Spořicí účet s garantovaným úrokem na rok!

PR článek | rubrika: PR Článek | 30. 10. 2012
Peníze kdykoliv k dispozici a roční garanci, že vám úroková sazba neklesne, získáte na Spořicím účtu GARANT od LBBW Bank. Bezpečný a jistý výnos pro vás.
Spořicí účet s garantovaným úrokem na rok!

Pravidelné spoření je dnes téměř nutnost, ale garantuje vám nějaký spořicí účet, že akční vysoký úrok v tichosti zase neklesne? Ano, je tu novinka na trhu - Spořicí účet GARANT od LBBW Bank. Konečně je tu spoření s garancí úrokové sazby na jeden celý rok!

Tento spořicí účet kombinuje výhody spořicího účtu a termínovaného vkladu – peníze máte kdykoliv k dispozici a zároveň vám garantuje výši atraktivní úrokové sazby 2 % p.a., která po celý jeden rok neklesne.

Jak vybrat ten správný spořicí účet? Když už se rozhodnete, jak dlouho trvá, než vysoká úroková sazba, která vám byla nabídnuta při otevření spořicího účtu, zase v tichosti klesne a vy musíte hledat znovu? Pokud vás již nebaví stále sledovat nové akční nabídky vysokých úrokových sazeb, které však trvají jen krátce, zvolte garanci stejné úrokové sazby!

Spořicí účet GARANT je vhodný pro pravidelné spoření v jakékoliv výši. Odborníci doporučují, že by každá domácnost měla mít k dispozici rezervu ve výši 3-6 měsíčních výdajů pro nenadálé případy. Pravidelným spořením s garantovaným úrokem si tak můžete vytvořit rezervu, se kterou můžete vždy počítat. Rozbije se vám auto, odejde pračka, musíte být s dětmi na nemocenské. To vše jsou nepříjemnosti, kdy se vám finanční rezerva ze spořicího účtu může velmi hodit. Ale nemusíte ji využít jen v případě „katastrofického“ scénáře. Finance ze spořicího účtu fandí i spontánnímu rozhodnutí jako je prodloužený víkend v Paříži nebo lyžařský adrenalin v rakouském Kitzbühlu.

Spořicí účet můžete ale využít i na dlouhodobější cíle. Míří vaše dítě na vysokou školu? Naspořené finance by se vám mohly hodit na školné či nenadálé výdaje pro čerstvého vysokoškoláka, jako výkonný notebook, tablet a jiné technické vychytávky, které nový student jistě ocení.

Se Spořicím účtem GARANT získáte okamžitý přístup k vašim financím a navíc jsou vaše peníze 100% pojištěny až do výše 100 000 eur. A jako bonus vám budou úroky na účet připisovány každý měsíc, takže vaše úspory rostou rychleji. Spořicí účet GARANT si můžete založit, aniž byste měli běžný účet u LBBW Bank a jeho vedení je zcela zdarma. Bezplatné je také internetové bankovnictví, všechny vklady a domácí příchozí transakce a první odchozí elektronická platba v měsíci.

Na Spořicí účet GARANT lze posílat úspory jak pravidelně, tak i jednorázově, je zkrátka dobrou a bezpečnou volbou pro všechny, kteří chtějí chytře spořit a mít záruku rozumné neměnné úrokové sazby.

Více na www.sporenigarant.cz nebo www.LBBW.cz

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-7
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Nejhůře úročený účet pro děti láká nové klienty. Porovnali jsme, kdo dá víc

17. 6. 2024 | Petr Kučera

Nejhůře úročený účet pro děti láká nové klienty. Porovnali jsme, kdo dá víc

UniCredit Bank nabízí dětem lekci finanční gramotnosti. Novým klientům dá pro začátek úrokovou sazbu 4,25 % do limitu 100 tisíc a jednorázový bonus 500 Kč. Standardní úrok má ale jen... celý článek

Změny v penzijním spoření: Nová pravidla pro příspěvek i daňový odpočet

10. 6. 2024 | Petr Kučera

Změny v penzijním spoření: Nová pravidla pro příspěvek i daňový odpočet

Od července začnou platit nová pravidla pro státní příspěvek. Kdo chce včas změnit částku, kterou si na penzijní spoření posílá, měl by to nahlásit penzijní společnosti ještě v červnu.... celý článek

Nový král termínovaných vkladů. Inbank spouští i osobní půjčky

6. 6. 2024 | Olga Skalková, Petr Kučera

Nový král termínovaných vkladů. Inbank spouští i osobní půjčky

Estonská Inbank vstoupila do Česka předloni, dosud se zaměřovala hlavně na splátkový prodej. Teď rozšiřuje služby o spoření a hotovostní spotřebitelské úvěry.

Úroky na spoření jdou dolů, kdo teď dá víc? Nejlepší spořicí účty a termínované vklady

4. 6. 2024 | Petr Kučera

Úroky na spoření jdou dolů, kdo teď dá víc? Nejlepší spořicí účty a termínované vklady

Banky dál snižují úročení vkladů. Kam se teď podívat, když si chcete vyšší úroky udržet co nejdéle? Máme nové porovnání. S novou jedničkou mezi termínovanými vklady.

Česká spořitelna změní úroky na spořicím účtu. Většině lidí klesnou

17. 5. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

Česká spořitelna změní úroky na spořicím účtu. Většině lidí klesnou

Česká spořitelna změní od 1. června způsob úročení na svém spořicím účtu. Většině klientů zároveň sníží úrokové sazby – reaguje tím na vývoj na trhu a kroky konkurenčních bank.

Partners Financial Services