Jak si sjednat rychlou půjčku na internetu

PR článek | rubrika: PR Článek | 22. 7. 2019
Pro mladého člověka, který denně využívá moderní technologie, není nic těžkého si sjednat rychlou půjčku přes internet během několika minut. Postup uzavření půjčky je velice intuitivní. Jak to udělat?
Jak si sjednat rychlou půjčku na internetu

Všechny zprostředkovatelé rychlých půjček přes internet mají jednu velkou výhodu a tou je nepřetržitý provoz. Zájemce se nemusí přizpůsobovat otevírací době, ale vybrat si čas pro vyřízení podle sebe.

Zájemce o rychlou půjčku musí nejprve věnovat chvíli výběru společnosti, u které si o rychlou půjčku zažádá. Pokud je jasná půjčovaná částka, doba splatnosti, výše splátek, úrok, poplatek, celkové RPSN a ostatní smluvní ujednání, může žadatel začít se samotným vyřizováním půjčky.

Dovolená

Formulář s několika řádky

Na webu vybrané společnosti vyplní žadatel jednoduchý formulář, kde uvede své osobní a kontaktní údaje. Nutné je také vždy poslat/nahrát kopii svého občanského průkazu nebo dokladu prokazujícího povolení k trvalému pobytu. Dále si zvolí částku půjčky a vybere termín splatnosti. Zažádejte o půjčku na https://web.srovnejpujcku.cz/?

Bez prokázaného příjmu nepůjčuje nikdo

Žadatel o půjčku, a to i o malou třeba 2 000 korun, musí vždy prokázat, že ji bude mít z čeho splácet. Do žádosti proto musí doložit doklad o trvalém příjmu.

Zaměstnanci nahrávají tři výpisy z bankovního účtu, na který jim chodí pravidelně výplata, OSVČ daňová přiznání, senioři a invalidní důchodci pak důchodový výměr.

Hodnocení klienta je rychlé

Odeslanou žádost s nahranými dokumenty společnost prověří během několika minut. Ti žadatelé, kteří prokáží, že mají příjem na splácení půjčky a jejich údaje jsou pravdivé, mají vyhráno. Připsání peněz mohou očekávat do několika minut od schválení žádosti a vzápětí je použít na cokoliv.

Rychlá půjčka neznamená, že věřitel něco podcení a půjčí peníze každému bez prověření schopnosti splácet. Naopak. Prokázání pravidelného příjmu je pro něj zcela zásadní. A exekuci, insolvenci ani jiné dluhy žadatel nezapře ani u malých půjček.

Již jste se dozvěděli o možnostech jak si sjednat rychlou půjčku na internetu.

Vaše půjčka už je na dosah ruky! Získejte půjčku raketovou rychlostí. https://web.srovnejpujcku.cz/?

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

5. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Hypotéky zlevňují méně než sazba ČNB. Banky nechtějí delší fixace

Česká národní banka snížila 20. března dvoutýdenní repo sazbu o pět desetin procentního bodu na 5,75 % p. a., ale úroky hypoték až tak výrazně neklesly. Průměrná nabídková sazba hypoték... celý článek

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

3. 4. 2024 | František Nonnemann

Kdy je půjčka neplatná? Soudy řeší, jak moc velká chyba vadí

Než vám půjčí, musí banka nebo úvěrová společnost prověřit, jestli dokážete splácet. Když při tom udělá chybu, může být smlouva prohlášená za neplatnou. Záleží ale na tom, jestli jde... celý článek

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Partners Financial Services