Co se zablokovaným internetbankingem? Cesta na pobočku vás nejspíše nemine.

Co se zablokovaným internetbankingem? Cesta na pobočku vás nejspíše nemine.
Internetové bankovnictví je pohodlné. Klientům umožňuje správu financí kdykoliv a téměř odkudkoliv. Jenže když si ho daleko od domova zablokujete, máte u některých bank šanci získat přístup po telefonu. Pokud ale neznáte speciální hesla, musíte osobně na pobočku.
Věra Tůmová, rubrika: Jak na to, 23.06.2010, 3 komentářů
Tisknout

23.06.2010 15:13, Pavel

Nu, u Spořky je to tak, jak je to v článku. A jsme měli štestí, že se to tátovi seklo doma, cesta na pobočku jej neminula. Je docela nervák, takže i ten telefonát byl zajímavý. Každopádně by stačila nějaká speciální autentikace na nějakém telefonu a bylo by to. Oni chtěli kód z nějakého papíru, který přišel před lety a někde se ztratil. Obecně se dá říct, že je to bez pobočky neřešitelné.

26.02.2011 10:04, Šach

FÍÍÍ . . . a peníze jsou fuč!
JOO banka.

28.03.2011 13:46, Petra

Tak já mám tedy s Českou Spořitelnou naprosto otřesné zkušenosti. Operátoři co věděli půlku informací a neschopnost najít vhodné řešení. Byla jsem na studijním pobytu v zahraničí a nějakým záhadným způsobem jsem si zablokovala servis 24. Měla jsem u sebe bezpečnostní kód, ale kód na telebanking jsem neměla, protože jsem ho nikdy v životě nepoužila. Na Spořce nebyli schopní mi nový vygenerovaný kód zaslat do zahraničí. Když jsem žádala, že si potřebuju pouze ověřit stav svého účtu nic víc, nebyli schopni pro to nic udělat. Nezaslali mi zůstatkovou sms na registrovaný mobil, nezaslali mi papírový výpis na adresu u nich zapsano, no prostě služby na nic. Nevidím v tom žádnou ochranu klienta, spíš buzerace.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

banky, vklady, 484/2000 Sb., věřitelé, FDIC, renáta kadlecová, družstevní záložny, Člověk v tísni, dluhy, union banka

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.