Co se zablokovaným internetbankingem? Cesta na pobočku vás nejspíše nemine.

Věra Tůmová | rubrika: Jak na to | 23. 6. 2010 | 6 komentářů
Internetové bankovnictví je pohodlné. Klientům umožňuje správu financí kdykoliv a téměř odkudkoliv. Jenže když si ho daleko od domova zablokujete, máte u některých bank šanci získat přístup po telefonu. Pokud ale neznáte speciální hesla, musíte osobně na pobočku.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

25. 2. 2012 10:22, stika

Postovni sporitelna taky jsme si zablokoval El bankovnictvi pobocka 50km helpdesk k nicemu.vyrizenina post trva 5 prac dni pak mi prisel papis ze se podpis neshoduej s jejich vzornikem. Ne bohuzel podposive vzory po kapsach nenosim jak jsem se podepsal pred 20 lety overeni obcanky asi neni smerodatne.
Meli by se ty manazeri zamyslet v lepsi pripada je vyhazet stjne jsou k nicemu overovani lze vyresit jednoduseji nez honeni klientu na pobocky.V opacnem priapde at zavedou pbocky na kazde vesnici a tam posadej nejakeho managera at to tam resej.Budu hladat banku ktera to ma resene jednoducheji.

ERA fucking forewer

+6
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

26. 2. 2011 10:04, Šach

FÍÍÍ . . . a peníze jsou fuč!
JOO banka.

-2
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 6 komentářů)

27. 3. 2019 15:46 | Milena E

S Petrou mohu jenom nekonečně násobně souhlasit, naprosto stejná zkušenost z kvalitou pomoci. Navíc jsem narážela na stránky nabízející přístup ke kontu George zvláště, ale POZOR, nebyly to zabezpečené stránky jako https://!!! i v r. 2019, nabízející ve spodním tmavém poli kromě například speciálních SMS také program zvaný ˇMasturbující stará ženaˇ Co dodat, je ostrý obraz o úrovni služeb. Byla to fraška velmi bolestná a drahá s tou super legalizací mého podpisu, a kam vlastně poslat super legalizovaný podpis. Navíc nestačil jen osobně právník, musel to být také vládní úředník osobně atd. Hrozilo mi cestovat osobně letadlem tisíce kilometrů do hlavního města za vládou, potom k tomu stovky km v minus 36 stupních Celsia za Honorárním konzulem. To mi naštěstí někdo nakonec opatrně zašeptal informaci o vládní kanceláři ověřující podpisy někde ve sklepě provinční vlády pět minut od mého bydliště ve městě. Tak jsem mohla poslat zásilku a příslušně opět poplatky pro HK speciální poštou, ale teď přesně nevím, kam a komu přesně zodpovědnému mám tento vzácný dokument mám poslat. Pracuji těžce na svém příběhu osobně už přes druhý měsíc. Včera se zdála být služba na klientském centru mnohem inteligentnější a poskytla náhled i výpisy, a taky provedla po telefonu transakci, protože zjistila, že už nemám zablokované dvě z původně těch třech velmi záhadných zablokování různých různě místných čísel, hesel, kodů...ale co to stálo nervů a času a není to zdaleka všechno, není konec šikanování a manipulování do problému a s bezpečností svých financí u České spořitelny si stejně nejsem jistá, i když jsem s nimi už asi čtyřicet let. Něco divného se děje.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

24. 8. 2016 0:56 | Alan Aylesbury

My Czech isn't quite what it should be but I think I agree - Alan Aylesbury
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

25. 2. 2012 10:22 | stika

Postovni sporitelna taky jsme si zablokoval El bankovnictvi pobocka 50km helpdesk k nicemu.vyrizenina post trva 5 prac dni pak mi prisel papis ze se podpis neshoduej s jejich vzornikem. Ne bohuzel podposive vzory po kapsach nenosim jak jsem se podepsal pred 20 lety overeni obcanky asi neni smerodatne. Meli by se ty manazeri zamyslet v lepsi pripada je vyhazet stjne jsou k nicemu overovani lze vyresit jednoduseji nez honeni klientu na pobocky.V opacnem priapde at zavedou pbocky na kazde vesnici a tam posadej nejakeho managera at to tam resej.Budu hladat banku ktera to ma resene jednoducheji.
ERA fucking forewer
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 3. 2011 13:46 | Petra

Tak já mám tedy s Českou Spořitelnou naprosto otřesné zkušenosti. Operátoři co věděli půlku informací a neschopnost najít vhodné řešení. Byla jsem na studijním pobytu v zahraničí a nějakým záhadným způsobem jsem si zablokovala servis 24. Měla jsem u sebe bezpečnostní kód, ale kód na telebanking jsem neměla, protože jsem ho nikdy v životě nepoužila. Na Spořce nebyli schopní mi nový vygenerovaný kód zaslat do zahraničí. Když jsem žádala, že si potřebuju pouze ověřit stav svého účtu nic víc, nebyli schopni pro to nic udělat. Nezaslali mi zůstatkovou sms na registrovaný mobil, nezaslali mi papírový výpis na adresu u nich zapsano, no prostě služby na nic. Nevidím v tom žádnou ochranu klienta, spíš buzerace.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

26. 2. 2011 10:04 | Šach

FÍÍÍ . . . a peníze jsou fuč! JOO banka.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 6. 2010 15:13 | Pavel

Nu, u Spořky je to tak, jak je to v článku. A jsme měli štestí, že se to tátovi seklo doma, cesta na pobočku jej neminula. Je docela nervák, takže i ten telefonát byl zajímavý. Každopádně by stačila nějaká speciální autentikace na nějakém telefonu a bylo by to. Oni chtěli kód z nějakého papíru, který přišel před lety a někde se ztratil. Obecně se dá říct, že je to bez pobočky neřešitelné.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Výpočet RPSN

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Leszek Wronka

hudebník a podnikatel, Bontonland

Petr Němec

právník a mediátor

Leszek Wronka
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Petr Němec
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services