Zájem o životní pojištění v krizi nepolevuje

PR článek | rubrika: PR Článek | 21. 9. 2009
Zveřejněné výsledky České asociace pojišťoven potvrzují, že za první pololetí roku 2009 objem sjednaného životního pojištění i nadále rostl. Proč zájem Čechů o životní pojištění ani v krizi nepolevuje? Primárním posláním životního pojištění je ochrana v případě neočekávaných událostí. V době hospodářské recese a poklesu ekonomiky lidé sledují negativní zprávy ze svého okolí a více si uvědomují, jak významnou hodnotu má pojištění v životě každého člověka. Že je potřeba být připraven na situace, kdy se v životě něco zvrtne.

Lidé v současné době proto nejčastěji volí životní pojištění, které jim zajistí kvalitní ochranu proti rizikům v kombinaci s garantovaným zhodnocením vložených prostředků. Na smlouvách například sjednávají pojištění trvalých následků úrazu, denního odškodného úrazu a hospitalizace pojištěného. Plnění, které pojišťovna klientům v případě hospitalizace vyplácí, může sloužit nejen jako kompenzace 60korunového denního poplatku, ale také jako zdroj k zajištění nadstandardního vybavení po dobu jejich pobytu v nemocnici.

Hitem letošního roku se tak stalo FLEXI životní pojištění. Od ledna si ho sjednalo již více než 100 000 osob. Jedná se o komplexní spojení životního pojištění, ochrany v případě úrazů a možnosti spoření. Široké spektrum pojistných rizik lze libovolně měnit dle aktuálních preferencí a životní situace. FLEXI je navíc komplexní ochrana pro celou rodinu. V rámci jedné smlouvy lze pojistit až dva dospělé a pět dětí. Parametry pojištění oceňují i finanční odborníci, kteří FLEXI životnímu pojištění udělili nejvyšší ocenění v soutěžích Pojišťovna roku 2008 a Zlatá koruna 2009.

Nejširší pojistné krytí

Na standardní část každé pojistné smlouvy, kterou je pojištění smrti nebo dožití, lze navázat pojištěním velmi vážných onemocnění, plné invalidity, kapitálové hodnoty, plné invalidity nebo dlouhodobé péče s výplatou doživotní renty, pojištěním doživotní kapitálové renty, smrti následkem úrazu, hospitalizace, trvalých následků úrazu, denního odškodného, pracovní neschopnosti či zproštění placení pojistného.

V případě pojištění velmi vážných onemocnění klient získává krytí 24 nemocí a zákroků. Mezi krytá rizika patří například infarkt myokardu, rakovina, náhlá cévní mozková příhoda (mozková mrtvice), roztroušená skleróza, těžké popáleniny nebo závažná onemocnění způsobená přisátím klíštěte (klíšťová meningoencefalitida a lymeská nemoc).

Proč si vybrat Pojišťovnu České spořitelny?

Přidejte se k více než 1,5 milionu klientů Pojišťovny České spořitelny, která patří mezi nejdynamičtěji se rozvíjející finanční instituce na českém trhu. Za poslední dva roky se zvýšil počet pojištěných u Pojišťovny České spořitelny o 700 000 osob. V letošním roce získala ocenění Pojišťovna roku 2008 v životním pojištění.

FLEXI životní pojištění lze sjednat u externích obchodních partnerů Pojišťovny České spořitelny nebo v pobočkové síti České spořitelny. Více informací na www.pojistovnacs.cz nebo infolince 800 207 207.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

19. 4. 2024 | Radim Zelený | 3 komentáře

Češi se ochudili o miliardy. Neměli životní pojištění

Úrazy, onemocnění, invalidita či úmrtí – pojistné události, za které loni Češi od pojišťoven dostali bezmála deset miliard korun. Mohlo to ale být mnohem víc. O miliardy Češi přišli,... celý článek

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

10. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne z výšky nebo se ocitnete u dopravní nehody. Po čase se u vás projeví posttraumatický syndrom. Jde... celý článek

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

2. 4. 2024 | Petr Kučera

Povinné ručení nově musí mít silné koloběžky a další vozidla

Od začátku dubna se rozšířil okruh vozidel, za které je nutné platit povinné ručení. Nově se může týkat i elektrických koloběžek, segwayů, zahradních traktůrků, motorových golfových... celý článek

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

2. 4. 2024 | Pavla Adamcová

S elektrokolem na výlet do ciziny? Pozor na změnu v pojištění

Zatímco silné koloběžky a seqwaye mají mít od dubna povinné ručení, u elektrokol se naopak pravidla v Česku zmírní. Problém s výkonnějšími elektrokoly však může nastat za hranicemi.... celý článek

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

25. 3. 2024 | Martina Mádlová | 3 komentáře

Vylepšete si havarijní pojištění. Co je GAP a allrisk

Chcete si pořídit nový automobil a zajistit mu maximální ochranu? Běžné havarijní pojištění pro vás není úplně výhodné? Zamyslete se nad pojištěním GAP a allrisk. Oba typy pojištění... celý článek

Partners Financial Services