Výpočet RPSN
Interaktivní grafiky
Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank
Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více
Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny
Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více
Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků
Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více
Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety
Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více
Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy
Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více
Doporučujeme
Přihlášení k newsletteru
Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.
Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.
Miloš Endrle
podnikatel, Geewa
Vlastislav Bříza
podnikatel, Koh-i-noor

100,00 %
z 2 duelů

100,00 %
z 3 duelů
Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů
Diskuze: Jak poslat peníze, aby došly ještě letos do Silvestra
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy
16. 9. 2023 10:23, sz kanderam
Potřebuješ půjčku? Byli jste odmítnuti bankou a chcete půjčku, která by vyhovovala vašim potřebám? Žádný problém. Bez ohledu na vaši finanční situaci. Nabízím hypotéky, komerční půjčky, mezinárodní půjčky, osobní půjčky a exkluzivní půjčky na vzdělávání. Poskytoval jsem půjčky těmto společnostem, jiným veřejným a soukromým a mnoha dalším. Jsem k dispozici pro jakoukoli půjčku, nemovitost, finanční a tak dále. Dávám půjčky dlouhodobé i krátkodobé. Kontaktujte mě ještě dnes a získejte prvotřídní půjčku finančních služeb.vacekjindrich36@gmail.c om
Další příspěvky v diskuzi (celkem 47 komentářů)
22. 4. 2025 15:53 | Zoltan
S Flexibilní půjčkou můžete každý měsíc splácet jinou částku. Pokud máte volné prostředky, můžete poslat více a pokud narazíte na neočekávané výdaje, stačí poslat minimální splátku, na které se s námi dohodnete. E-mail: KREDITS247@PROTON.ME
22. 4. 2025 15:52 | Zoltan
S Flexibilní půjčkou můžete každý měsíc splácet jinou částku. Pokud máte volné prostředky, můžete poslat více a pokud narazíte na neočekávané výdaje, stačí poslat minimální splátku, na které se s námi dohodnete. E-mail: KREDITS247@PROTON.ME
22. 4. 2025 15:51 | Zoltan
S ohledem na krátkodobou či dlouhodobou likviditu vše zpřístupníme do 24 hodin od podání vaší žádosti. Pro více informací zašlete e-mail na adresu: KREDITS247@PROTON.ME
Zdarma s nízkým úrokem.
S naší půjčkou vás nepřekvapí žádné zbytečné poplatky. O další půjčku můžete požádat i poté, co splatíte pouze 30 % původní půjčky. Stačí nám to oznámit a peníze máte k dispozici, kdykoli budete chtít. KREDITS247@PROTON.ME
8. 2. 2025 0:04 | zarter
8. 2. 2025 0:03 | zarter
8. 2. 2025 0:03 | zarter
5. 2. 2025 10:52 | zarter
5. 2. 2025 10:52 | zarter
6. 1. 2025 0:45 | MichelaRojikocva
Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s úrokovou sadzbou 3 %. Splácanie úveru začína od (1 - 30 rokov) - (12 - 360 mesiacov). Ak potrebujete bezpečnú núdzovú pôžičku bez problémov, kontaktujte nás rýchlo prostredníctvom e-mailu: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
6. 1. 2025 0:45 | MichelaRojikocva
Potrebujete urgentné peniaze na realizáciu svojich projektov? Koľko potrebuješ? Chcete ho dostať do 24 hodín? Ponuka úveru začína od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč s úrokovou sadzbou 3 %. Splácanie úveru začína od (1 - 30 rokov) - (12 - 360 mesiacov). Ak potrebujete bezpečnú núdzovú pôžičku bez problémov, kontaktujte nás rýchlo prostredníctvom e-mailu: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
6. 1. 2025 0:44 | MichelaRojikocva
31. 12. 2024 3:47 | MichelaRojikocva
Rychlá online úvěrová nabídka v České republice na nákup, cestování nebo užívání si svých projektů bez komplikací Získejte až 60 milionů Kč na oživení svých projektů. Náš přímý úvěr byl navržen pro lidi, kteří chtějí poskytnout okamžité řešení jakékoli mimořádné události nebo nepředvídané události. Garantujeme 0% poplatky za otevření, údržbu a zrušení. Získejte své peníze přímo a okamžitě, aniž byste museli měnit banku. Více informací emailem. E-mail: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
31. 12. 2024 3:44 | MichelaRojikocva
Rychlá online úvěrová nabídka v České republice na nákup, cestování nebo užívání si svých projektů bez komplikací Získejte až 60 milionů Kč na oživení svých projektů. Náš přímý úvěr byl navržen pro lidi, kteří chtějí poskytnout okamžité řešení jakékoli mimořádné události nebo nepředvídané události. Garantujeme 0% poplatky za otevření, údržbu a zrušení. Získejte své peníze přímo a okamžitě, aniž byste museli měnit banku. Více informací emailem. E-mail: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
31. 12. 2024 3:40 | MichelaRojikocva
31. 12. 2024 3:39 | MichelaRojikocva
31. 12. 2024 3:38 | MichelaRojikocva
31. 12. 2024 3:38 | MichelaRojikocva
28. 12. 2024 16:11 | milnjoe
27. 11. 2024 0:29 | Vojtech01
Půjčky a financování bez protokolu..... Dobrý den, jsem soukromý online věřitel, který nabízí mezinárodní půjčky od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč všem vážným zájemcům. Úroková sazba je 3% ročně. Jsem připraven uspokojit své klienty bez protokolu do 24 hodiny. Kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
27. 11. 2024 0:29 | Vojtech01
Půjčky a financování bez protokolu. Dobrý den, jsem soukromý online věřitel, který nabízí mezinárodní půjčky od 50 000 Kč do 30 000 000 Kč všem vážným zájemcům. Úroková sazba je 3% ročně. Jsem připraven uspokojit své klienty bez protokolu do 24 hodiny. Kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: VOJTECHKRAL2@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420737957468.
Stránka 1/3
Předchozí