Stavební spoření s Liškou: základ pro úvěr s nízkou úrokovou sazbou

Petra Postlova | rubrika: Jak na to | 2. 8. 2007 | 11 komentářů
Stavební spoření s Liškou: základ pro úvěr s nízkou úrokovou sazbou
Chystáte se financovat vlastní bydlení či jeho modernizaci a současně hledáte výhodné a hlavně jisté zhodnocení úspor? Nejlepší volbou je vkládat peníze do stavebního spoření. Nabízí čistý úrokový výnos až 6,94 % ročně a navíc si již v okamžiku podpisu garantujete do budoucna stálou úrokovou sazbu úvěru ze stavebního spoření. Nyní navíc můžete získat prémii.

Při sjednání smlouvy o stavebním spoření máte Vy nebo Vaši blízcí jedinečnou příležitost získat prémii až 1500 Kč. Akce Štědré léto od Jedničky trvá do 30. září 2007.

Stavební spoření je bezpečné a nabízí jistotu do budoucna

Vklady jsou ze zákona pojištěny a navíc chráněny před dopadem inflace osvobozením výnosů od daní. Mnozí navíc ocení to, že si spořením postupně vytvoří nárok na výhodný úvěr. Zkrátka nepřijdou ani ti, kdo potřebují získat finanční prostředky na bytové potřeby ihned. Mohou totiž využít výhodné překlenovací úvěry.

Jak získat výhodný úvěr nebo překlenovací úvěr?

Základem pro nárok na úvěr ze stavebního spoření je smlouva o stavebním spoření. Úvěr a překlenovací úvěr jsou určeny k financování bydlení a jejich výhodou je, že na rozdíl od hypoték nabízí stálé úrokové sazby po celou dobu trvání překlenovacího úvěru i úvěru. Nespornou výhodou je i to, že máte možnost získat úvěr nebo překlenovací úvěr za výhodných podmínek s nízkou úrokovou sazbou. Například můžete mít překlenovací úvěr Kredit Standard s neměnnou roční úrokovou sazbou 3,5 % prakticky současně s uzavřením smlouvy o stavebním spoření. Úvěr ze stavebního spoření je k dispozici se stálým ročním úrokem již od 3,7 %.

Stavební spoření se hodí pro celou rodinu

Stavební spoření je vhodné pro všechny bez rozdílu věku. Rodiče mohou spořit jak sami za sebe, tak pro své děti. Nezanedbatelná je i skutečnost, že pravidelným spořením jim otevíráte cestu k pozdějšímu čerpání výhodného úvěru ze stavebního spoření, který se jim do budoucna bude s největší pravděpodobností hodit k zabezpečení jejich bytových potřeb. Uzavřete-li pro dítě nebo mladého člověka do 18 let včetně u Lišky smlouvu poprvé, dostáváte navíc slevu až 1500 korun z úhrady za uzavření.

Stavební spoření u Lišky je tradiční a oblíbený produkt

Stavební spoření je standardní součástí českého finančního trhu čtrnáct let a jeho výsledky jsou fenomenální. Tento produkt využívá přes 50 % obyvatelstva České republiky. Od počátku činnosti Českomoravské stavební spořitelny uzavřeli klienti s Liškou více než 5 milionů smluv o stavebním spoření.

Bližší informace získáte u 2500 finančních poradců ČMSS, v obchodní síti ČSOB, na všech poštách nebo na adrese: Českomoravská stavební spořitelna, a.s., Vinohradská 3218/169, P. O. Box 117, 100 17 Praha 10, tel.: 225 225 225 – informace o spoření, tel.: 225 226 226 – informace o úvěrech, internet: , e-mail: info@cmss.cz.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 11 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

24. 3. 2008 17:06, Kostolníková Ivana

Dobrý den, rádi bychom se optali na úvěr poskytnutý současně se založením stavebního spoření. Jaká by byla úroková sazba? Zda je nutné dát do zástavy nemovitost a jak dlouho by úvěr trval? Předběžně by se jednalo o úvěr 300 tis. při měsíční splátce 2 tis. a nebo 2,5tis Kč. Předem děkujeme za odpověď. Kostolníková

+45
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (11 komentářů) příspěvků.

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

16. 4. 2024 | Petr Kučera

Předčasný výběr z termínovaného vkladu. Kolik si nechá banka?

Zavázali jste se, že na peníze po určitou dobu nesáhnete. Jenže je nečekaně potřebujete dřív. Aspoň část. Jde to? A jakou sankci vám banka naúčtuje? Podmínky v jednotlivých bankách... celý článek

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Úroky klesají, kdo dá víc?

12. 4. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Nejlepší spořicí účty a termínované vklady. Úroky klesají, kdo dá víc?

Banky dál snižují úročení na spoření. Kam se teď podívat, když si chcete vyšší úroky udržet co nejdéle?

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

8. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 5 komentářů

Nová podpora zajištění na důchod. Jak vylepšit DIP a na co si dát pozor?

Co říkáte na současné nastavení dlouhodobého investičního produktu? Je správné jeho daňové zvýhodnění? Jak hodnotíte první nabídky na trhu z pohledu poplatků? A co by se mělo u DIPu... celý článek

Česká spořitelna přestala nabízet vkladní knížky. Založí je poslední banka

7. 4. 2024 | Petr Kučera

Česká spořitelna přestala nabízet vkladní knížky. Založí je poslední banka

Česká spořitelna definitivně přestala zakládat vkladní knížky pro nové zájemce. Dříve založené knížky neruší. Poslední bankou, která novou vkladní knížku založí, zůstává ČSOB.

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

4. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Jak se dědí účet v bance, spoření nebo penzijko? Na tohle si dejte pozor

Zatímco například peníze z běžných a spořicích účtů míří po smrti majitele do dědictví, s penzijním či životní pojištěním je to komplikovanější. Životní úspory, mnohdy v řádech statisíců... celý článek

Partners Financial Services