Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Zde najdete jednoduchý návod. Děkujeme.

Registrace

Zde si můžete vytvořit uživatelský profil pro vkládání příspěvků do poradny. Podmínkou je uvedení přezdívky a kontaktního e-mailu, pro potvrzení registrace a obnovu hesla.

*
*
*
*

Nepovinné údaje

  *

Informace o zpracování osobních údajů

  1. Společnost Partners media, s.r.o., IČ 24780553 je provozovatelem stránek www.penize.cz (včetně podsekce FINMAG), na kterých uveřejňuje reportáže a články zaměřené především na finance, pod kterými umožňuje vkládat příspěvky a vést diskuzi pouze registrovaným uživatelům.
  2. Nutnost předchozí registrace vychází z naší zkušenosti, že kvalitní a korektní komunikace lze dosáhnout pouze prostřednictvím registrace, při které registrující se osoby chovají slušně a respektují dobré mravy.
  3. Abychom umožnili službu vkládání příspěvků pouze registrovaným uživatelům, zpracováváme tyto osobní údaje nezbytné pro registraci – uživatelské jméno, e-mailová adresa, heslo. Pokud vkládáte příspěvek do diskuze, zobrazuje se příspěvek pod Vámi zadaným jménem (uživatelské jméno).
  4. Je pouze na Vašem rozhodnutí, zda a jaké osobní údaje případně vložíte do příspěvku, či zda příspěvek jako takový bude vypovídat o Vašem rasovém či etnickém původu, politických názorech, náboženském vyznání či filozofickém přesvědčení nebo členství v odborech či bude obsahovat jiné zvláštní kategorie osobních údajů.
  5. Osobní údaje nezbytné pro registraci zpracováváme v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. b) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), tedy pro účely plnění smlouvy – přístupu ke službě vkládání příspěvků a diskuze.
  6. Případné zvláštní kategorie osobních údajů (citlivé) osobní údaje, které vložíte do příspěvků, pak zpracováváme v souladu s článkem 9 odst. 2 písm. e), tedy jako osobní údaje Vámi zveřejněné.
  7. Vaše osobní údaje použité k registraci budeme zpracovávat po dobu platnosti registrace. Vložené příspěvky jsou publikovány a následně archivovány společně s článkem, ke kterému byly připojeny, neomezeně dlouhou dobu.
  8. Vaši registraci zrušíme a tím i registrační údaje vymažeme, kdykoliv o to požádáte. Ve vztahu ke zveřejněným příspěvkům můžete uplatnit právo na výmaz dle článku 17 GDPR jednotlivě, nebo i souhrnně ke všem příspěvkům. Ve věci žádosti o zrušení registraci či uplatnění jakéhokoliv práva souvisejícího se zpracováním osobních údajů nás prosím kontaktujte na redakce@penize.cz.
  9. Dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz, na který se můžete taktéž obrátit se svými podněty či stížností.

Ušetřete s Peníze.cz

Naši čtenáři s námi ušetřili už  9 367 651 Kč. Podívejte se na poslední poptávky a vyzkoušejte nás také. Vše je zcela zdarma.

Čistá mzda 2018

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Další čtení na flowee.cz

Čtyři kroky, které je třeba udělat, aby vás odsudky okolí nebolely

Čtyři kroky, které je třeba udělat, aby vás odsudky okolí nebolely

Došla vám slova. Na setkání s přáteli, na schůzce s partnerem, pracovní poradě nebo na...více

10 zbytečných nařízení, kterými Evropská unie ničí „slušným Čechům“ život

10 zbytečných nařízení, kterými Evropská unie ničí „slušným Čechům“ život

EU je moloch, který vám vleze až do postele, zavrtá sondy do mozku a ze všech vytvoří...více

Jak se dají oči chránit před sluncem? Třeba tak, že odložíte sluneční brýle

Jak se dají oči chránit před sluncem? Třeba tak, že odložíte sluneční brýle

„Když si je nasadím, jsem zase Jack Nicholson. Bez nich jsem jen tlustý šedesátník,“ vyjádřil...více

Zdroj: Logo Flowee

Interaktivní grafiky

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Jak je chráněná nová pětisetkoruna

Od 1. dubna 2009 je v oběhu lépe chráněná pětisetkoruna. Přibyly tři nové ochranné prvky. Podívejte se, jak poznat pravou bankovku od falešné.

Kolik byste si vydělali ve světě?

Kolik byste si vydělali ve světě?

Nejlépe se žije ve švýcarském Curychu. Sice je tam nejdráže, ale lidé berou nejvyšší výplaty. Srovnejte si svou výplatu s platy ve světě.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Rok v krizi aneb podívejte se, jak svět prošel recesí

Černé září 2008 uvrhlo svět do jedné z nejhorších finančních krizí. Podívejte se na průběh finanční krize v kontextu vývoje na burzách a měnových trzích.

Partners Financial Services
 
 

Přihlášení

Jméno

Nemáte registraci? Zaregistrujte se zde!

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.OK