ČMSS kromě financování bydlení nově nabízí povinné ručení a havarijní pojištění

PR článek | rubrika: PR Článek | 3. 6. 2019 00:00 aktualizováno 9. 6. 2019 23:59
Od května rozšířila Českomoravská stavební spořitelna portfolio svých služeb. Vedle stavebního spoření a úvěrů nabízí nově autopojištění. Povinné ručení a havarijní pojištění poskytuje ČMSS ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou.
ČMSS kromě financování bydlení nově nabízí povinné ručení a havarijní pojištění

Pojišťovací produkty nejsou pro Českomoravskou stavební spořitelnu (ČMSS) ničím novým. Ve svém portfoliu již nabízí rizikové a investiční životní pojištění i pojištění majetku a odpovědnosti. O zavedení rozšiřující služby uvažovala ČMSS delší dobu. Volba autopojištění vzešla z poptávky na trhu. „Prodej autopojištění jsme v posledních měsících testovali jako možné rozšíření naší produktové nabídky. Klienti tuto novinku uvítali, proto zahajujeme prodej u všech našich obchodních zástupců,“ říká Jochen Maier, člen představenstva ČMSS. Maier zároveň dodává, že Českomoravská stavební spořitelna bude nadále hledat možnosti rozšíření produktové nabídky.

Povinné ručení s výhodným připojištěním v ceně

Základem autopojištění od ČMSS je zákonné povinné ručení s pojistným limitem do 200 milionů korun. Kromě vysokého limitu plnění, poskytuje povinné ručení na auto od ČMSS úrazové pojištění řidiče a jeho osobních věcí. Praktickou součástí je také nonstop asistenční služba. Vše Českomoravská stavební spořitelna poskytuje v ceně povinného ručení.

Havarijní pojištění s garancí pojistné částky

Doplňkovým produktem autpojištění od Českomoravské stavební spořitelny je havarijní pojištění, které poskytuje pojistné krytí na škodné události, jež ze zákona nemohou být odškodněny z povinného ručení. Typicky se jedná o škody na vlastním vozidle způsobené vlastním zaviněním. Havarijní pojištění ve variantě PREMIANT od ČMSS poskytuje také garanci pojistné částky neboli GAP. Zatímco havarijní pojištění kryje částku ve výši obvyklé hodnoty vozidla, pak GAP dorovnává pojistné do hodnoty nového vozidla včetně spoluúčasti.

K havarijnímu pojištění lze dále sjednat připojištění proti odcizení vozidla, vandalismu, živelným škodám, střetu se zvěří či pojištění okenních skel a rozšířené asistenční služby.

ČMSS neztrácí pozornost z financování bydlení

Jak povinné ručení, tak i havarijní pojištění nabízí ČMSS ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou. Přesto hlavní směr Českomoravské stavební spořitelny zůstává neměnný. Tím je financování bydlení, neboť ČMSS je specialistou na hypotéky a nabízí také stavební spoření či známé spoření Liška Plus. „Důraz budeme i nadále klást především na budování povědomí o Lišce jako partnerovi, který pomůže ve všech otázkách souvisejících s bydlením,“ uzavírá Jochen Maier, člen představenstva ČMSS.

Sílu ČMSS v tomto segmentu ilustruje více než padesát tisíc nových smluv stavebního spoření, které společnost uzavřela v prvním čtvrtletí letošního roku. Objem hypotečních úvěrů a dalších úvěrových obchodů za první kvartál přesáhl u ČMSS 4,5 miliardy korun.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

25. 3. 2024 | Martina Mádlová | 3 komentáře

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

Chcete si pořídit nový automobil a zajistit mu maximální ochranu? Běžné havarijní pojištění pro vás není úplně výhodné? Zamyslete se nad pojištěním GAP a allrisk. Oba typy pojištění... celý článek

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

19. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Dálniční známku už máte? Pozor na předražené e-shopy

Když si koupíte elektronickou dálniční známku mimo oficiální státní web eDalnice.cz, může se vám výrazně prodražit. Opakovaně na to upozorňuje na to ministerstvo dopravy spolu s Českou... celý článek

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

14. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ | 1 komentář

Největší pojišťovny v Česku. Žebříčky za rok 2023

Trh pojištění v Česku loni stoupl meziročně o 7,1 %, celkový předpis smluvního pojistného dosáhl 168,49 miliardy korun. Vyplývá to z předběžných údajů za rok 2023, které podle své metodiky... celý článek

Partners Financial Services