Pražský kulinářský institut

Další články na téma pražský kulinářský institut najdete na Finmag.cz.

Seřadit podle*: čtenosti | chronologicky | hodnocení

Roman Vaněk: Daňčí na kančím už neletí

Rozhovor | Ondřej Tůma | 8. 8. 2015 | 3 komentáře

Roman Vaněk: Daňčí na kančím už neletí
-14

Podle Romana Vaňka pomalu vyrůstáme z gastronomické puberty. A nic na tom nemění ani úspěch „nadívaných kůžiček“.

Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou

Rozhovor | Ondřej Tůma | 15. 6. 2013

Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou
+57

V pokračování rozhovoru s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu bude řeč o českém učňovském školství, stravování ve školních jídelnách a natáčení internetového pořadu Peklo na talíři.

Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat

Rozhovor | Ondřej Tůma | 8. 6. 2013 | 12 komentářů

Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat
+184

„Ohrnujeme nos nad něčím, čemu jsme začali za bolševika říkat hotovka. To je ale paradoxně ta složitá kuchyně. Radši jdeme na idiotský kuřecí plátky s broskvema a eidamem,“ říká v exkluzivním rozhovoru šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk.

Slasti a strasti farmářských trhů. Díl druhý – strasti

Co se děje | Jan Brož | 31. 8. 2011 | 1 komentář

Slasti a strasti farmářských trhů. Díl druhý – strasti
+12

Boom farmářských trhů dříve či později pomine, proběhne přirozená selekce a na českých náměstích zůstanou pouze časem prověření prodejci, nabízející produkci vysoké úrovně. (Nejen) do té doby při nákupech přemýšlejte, piďte se po původu zboží a kupujte jen prověřenou produkci.

Slasti a strasti farmářských trhů. Díl prvý – slasti

Co se děje | Jan Brož | 24. 8. 2011 | 9 komentářů

Slasti a strasti farmářských trhů. Díl prvý – slasti
+38

„Plesá mi srdce, že Češi objevují obyčejné kvalitní věci, které chutnají, a nemusí nakupovat v supermarketech hnůj v podobě sýrů sýrového typu, párků a buřtů, které neviděly maso ani z vlaku či zeleniny, která se místo na kila prodává na litry,“ vítá farmářské trhy Roman Vaněk, šéf Pražského kulinářského institutu.

Proč jíme odpad a je nám to jedno?

Co se děje | Ondřej Tůma | 3. 8. 2011 | 46 komentářů

Proč jíme odpad a je nám to jedno?
+76

V obchodních řetězcích se prodávají potraviny pochybné kvality. Podle řady odborníků jsme odpadkovým košem Západu. Českému spotřebiteli to ale – zdá se – nevadí. Hlavně že je to v akci…

Převodník měn

Prohození měn

Rozšířená verze kalkulačky

Interaktivní grafiky

Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Jakou kartu dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků

Takhle vám vysajou účet. Podívejte se na triky podvodníků

Přijde e-mail, SMS, zpráva na Facebooku. Píše banka, doručovací služba nebo i finanční...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy

Které řetězce vás dál matou? Prozkoumali jsme slevy

Po roce jsme znovu prošli největší obchodní řetězce. Zajímalo nás, jak vypadají jejich...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů
Partners Financial Services