Havarijní pojištění a povinné ručení: on-line prodej na Peníze.cz

redakce Peníze.CZ | rubrika: Jak na to | 29. 6. 2011
Havarijní pojištění a povinné ručení: on-line prodej na Peníze.cz
Nemusíte své auto milovat jako člena rodiny. Nemusíte ho milovat vůbec, i nenávidět ho můžete. Určitě ale stojí za to s chladnou hlavou uvážit, zda se nevyplatí pojistit ho. Zvlášť když se podaří najít výhodné havarijní pojištění. A s Peníze.cz se to podaří. Což platí i pro povinné ručení, které tak jako tak mít musíte.

Havarijní pojištění

Nabourat může sebelepší řidič. Ale pokud si myslíte, že vám se to stát nemůže, nebudeme vám to vyvracet. Vždycky ale může někdo nabourat do vás nebo vám někdo může auto ukradnout, může přijít povodeň – zkrátka může se toho stát docela dost a vy budete najednou potřebovat peníze na opravu vozidla, nebo dokonce na koupi nového. A to je důvod, proč se uzavírají havarijní pojištění.

Ta mohou být různá. Mnoho automobilistů je dělí do dvou základních skupin: na levná a drahá pojištění. Je to jistě možné – ne však užitečné. Podstatné je, co vám pojišťovna za vaše peníze nabízí. Výši pojistného navíc ovlivňuje celá řada parametrů, jakými jsou například cena vozidla, stáří vozidla, míra spoluúčasti a úroveň zabezpečení vozu.

Povinné ručení

Zatímco havarijní pojištění je určeno na pokrytí škod na vašem vozidle, povinné ručení slouží ke krytí škod, které svým vozidlem způsobíte. Jak je slyšet z jeho názvu, musí ho mít každý motorista. I nabídka povinných ručení je v Česku značně bohatá a zorientovat se ve všech podmínkách, parametrech, ale i výhodách a bonusech, které jednotlivé pojišťovny nabízejí, není nic snadného.

Havarijní pojištění a povinné ručení on-line

Server Peníze.cz pro vás přichystal další servisní sekci. On-line prodej obojího pojištění vozidel, tedy havarijního pojištění i povinného ručení. Za partnera se nám podařilo získat společnost ePojištění.cz, která se na prodej pojištění vozidel specializuje dlouhé roky. Za tu dobu získala celou řadu klientů, a tedy i značně silnou pozici pro vyjednávání s pojišťovnami. Spolu s ní dokážeme tedy nejen doporučit kvalitní a vhodný produkt na míru vašeho vozidla a vašich potřeb, ale také výhodné ceny.

Vyzkoušejte novinku na Peníze.cz – věříme, že budete příjemně překvapeni cenou, kterou vám specialisté vyberou ze stovek nabídek našich předních pojišťoven.

On-line prodej havarijního pojištění a povinného ručení

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Devět triků, jak ušetřit na havarijním pojištění

29. 6. 2011 | Světlana Rysková | 13 komentářů

Devět triků, jak ušetřit na havarijním pojištění

Povinné ručení mít musíme, ale naše auto neochrání. To umí jen havarijní pojištění. Když je vhodně propojíme a využijeme pár šikovných triků, můžeme na pojistném ušetřit i několik tisíc... celý článek

Mýty a omyly řidičů v přístupu k havarijnímu pojištění

10. 2. 2011 | Jiří Janský | 21 komentářů

Mýty a omyly řidičů v přístupu k havarijnímu pojištění

Pokud máte sjednané havarijní pojištění, patříte k necelé pětině řidičů, kteří své vozidlo takto chrání. Podle statistik České asociace pojišťoven (ČAP) má ze 7 milionů registrovaných... celý článek

Jak postupovat při dopravní nehodě

18. 1. 2010 | Věra Tůmová | 4 komentáře

Jak postupovat při dopravní nehodě

Podle policejních statistik to vypadá, že řidiči v Česku jezdí opatrněji. Za jedenáct měsíců 2009 policie šetřila nejméně nehod od roku 1990. Jenže pojišťovny řeší nehod více než dřív.... celý článek

Co brát do úvahy při sjednání havarijní pojistky

7. 10. 2009 | Eva Sovová

Co brát do úvahy při sjednání havarijní pojistky

Řada českých řidičů zvažuje, zda platit za havarijní pojistku vozu tisíce korun nebo raději ušetřit a ojeté auto již nepojistit. Pojišťovny se nyní snaží lákat na slevy, přetahují se... celý článek

Partners Financial Services