Bez realitky s garancí nájmu - Tvůj Správce vstoupil do EHS

PR článek | rubrika: FINEXPO | 16. 8. 2021
Na realitním trhu se objevil nový hráč. A Tvůj Správce je jeho součástí. Skupina European Housing Services se chystá promluvit do utváření realitního trhu v Evropě.
Bez realitky s garancí nájmu - Tvůj Správce vstoupil do EHS

Zdroj: Shutterstock

Komerční spolupráce

Zakladatel skupiny Marek Rosenbaum se chce aktivně podílet na utváření nové podoby realitního trhu. Budoucnost vidí v navracení nevyužívaných nemovitostí zpět na trh a v urychlení realitních transakcí. Příští rok skupina plánuje konsolidovaný obrat přes miliardu korun. Do pěti let by měla působit v pěti zemích Evropy.

Garance nájmu: správcovská služba pro 21. století

Tvůj správce, nejmladší člen EHS, přináší do skupiny profesionální služby na poli správy nemovitostí. Nabízí širokou škálu služeb spojených s pronájmem: od právního servisu přes pravidelné opravy a údržbu až po nestandardní požadavky.

Tvůj Správce však nabízí i něco navíc. V rámci svého motta „pronájem bez starostí“ garantuje pravidelný příjem z pronájmu. A to i tehdy, když byt není zrovna obsazený. Pronajímatelé se tak zbaví jedné z největších obav: špatné platební morálky nájemníků. Služba je postavena na jednoduchém modelu: pronajímatel uzavře nájemní smlouvu přímo se společností Tvůj Správce, a ta poté již sama zařídí podnájem bytu.

Výhoda skupinové synergie: členové přinášejí specifické realitní služby

V rámci EHS nyní působí čtyři členové, kteří se nabídkou služeb vzájemně doplňují. Společnost Bezrealitky provozuje známý internetový portál zprostředkující nájem bez provize makléřů. Díky spolupráci s realitní kanceláří Maxima Reality rozšířila nabídku o asistenční služby. V loňském roce zprostředkovala pronájem nemovitostí v hodnotě 32 miliard Kč a zaznamenala tak růst o čtvrtinu.

Realitní kancelář Maxima Reality působí na trhu nemovitostí již 23 let. V loňském roce zprostředkovala transakce za 2 miliardy korun. Pro portál Bezrealitky zajišťuje asistenční službu Komfort, která zajistí prodej nebo nákup nemovitosti na klíč.

Český nemovitostní trust působí na poli tzv. mikrodevelopmentu. Investuje do nákupu nemovitostí, které rekonstruuje a následně prodává. Rekonstruované byty a domy nabízí prostřednictvím serveru Bezrealitky a kanceláře Maxima Reality.

Nováčkem ve skupině je Tvůj správce. Od svého založení v roce 2017 poslal majitelům více než 100 mil. v nájmech a nyní spravuje přes 500 bytů. Služby bude nově nabízet i prostřednictvím portálu Bezrealitky.

Vize skupiny: férový a otevřený realitní trh

Členy skupiny pojí společná vize férového a otevřeného realitního trhu v rámci níž se věnuje i dostupnosti bydlení, který je stále palčivějším tématem nejen v ČR, ale na celém světě. Česká republika patří dle OECD mezi země s jedním z nejvyšších podílů nevyužívaných nemovitostí na světě. Během pandemie navíc strmě rostou ceny nemovitostí. Trh také zaznamenal nedostatek a růst cen téměř všech stavebních materiálů. Výsledek? Rostoucí poptávka po nájemním bydlení. Řešení podle EHS? Rekonstrukce. Ta bývá finančně výhodnější než nová výstavba. Navíc oživuje méně využívané části měst.

Tvůj Správce: pronájem bez starostí

Právě rostoucí zájem o nájemní bydlení zvyšuje význam nabídky správcovských služeb. Ty vyhledávají pronajímatelé, kteří vlastní investiční byt, nebo se vzhledem k okolnostem, třeba lepší nabídce práce v jiném městě, potřebovali odstěhovat, a svůj stávající byt nechtějí prodat. Z nabídky služeb Tvůj Správce však profitují i nájemníci. Těm přináší profesionální servis, od kvalitní nájemní smlouvy přes údržbu nemovitostí až po nestandartní požadavky. Naplňuje tak své motto: pronájem bez starostí.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

5. 4. 2024 | Petra Nová

Průmyslových nemovitostí je v Česku pořád málo

Poslední rok investorům do mnoha typů komerčních nemovitostí moc nepřál. „Průmysl byl nicméně jedním z mála segmentů, kde se nepřestalo stavět a výsledek ve střední Evropě lze považovat... celý článek

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

Dvě aktuální studie zmapovaly situaci na trhu s nemovitostmi. Jedna upozorňuje, že ceny bytů začínají opět růst. A druhá popisuje nebývalý zájem o pronájmy.

Výsledky nemovitostních fondů: Inflaci překonalo šest retailových

27. 2. 2024 | Jan Traxler

Výsledky nemovitostních fondů: Inflaci překonalo šest retailových

Většina retailových nemovitostních fondů loni vydělala kolem pěti až sedmi procent. Nejvyšší zhodnocení zaznamenal Mint I. rezidenční fond, ukazuje porovnání.

Bydlení už víc nezlevní, hlásí banka. Ceny pozemků dál rostou

22. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Bydlení už víc nezlevní, hlásí banka. Ceny pozemků dál rostou

Ceny bytů i rodinných domů v loňském roce klesly. Vyplývá to ze statistiky ČSOB Index bydlení (dříve HB Index) za čtvrté čtvrtletí 2023. Základem jsou odhady tržních cen nemovitostí... celý článek

Partners Financial Services