Podívejte se, jak vytvořit webové stránky svépomocí

PR text | 8. 11. 2023
Tvorba webových stránek není pro laika snadná. Kdo nechce za jejich vytvoření utrácet nemalé prostředky, musí to zvládnout svépomocí. Ale nebojte se! Zvládnete to i bez znalosti programování a grafiky.
Podívejte se, jak vytvořit webové stránky svépomocí

Zdroj: Leonardo AI

Webové stránky dnes potřebuje každý. Neobejde se bez nich žádná firma. Jenomže v začátcích podnikání máme stěží na výplaty či uhrazení telefonních hovorů. Na investice do webových stránek mohou scházet finance. Webovky přitom potřebujeme, i když máme hobby, které chceme dále rozvíjet. Toužíme po webovkách, kde si uschováme vzpomínky na svoji svatbu. Všechny tyto stránky by nás však stály hodně peněz. Tvorba webových stránek nebývá levnou záležitostí. Řešením je pustit se do nich vlastnoručně.

Možná jste již dostali dobrou radu, že na některém open CMS systému tohle zvládnete bez pomoci. Jenomže pak jej vyzkoušíte a zjistíte, že vytvoření webu vůbec snadné není. Zkusit to však lze i s jiným systémem. S takovým, který po vás doopravdy nebude chtít znalosti programování. Nebudete muset ani složitě připravovat grafiku webu. Kvalitní webové šablony jsou k dispozici jako součást celého systému.

Díky Saywebpage získáte nástroj na výrobu webových stránek, který po vás nebude vyžadovat žádné znalosti navrhování webu, programování ani práce s grafikou. Díky takto rychle vytvořenému webu získáte profi stránky, třeba firemní, a budete se moci pustit do podnikání naplno. Samozřejmě na vlastní doméně.

Mít vše pod palcem se vyplatí

Zejména menší klienti agentur a firem specializovaných na tvorbu webových stránek si stěžují, že jsou pro firmy málo zajímaví. Dlouho pak čekají na veškeré změny či úpravy svých webových stránek. Přitom právě v jejich situaci je důležité být maximálně pružnými. Řešením jsou webové stránky, které si lze spravovat bez cizí pomoci. Právě takové jde velice snadno postavit na systému Saywebpage. Samozřejmostí je, že běží na vlastní doméně. Jsou editovatelné kdykoliv a odkudkoliv. Celý systém ohromuje svojí jednoduchostí pro začátečníky, ale současně komplexností, která uspokojí i profesionály.

Šablony vás pak překvapí svými možnostmi. Díky nim snadno a rychle sestavíte profesionální webovky s dodržením všech požadavků na profesionální web. Ať již jde o UX, SEO či další. Díky šablonám dokážete až intuitivně poskládat obsah svého webu. Stačí si vybrat tu šablonu, která nejvíce odpovídá vašim požadavkům, a za chvilku je web připraven ke spuštění.

Přece jen nevíte, kde začít? Navštivte Akademii

Saywebpage vás ve své Akademii provede kompletně procesem tvorby webových stránek. Podívejte se na jednotlivé lekce a vytvořte si webové stránky třeba ještě dnes. Ano, tak snadná může tato činnost být. Navíc nic neriskujete. Prvních 30 dnů je vše zdarma.

Vysoké však nejsou ani ceny po skončení testovacího období. Zvolit si lze jeden ze čtyř programů. Nejlevnější je vytvoření základní stránky či online vizitky. Za tento typ stránek zaplatíte měsíčně 145 Kč. Nejdražší verze je za 650 Kč. Zde je v ceně hosting s kapacitou 4000 MB, využívat můžete formuláře, vytvořit až 100 podstránek, stránky lze napojit na Google Analytic. Jsou bez reklamy Saywebpage a mohou mít rovněž favicon, tedy vlastní ikonku stránek.

Webovky za pár korun

Jak vytvořit webové stránky, které příliš nestojí? Jediným řešením je pustit se do nich svépomocí. Nebudete závislí na času dodavatelů textů, grafiky ani programátorských úprav. Díky příznivé ceně je toto řešení vhodné nejen pro firmy, ale i drobné živnostníky a soukromé osoby. Udělat stránky nezabere téměř žádný čas. Už v ten samý den mohou běžet. Do vylepšování se pak pustíte kdykoliv si na ně najdete čas. V Saywebpage vytvořili nástroj, který je výborný skutečně pro každého, kdo potřebuje webové stránky rychle, levně a přitom profesionálně. Jde o systém prověřený mnoha klienty. Vyzkoušejte jej.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

A tohle už jste četli?

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

Internetový obchod Alza.cz v květnu získal podíl v lékárně Other Corp ze středočeských Zdic. Nově by tak do své nabídky mohl zařadit i volně prodejné léky, informoval server CzechCrunch. celý článek

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

7. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

Zákon o prodejní době nedává smysl. Není v něm žádné vodítko, ve které svátky mají větší prodejny zakázáno prodávat a ve které ne. Takže kdo nechce párkrát do roka hledat, ten aby se... celý článek

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

6. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 4 komentáře

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

Švýcarská společnost Victorinox, která proslula výrobou legendárních zavíracích armádních nožíků, je začne vyrábět ve verzi bez čepele. Nahradí ji například příslušenstvím pro cyklisty. celý článek

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

3. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

Ministerstvo životního prostředí posílá na vládu novelu, která zavádí systém zálohování a vykupování PET lahví a plechovek. Co si o chystané novince myslí odborníci?

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

2. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Vyhrál jsi, hlásí kamarád. Banka varuje před novým podvodem

Píše vám přítel na Facebooku, že jste vyhráli? Pozor na to. ČSOB varuje před novým trikem kybernetických podvodníků, kteří využívají kontakty na sociálních sítí.

Partners Financial Services