem. Kromě toho musí být pouzdro štíhlé a ciferník musí působit minimalisticky. Takové klasické doplňky se hodí zejména pro svatební, pracovní a svatební vzhled.

V současné době jsou však mezi muži nejoblíbenější ležérní hodinky. Casual hodinky nejsou ani elegantní, ani sportovní. Pravdou je, že jsou někde uprostřed. Casual hodinky kombinují tyto dva světy a dnes je můžeme vidět doslova všude. Jejich styl je přirozený, ale stále profesionální a vkusný. Existuje důvod, proč se tento styl označuje jako „smart casual“ – vyžaduje chytrost a schopnost balancovat mezi tím, co je vyžadováno, a tím, co může svým neformálním vzhledem pozitivně překvapit. Můžete například nahradit oblekové kalhoty jinými, méně elegantními kalhotami a místo business bot nosit oxfordky nebo ležérnější mokasíny. Stále oblíbenější jsou také sportovní hodinky, které navzdory zdání mohou být i vizuálně atraktivní.

Hodinky Diesel – avantgarda pro zlepšení vzhledu

Hodinky Diesel jsou určeny pro muže, kteří hledají zařízení s charakterem, v němž se snoubí elegance s avantgardou. Takové hodinky se hodí k saku, ale v trochu jiném stylu. Design hodinek Diesel bývá odvážnější a barevně bohatší, ale přesto sofistikovaný. Pánské hodinky nabízené značkou Diesel jsou skvělé pro moderní byznysmeny, kteří sledují nejnovější trendy. Promyšlené doplňky k formálnímu oblečení vypadají neokázale a mohou být vnímány jako odmítnutí omezení minulosti.

Hodinky Diesel jsou také dokonalým doplňkem k elegantnímu neformálnímu oblečení. Pokud tedy hledáte pánské hodinky, které vás odliší od davu, sáhněte po hodinkách Diesel. Proč? Od doby, kdy Renzo Rosso v roce 1978 společnost založil, se hodinky Diesel těší velké oblibě. Fantastické designy inspirované industriálními prostory a velkoměstskou krajinou jistě dodají jedinečný nádech každému stylu. 

Chytré hodinky Polar pro aktivní muže

Sportovní hodinky Polar jsou navrženy tak, aby plně uspokojily každého sportovce, ať už se věnuje jakémukoli sportu. Chytré hodinky Polar se navíc velmi dobře hodí ke každodennímu oblečení, protože zachovávají harmonii mezi atraktivním designem a sportovním charakterem. Hodinky Polar vypadají skvěle téměř ke všemu. Nejdůležitější je však skutečnost, že se značka Polar může pyšnit svými úspěchy, využívá ve svých výrobcích inovativní technologie a usnadňuje život každému uživateli. 

Pánské hodinky jako užitečný každodenní předmět

Výběr správných hodinek má nebývalý vliv na vnímání člověka. Proto mají usměvaví byznysmeni z obálek časopisů často na zápěstí hodinky. Je všeobecně známo, že lidé, kteří nosí hodinky, mají větší šanci uspět při pracovním pohovoru nebo dokončit důležitou transakci.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-3
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Prodejní doba obchodů 1. a 8. května. Jak je otevřeno na svátky

29. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Prodejní doba obchodů 1. a 8. května. Jak je otevřeno na svátky

Někdy otevřeno, jindy zavřeno. Vyznat se v zákazu prodeje během svátků není snadné. Tady je přehled pro začátek května.

Kdo byl na našich bankovkách? Ukažte, co si pamatujete

28. 4. 2024 | Gabriel Pleska | 1 komentář

Kdo byl na našich bankovkách? Ukažte, co si pamatujete

Peníze se musí točit. V našem kvízu jsme je otočili lícemi dolů. A vy si teď podle zadní strany zkuste vzpomenout, co je vpředu.

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

26. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 6 komentářů

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

Rozmočené brčko v pití nebo víčko připevněné k lahvi, které se nepříjemně odírá o obličej. Vychytávky, které mají na rozdíl od plastů šetřit přírodu, už stihly rozčílit nejednoho z... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Partners Financial Services