Remoska expanduje a investorům vydělá 5,5 milionu korun

PR článek | rubrika: FINEXPO | 26. 9. 2022
Remoska. Značka, která si v minulosti získala srdce mnoha Čechů a Slováků, prošla modernizací a oslovuje i mladou generaci zákazníků. Nyní díky spolupráci s investiční platformou Fingood.cz chystá další expanzi.
Remoska expanduje a investorům vydělá 5,5 milionu korun

Zdroj: Fingood

Komerční spolupráce

Společnost Remoska je značka se zavedenou tradicí, která na trhu působí již 65 let. Srdce zákazníků si získala díky svým kvalitním a funkčním pečicím mísám, které fungují i po mnoha desetiletích od své výroby.

Lovebrand s přesahem

Remoska se dokázala vyrovnat s poklesem kupní síly svých stálých zákazníků a velmi rychle vybudovala nový lovebrand. Ten se v posledních letech představil také mladší generaci a změnil i své vnímání na trhu.

K dobrému jménu přidala Remoska také rozšířené portfolio. V něm kromě klasické remosky nalezneme například kvalitní kuchyňské nádobí, elektrospotřebiče i designový multicooker a příslušenství.

Česká tradice v moderním hávu

Společnost i nadále pokračuje v budování tradiční české značky, proto i v budoucnu chce držet kompletní výrobu produktů v České republice. Za tímto účelem staví nový automatizovaný a plně digitalizovaný výrobní závod, který bude v tomto oboru nejmodernějším závodem ve střední Evropě.

V rámci firmy již nyní vznikají základy nové divize, která se zabývá rozjezdem OEM produkce (Original Equipment Manufacturer – výrobek, který je prodáván a propagován jinou obchodní značkou) pro značky nejen z České republiky, ale především z dalších evropských států. Díky těmto novým technologiím se stane jedním z předních evropských výrobců nádobí.

Na expanzi Remosky můžete vydělat

Právě pro tuto expanzi společnost spojila síly s přední tuzemskou investiční platformou Fingood.cz. „Jsme rádi, že můžeme být u expanze tradiční české značky. Filozofií Fingoodu je rozvoj a podpora zavedených českých společností a Remoska je jejich skvělým příkladem,“ popisuje Vít Endler, CEO této platformy.

Fingood.cz tuto investiční příležitost představil svým bezmála 7000 investorů. Připravena je pro ně investice s pevně stanoveným zhodnocením 11 procent ročně. Ta bude navíc doplněna o skvělé zajištění v podobě zástavy nemovitého majetku v hodnotě 75 milionů korun. Investoři si díky nastaveným parametrům mezi sebe rozdělí výnos 5,5 milionu korun! Rozvoj Remosky můžete podpořit i vy na stránkách Fingood.cz.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Třetině Čechů chybí finanční znalosti. Ženy tápou častěji, ukázal průzkum

14. 5. 2024 | Kateřina Hovorková

Třetině Čechů chybí finanční znalosti. Ženy tápou častěji, ukázal průzkum

Jaký je rozdíl mezi běžným a spořicím účtem? Co se skrývá pod pojmem inflace a úročení? Je bezpečnější podíl v akciovém fondu, nebo nákup akcií jedné firmy? Co jsou kryptoměny? Na takové... celý článek

Kongres USA proti regulaci krypta. V Argentině dělají bitcoin z odpadu. Týden v kryptu

11. 5. 2024 | Tomáš Krause

Kongres USA proti regulaci krypta. V Argentině dělají bitcoin z odpadu. Týden v kryptu

Miliarda transakcí bitcoinem. Ethereum je zase inflační. Argentina vyrábí bitcoin z odpadu. Američtí kongresmani proti regulacím Komise pro cenné papíry, jejíž šéf se je prý pokoušel... celý článek

Konec optimismu. Dluhopisové i akciové fondy začínají klesat

9. 5. 2024 | Martin Mašát | 2 komentáře

Konec optimismu. Dluhopisové i akciové fondy začínají klesat

Optimismus došel. Investoři přestávají věřit tomu, že se ve Spojených státech podaří brzy zamést s inflací a že klesnou úrokové sazby tamější centrální banky. Špatnou náladou se nechali... celý článek

Kolik vám vynesou dividendy z českých akcií? Přehled

9. 5. 2024 | Jan Traxler | 5 komentářů

Kolik vám vynesou dividendy z českých akcií? Přehled

Nejvyšší dividendový výnos z akcií obchodovaných na pražské burze nabízejí pravidelně Moneta, Philip Morris a ČEZ. Kolik dostanou akcionáři letos a jaký je výhled do příštích let?

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

4. 5. 2024 | Tomáš Krause

Těžké časy pro bitcoinové peněženky i zakladatele Binance. Týden v kryptu

Peněženka Phoenix končí v USA, čtyři měsíce v base pro CZ, SEC se zajímá o ethereum už od loňského jara, zklamání z hongkongských ETF a Paraguay má na stole návrh udělat z bitcoinu... celý článek

Partners Financial Services