Půjčka s dobrým úrokem nejen od banky

PR článek | rubrika: PR Článek | 7. 6. 2010
Financujte své plány s Osobní půjčkou Cetelem. Rychlé vyřízení, transparentní podmínky a nyní s velmi atraktivním úrokem již od 6,9 % p.a.!

Průzkumy o úvěrovém trhu míní, že nebankovní společnosti poskytují úvěry za mnohem vyšší úrok než bankovní domy.

Osobní půjčka Cetelem - úroková sazba od 6,9 % p. a.

Osobní půjčka cetelem - úrok

Finanční společnost Cetelem, člen mezinárodní bankovní skupiny BNP Paribas, tyto mýty boří a od počátku května 2010 nabízí klientům osobní půjčky s atraktivním úrokem již od 6,9 % ročně.

Tuto sazbu Osobní půjčky Cetelem lze využít na pořízení nového či ojetého vozu, rekonstrukci bydlení či cokoli jiného. Zvýhodněný úrok 6,9 % p. a. je platný pro všechny žádosti od 100 000 Kč a výše s délkou splácení do 24 měsíců. Například 100 000 Kč na 24 měsíců včetně pojištění schopnosti splácet je tak možné získat za 4 621 Kč měsíčně (RPSN 10,63).

Pro žádosti s delší dobou splatnosti se úroková sazba pohybuje mezi 8,9 % - 14, 5 % p. a. u částek nad 100 000 Kč. Maximální částka Osobní půjčky Cetelem je 1 000 000 Kč.

Osobní půjčka Cetelem – rychle a transparentně

Osobní půjčka Cetelem nenabízí jen výhodný úrok, ale zároveň i rychlé a transparentní vyřízení. Žádat o úvěr je možné on-line, telefonicky nebo na pobočce.

Nejjednodušší a nejpohodlnější možností je on-line žádost. Klient sám může nastavit v kalkulačce parametry splácení, které nejlépe vyhovují jeho rodinnému rozpočtu. Samotná žádost pak zabere jen pár minut a na jejím konci je okamžitý výsledek předběžného schválení úvěru. V případě pořízení on-line lze navíc ušetřit nejen za nulové poplatky za vedení úvěru, ale i za poplatek spojený s pořízením půjčky. Výsledná splátka je tak opravdu konečná a není navýšena o žádné dodatečné poplatky.

Zažádat o Osobní půjčku Cetelem je možné také telefonicky nebo přímo na pobočce. Společně s úvěrovým poradcem klient nalezne to nejlepší řešení úvěru v rámci jeho potřeb a rozpočtu.

To vše činí z Osobní půjčky Cetelem rychlou, transparentní a výhodnou možnost financování Vašich plánů. Přesvědčte se také, více informací naleznete na www.cetelem.cz/osobni-pujcka.

Naučte děti zacházet s penězi.

Naučte děti zacházet s penězi.

Partners Banka ti poradí, jak na dětský účet. Mějte vše pod kontrolou v jedné apce.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Roční úrok i 400 procent. Na koho si dát pozor, když chcete malou půjčku?

11. 6. 2024 | Eva Kroupová

Roční úrok i 400 procent. Na koho si dát pozor, když chcete malou půjčku?

Kolik zaplatíte, když si na měsíc půjčíte 20 tisíc korun? Index odpovědného úvěrování od neziskové organizace Člověk v tísni porovnal čtyřicet šest nabídek od bank i nebankovních společností. celý článek

Levnější než hypotéka. Porovnali jsme úvěry ze stavebního spoření

10. 6. 2024 | Petr Kielar

Levnější než hypotéka. Porovnali jsme úvěry ze stavebního spoření

Úrokové sazby hypoték klesají, ale stále se drží nad pěti procenty. Úvěry poskytované bez zajištění nemovitostí jsou ještě dražší – kolem 6,5 %. V této situaci získávají na atraktivitě... celý článek

Zlevňování hypoték se zastavilo, ukazují čísla z bank

7. 6. 2024 | Olga Skalková

Zlevňování hypoték se zastavilo, ukazují čísla z bank

Dostupnost hypotečních úvěrů v Česku se moc nelepší. Průměrná nabídková sazba v bankách od února stagnuje.

Nový král termínovaných vkladů. Inbank spouští i osobní půjčky

6. 6. 2024 | Olga Skalková, Petr Kučera

Nový král termínovaných vkladů. Inbank spouští i osobní půjčky

Estonská Inbank vstoupila do Česka předloni, dosud se zaměřovala hlavně na splátkový prodej. Teď rozšiřuje služby o spoření a hotovostní spotřebitelské úvěry.

Zájem o hypotéky pro mladé roste. Zrušení limitu pomohlo, hlásí banky

28. 5. 2024 | Olga Skalková

Zájem o hypotéky pro mladé roste. Zrušení limitu pomohlo, hlásí banky

Bankám letos rostou podíly hypoték na 90 procent hodnoty nemovitosti. Zrušení příjmové regulace jim přivádí víc mladých klientů.

Partners Financial Services