Díky ePokladně od Vodafonu máme od EET pokoj

PR článek | rubrika: PR Článek | 31. 10. 2016
Penzion Za Mlýnem si manželé pořídili, aby se stali svými pány. Podnikání se jim podařilo rozjet po necelém tři čtvrtě roce. Zjednodušit podnikání jim pomůže systém ePokladna od Vodafonu.
Díky ePokladně od Vodafonu máme od EET pokoj

Zdeněk a Lenka Dvořákovi, majitelé Penzionu Za Mlýnem

Jaké byly začátky vašeho podnikání?

Vše začalo v roce 2012. S manželkou jsme tehdy dospěli k rozhodnutí, že potřebujeme změnu. Chtěli jsme se totiž stát svými pány a to nám měl právě penzion s hospůdkou umožnit.

Váš podnik je místo, kam lidé jezdí vypnout a opravdu si odpočinout. Jaké jiné služby zákazníkům nabízíte?

Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech. V areálu máme zakrslé kozy, prasata a další hospodářská zvířata. Kromě toho nabízíme služby přilehlé hospůdky s výčepem. Rádi bychom, aby zákazníci našli pokaždé nějakou novou drobnost. S novým systémem ePokladna od Vodafonu nabídneme hostům i možnost platit kartou a mít například otevřený přehledný účet.

Jak oslovujete potenciální zákazníky? Pomohlo vám v tomto směru partnerství se společností Amazing Places & Kouzelná místa?

Aby se o nás zákazníci dozvěděli, máme webové a facebookové stránky, kam pravidelně přispíváme. Pořádáme také různé kulturní akce. Snažíme se jít hlavně cestou doporučení, to je pro nás nejlepší způsob, jak zákazníky přilákat. Partnerství s Amazing places & Kouzelná místa nám velmi pomohlo na začátku podnikání právě na základě doporučení.

Jak se zákazníky komunikujete?

Rezervace řešíme hlavně po emailech a telefonicky. Důležitá je pro nás proto kvalita a dostupnost telekomunikačních služeb.

Když mluvíte o dobrém pokrytí, Vodafone nedávno vyhrál v nezávislém testu kvality sítě ve volání a mobilních datech v ČR a získal certifikát Best in Test od německé společnosti P3 communications GmbH. Co to pro vás jako zákazníka znamená?

V dnešní době je různých hodnocení velké množství. Ale není ocenění jako ocenění. Myslím, že tento certifikát si Vodafone zaslouží. Nedávno jsem například uvízl v koloně na D1, kde byla bouračka. Pokrytí signálem bylo ale tak dobré, že jsem mohl telefonovat a bez problémů použít mobilní internet.

Proč jste dal přednost službám operátora Vodafone před konkurencí? Co byl váš hlavní motiv?

Hlavním přínosem operátora Vodafone je pro nás právě už zmiňovaná kvalitní síť jak pro volání, tak pro internet. Když to shrnu, dostáváme kvalitní služby za rozumnou cenu. Finální rozhodnutí, proč jsme šli k Vodafonu, bylo pořízení systému ePokladna.

Proč jste se rozhodl pro řešení Vodafonu v podobě ePokladny? V čem je pro vás lepší než konkurenční řešení?

Vodafone považujeme za spolehlivou a významnou společnost. Co se týče produktu ePokladna, přesvědčilo nás také to, že práce na ní je jednoduchá a naprosto intuitivní. ePokladna nám řeší vše, co v tuto chvíli potřebujeme, je velmi variabilní a navíc nemusíme pořizovat žádné drahé pokladní systémy.

Které funkce plánujete využívat a proč?

Určitě chceme v pokladním systému oddělit hospodu a penzion. Plánujeme také k ePokladně zavést platební terminál. Nejbližší bankomat je totiž 15 km daleko, což může být pro některé hosty problém, když chtějí zůstat třeba o den déle. Pořídíme si také tiskárnu. Vidíme velkou výhodu v tom, že je mobilní, a tak se s ní dá snadno manipulovat v naší hospůdce. ePokladnu budeme mít nainstalovanou na dvou tabletech, abychom měli zálohu, kdyby se jeden tablet porouchal. Kromě toho s tabletem bude všechno jednodušší než s pevnou kasou.

Jaké máte očekávání od ePokladny? Co byste její pomocí chtěl vylepšit?

Přínosem bude bezesporu otevřený účet pro hosty a přijímání platebních karet. Budou tak mít přehled, jaké položky mají namarkované, a nebudou muset svou útratu příliš hlídat dle stavu peněženky. Navíc nám to pomůže i ve výsledném vyúčtování. Také budeme mít lepší evidenci toho, co si lidi dávají, a podle toho můžeme upravovat množství zásob. Ve všem bude tedy lepší přehled při malé námaze.


Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-2
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

4. 4. 2024 | Hynek Just

Podvody s falešnými fakturami se množí. Ale projde jich minimum

Jak to funguje? „Dodavatel se většinou pokusí vystavit podvodnou fakturu nebo se cizí člověk vydává za odběratele a pak se obrátí na nás, jestli jsme schopni zakázku financovat,“ popisuje... celý článek

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

4. 4. 2024 | PR text

Začněte podnikat s největší sítí školních bister

Spousta lidí by chtěla začít podnikat, nebýt na nikom závislý a pracovat sám na sebe. Málokdo ale přijde s originálním nápadem, který má šanci uspět. Dobrá zpráva je, že takový nápad... celý článek

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

2. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

Nový žebříček nejbohatších lidí světa. Je v něm i 11 Čechů

Nejbohatším člověkem světa zůstává Francouz Bernard Arnault, vlastník podniku s luxusním zbožím LVHM. Časopis Forbes spočítal jeho jmění na 233 miliard dolarů – v přepočtu asi 5,5 bilionu... celý článek

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

1. 4. 2024 | Petr Kučera

Do kdy podat daňové přiznání a zaplatit. Přehled termínů

Jaké jsou termíny pro daňové přiznání, přehledy pojištění OVSČ a oznámení osvobozených příjmů? Máme podrobnosti.

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

22. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo exekutora. Vyplývá to ze statistik odesílatelů zpráv do datovek, které zveřejnila Digitální... celý článek

Partners Financial Services