Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Téma: servis 24

Souvisejcí témata: 

Marketer, kyberzločin, krádež identity, internetové podvody, internetové bankovnictví, internetbanking, charita, falešné stránky, běžný účet, Aukro.cz

Webové podvody: držte si šrajtofli, v síti sítí není bezpečno!

Hodnocení: +1

Co se děje: 9.5.2011, Irena Ševelová, 3 komentářů

V tlačenici si držíte peněženku, ve vlaku berete peníze a doklady s sebou na toaletu, netouláte se v noci temnými uličkami. Mnoho lidí se muselo spálit, než se vytvořily obecně sdílené vzorce obrany proti krádeži. Internet je pořád dost mladý: zdaleka všem ještě nepřešly obranné zásady do krve. Nepopalte se právě vy!

Česká spořitelna: rušíme bezpečnější Servis 24

Hodnocení: 0

Články: 10.1.2006, Dana Chytilová, 39 komentářů

Česká spořitelna zřejmě nepovažuje vyšší bezpečnost přímého bankovnictví za důležitou. Přestala totiž prodávat jednu z nejméně zneužitelných forem, a to autentizační kalkulátory, a nahradila je méně bezpečnými klientskými certifikáty.

Servis 24 České spořitelny má bezpečnostní chybu

Články: 6.9.2005, Jiří Šedivý, 42 komentářů

Česká spořitelna před časem zavedla nový bezpečnostní prvek. Zjistili jsme, že kvůli chybě v aplikaci je prakticky bezcenný. Ohroženy jsou i další funkce služby Servis 24. Spořitelna ovšem uklidňuje, že projekt je zatím v testovací fázi a nemůže nikoho poškodit.

První PDAbanking v Česku

Články: 26.2.2003, Dušan Hradil, 10 komentářů

S novým způsobem ovládání běžného účtu přijde počátkem března eBanka, která svým klientům nabídne přístup k penězům pomocí kapesního počítače (PDA). Jak taková aplikace vypadá a co všechno umožňuje?

SERVIS 24 Internetbanking

Hodnocení: +1

Články: 11.2.2003, Petra Postlova, 1 komentářů

SERVIS 24 Internetbanking zvolen Finančním produktem roku 2002 a má již více než 91 000 aktivních klientů

Nejsem tak bohatý, abych měl účet v eBance?

Hodnocení: -2

Články: 24.9.2001, Michal Hazi, 105 komentářů

Dotovat studentská konta je součástí obchodní politiky většiny tuzemských bank. Do mainstreamu se s počátkem akademického roku zařadila i eBanka. Snaží se novým levným produktem oživit svou početně stagnující klientskou základnu?

Česká spořitelna má telefonní bankéře

Články: 18.9.2001, Michal Hazi, 16 komentářů

Česká spořitelna doplňuje své služby v oblasti přímého bankovnictví. Včera spustila nový produkt telefonního bankovnictví - Servis 24.

Jak mít klidnější spaní

Hodnocení: -2

Články: 29.12.2000, Petr Vykoukal, 24 komentářů

"Zaplaťte to mobilem!", lákaly mne reklamy Paegasu. Jako člověk nedůvěřivý ke všem podobným novotám jsem nějakou dobu odolával. Pak jsem však zjistil, že v mé bance to mám zadarmo a tak byl můj odpor zlomen. Dnes si uvědomuji, že mne měly varovat problémy bankovní úřednice s instalací programu na moji SIM kartu.

Spočítejte si

Převod měn

Další kalkulačky

Muzeum bankovek

Největší sbírka platných i historických bankovek na českém internetu.

Euro 100

Udělejte přátelům radost a pošlete jim peníze!

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

penzijní připojištění, podílové fondy, rodinné výdaje, lidské zdroje, přímotopy, renta, MaComix, zajištění na stáří, Začínáme podnikat, cenový kalkulátor
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.