Novinky od Vilgain na Rohlik.cz: fitness sortiment se opět rozrůstá

PR článek | rubrika: FINEXPO | 15. 4. 2024
Zalistování produktů značky Villgain na Rohlík.cz byl úspěch, přišly tisíce pozitivních reakcí. Srdce zákazníků si získalo těsto na pizzu, BIO minutová tortila či proteinová tyčinka Double Trouble. Proto největší online prodejce potravin Rohlik.cz nabídne na 50 nových položek z nejžádanějších kategorií.
Novinky od Vilgain na Rohlik.cz: fitness sortiment se opět rozrůstá

Zdroj: Rohlik.cz

Komerční spolupráce

V Rohlíku vědí, že pro podávání prvotřídních výkonů je třeba tělu dodávat dostatek kvalitních potravin. Proto na jeho internetových stránkách nepřehlédněte široký výběr snídaňových vloček, doplňků stravy, ořechových másel a trvanlivých potravin, jejichž kouzlo objevilo již 34 tisíc zákazníků.

Vilgain od Aktinu – základ vašeho fitness jídelníčku

Česká firma Vilgain je synonymem pro kvalitu, prémiovost a výbornou chuť. Produkty pro zdravý životní styl sami vyvíjejí a pravidelně testují. Pečlivě dbají na výběr dodavatelů surovin. Jejich misí je tvořit produkty opravdové kvality za dostupné ceny. Právě díky sdíleným hodnotám dává smysl, že v Rohlíku a Aktinu spojili síly a nabízejí zákazníkům široký výběr těch nejlepších potravin pro sestavení vyváženého jídelníčku. Tento krok je součástí širší strategie online prodejce, která si klade za cíl podporovat české značky, přinášet je mnohem většímu množství zákazníků a současně rozšiřovat svou nabídku. 

Zákazník na prvním místě

Po zalistování první vlny produktů se mezi zákazníky strhla lavina pozitivních ohlasů. Zájem o nové produkty byl tak silný, že bylo na místě jim naslouchat a nabídku rozšířit o položky, které v sortimentu chyběly. Rohlík tedy rozeslal dotazník, jehož výsledkem je na 60 nových zalistovaných položek, které zákazníci milují.

Etické prso v konzervě
Zdroj: Rohlík.cz

Vše pro prvotřídní stravování

Připojte se k řadě nadšenců a nepřehlédněte prvotřídní rostlinné proteiny v prášku, proteinovou limonádu nebo dokonce i tradiční ajurvédský doplněk Ashwagandha, známý pro posílení imunity a snížení stresu.

Vilgain však neužijete pouze v posilovně, ale také v kuchyni. Připravte si například bezlepkovou pizzu, krůtí nebo kuřecí prsa z etických chovů a ozdobte svůj salát avokádovým olejem ve spreji.

Vilgain nabízí také vynikající 100% mandlové máslo s křupavými kousky mandlí, které je bohaté na antioxidanty, vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu. Kromě toho jsou k dispozici proteinové sušenky, tyčinky a další lahůdky, které jsou ideální jako svačina před tréninkem nebo po tréninku. S Vilgainem bude mít vaše tělo dostatek energie a živin pro maximální výkon!

Avokádový sprej v oleji
Zdroj: Rohlík.cz

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Prodejní doba obchodů 1. a 8. května. Jak je otevřeno na svátky

29. 4. 2024 | Pavla Adamcová

Prodejní doba obchodů 1. a 8. května. Jak je otevřeno na svátky

Někdy otevřeno, jindy zavřeno. Vyznat se v zákazu prodeje během svátků není snadné. Tady je přehled pro začátek května.

Kdo byl na našich bankovkách? Ukažte, co si pamatujete

28. 4. 2024 | Gabriel Pleska | 1 komentář

Kdo byl na našich bankovkách? Ukažte, co si pamatujete

Peníze se musí točit. V našem kvízu jsme je otočili lícemi dolů. A vy si teď podle zadní strany zkuste vzpomenout, co je vpředu.

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

26. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 6 komentářů

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

Rozmočené brčko v pití nebo víčko připevněné k lahvi, které se nepříjemně odírá o obličej. Vychytávky, které mají na rozdíl od plastů šetřit přírodu, už stihly rozčílit nejednoho z... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Partners Financial Services