T-Mobile dá na léto neomezená data bez doplatku

Jiří Hovorka | rubrika: Aktuality | 10. 6. 2021
T-Mobile dá na léto neomezená data bez doplatku

Zdroj: Shutterstock

Operátor T-Mobile nabídne svým zákazníkům přes léto neomezená data bez příplatku. Balíček s názvem Sportovní léto půjde aktivovat od 18. června přes aplikaci Můj T-Mobile. Neomezená data bude operátor poskytovat do konce srpna bez omezování rychlosti stahování.

Balíček si mohou aktivovat lidé s tarify, předplacenými kartami i koncoví uživatelé zákazníků s rámcovou smlouvou (tedy například ti, kdo mají volání od své firmy).

Tarifní zákazníci včetně drobných podnikatelů si mohou aktivovat balíček ke kterémukoliv z používaných tarifů. Koncoví uživatelé firemních zákazníků potřebují aktivní datový balíček Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo s datovým objemem od 2,5 GB. Uživatelé předplacených karet pak musí mít na své Twist kartě aktivní některý z obnovujících se měsíčních datových balíčků nebo roční datový balíček.

Řežeme náklady!

Řetězova pila
Zdroj: Shutterstock

Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

„Strávili jsme půl druhého roku v online prostředí a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Proto jsme se rozhodli Českou republiku vyzvat k aktivitě. S neomezenými daty můžeme v létě všichni sportovat, ukládat si nebo sdílet data o našich aktivitách, a zároveň nám neunikne žádné z našich olympijských želízek,” říká Michal Podlucký, ředitel segmentu rezidentních zákazníků společnosti T-Mobile Czech Republic.

Balíček neomezených dat bude fungovat i v rámci vycestování do zemí Evropské unie. Spotřeba dat tam ale bude omezena: pro rezidentní zákazníky a firmy na 9,5 GB a pro uživatele předplacených karet na 4,26 GB.

Konkurenční operátor Vodafone na začátku června představil nové tarify s neomezenými daty. Základní neomezený balíček nyní u něj začíná na 799 korunách. T-Mobile začíná na 1075 korunách a O2 na 1099 korunách.

Jiří Hovorka

Autor článku Jiří Hovorka

O osobních financích píše od roku 2009. Začínal v Měšci, pak se stejným tématům věnoval v Aktuálně.cz, po sloučení s vydavatelstvím Economia se jeho texty objevovaly i v Hospodářských novinách. Dlouhodobě se věnuje důchodům,... Další články autora.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+47
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Koruně se daří. Vyplatí se teď vyměnit eura na dovolenou?

10. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Koruně se daří. Vyplatí se teď vyměnit eura na dovolenou?

Česká koruna je momentálně silná. V týdnu se dostala na 24,96 koruny za euro, vůči dolaru si pak polepšila na 23,13 koruny.

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

Internetový obchod Alza.cz v květnu získal podíl v lékárně Other Corp ze středočeských Zdic. Nově by tak do své nabídky mohl zařadit i volně prodejné léky, informoval server CzechCrunch. celý článek

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

7. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

Zákon o prodejní době nedává smysl. Není v něm žádné vodítko, ve které svátky mají větší prodejny zakázáno prodávat a ve které ne. Takže kdo nechce párkrát do roka hledat, ten aby se... celý článek

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

6. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 4 komentáře

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

Švýcarská společnost Victorinox, která proslula výrobou legendárních zavíracích armádních nožíků, je začne vyrábět ve verzi bez čepele. Nahradí ji například příslušenstvím pro cyklisty. celý článek

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

3. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

Ministerstvo životního prostředí posílá na vládu novelu, která zavádí systém zálohování a vykupování PET lahví a plechovek. Co si o chystané novince myslí odborníci?

Partners Financial Services