Objevte za jediný večer vína, která jsme pro vás hledali roky

PR článek | rubrika: FINEXPO | 18. 7. 2022
Importér zahraničních vín Advivum vás zve na degustaci na míru.
Objevte za jediný večer vína, která jsme pro vás hledali roky

Zdroj: Advivum

Komerční spolupráce

U nás najdete vína nejen od světoznámých vinařů, ale také od vycházejících hvězd. Soustředíme se na tradiční evropské vinařské velmoci, jejichž historie a věhlas jsou fascinující, a věříme, že se u nás setkáte se špičkovými víny, která vystihují charakter jednotlivých oblastí. Celým tímto světem vás s ochotou provedou naši wine experti, patřící mezi nejlepší ve svém oboru v České republice.

Advivum je především importér zahraničních vín, naší prioritou není provozovat plnohodnotná gastronomická zařízení, ale i přesto se nám podařilo vybudovat reprezentativní místo, pod kterým naši firmu dokáží zákazníci identifikovat. Sídlíme v samém srdci Prahy a využíváme zahradu ve vnitrobloku, atrium plné moderního umění a přírody, kde pořádáme pravidelné grilování a venkovní akce se slavnými kuchaři a uvádíme nové ročníky vín našich exkluzivních vinařů. V prostorách winebaru najdete také jedinečný showroom a maloobchodní prodejnu značky Riedel, jedničky na trhu s nápojovým sklem. Pravidelně pořádáme Glass tasting, na kterém se snažíme ukázat, že každé víno má svoji optimální sklenici, která mu dá nejvíce vyniknout.

Jste-li znalci a milovníci dobrého vína, nenechte si ujít náš osvědčený měsíční seriál degustací burgundských vesnic. Pro všechny ostatní, kteří by o víně chtěli vědět něco víc, pořádáme Sommelierské minimum pro začátečníky a mírně pokročilé, kde každý měsíc probíráme slovníček pojmů, které popisují víno, a který je velice rozsáhlý. Někdy věcný, jindy abstraktní. Většinou jednoznačný, ale někdy může být zavádějící. Například šiška, benzin a voňavka jsou pojmy, které lze slyšet poměrně často, ale co se pod nimi opravdu skrývá? A když je víno kulaté, může tedy být i hranaté? Veškeré nejasnosti vám objasníme v tomto cyklu degustací, které budou doplněny o tematickou gastronomii…

Zdroj: Advivum

Každý, kdo k nám zavítá, se přesvědčí, že kvalitní víno nemusí nutně znamenat astronomickou cenu. Každý den nabízíme jiná vína po skleničce. Velkou pozornost věnujeme také výběru delikates od našich ověřených dodavatelů. Vzhledem k tomu, že chloubou našeho portfolia jsou ikonická vína z Burgundska, vybrali jsme jako hlavní lákadlo pro vaše chuťové pohárky jambon persillé. Šunka v petrželovém aspiku je tradiční specialitou právě z této oblasti a skvěle se hodí k vínům, která vozíme.

V nabídce samozřejmě najdete i různé druhy sýrů, uzenin a paštik, které vždy servírujeme s čerstvým pečivem. Jelikož se říká: „Voda základ života,“ jsme perfekcionisté i v tomto směru a gastronomický zážitek u nás můžete podtrhnout znamenitou ručně stáčenou a silně mineralizovanou vodou Krondorf s autentickým CO₂ a vysokým obsahem křemíku. Víno i vodu servírujeme do skla od světové jedničky Riedel, jehož jsme výhradním dovozcem.

Rádi zajistíme také vaše externí akce mimo prostory našeho baru nebo pro vás připravíme řízenou degustaci na míru.

Zdroj: Advivum

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

26. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Připevněná víčka, papírová brčka a další „eko“ vychytávky. Mají smysl?

Rozmočené brčko v pití nebo víčko připevněné k lahvi, které se nepříjemně odírá o obličej. Vychytávky, které mají na rozdíl od plastů šetřit přírodu, už stihly rozčílit nejednoho z... celý článek

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

23. 4. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Půjčil i těm, kdo nemohli splácet. Profi Credit dostal pokutu od ČNB

Česká národní banka dala pokutu čtyři miliony korun společnosti Profi Credit Czech, poskytovateli spotřebitelských úvěrů pod názvy Pojištěná půjčka a Razdva půjčka.

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Billa spouští aplikaci pro e-shop. Rozšiřuje i rozvoz

Obchodní řetězec Billa dnes představil novou mobilní aplikaci, přes kterou si mohou zákazníci nakoupit na e-shopu.

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

23. 4. 2024 | Pavla Adamcová | 2 komentáře

E-shopy, na které jsou úřady krátké. Balando a spol. dál klamou zákazníky

Jmenují se podobně jako známé značky – třeba Balando, Joot nebo Bonky. Tváří se jako zavedený e-shop, ale přitom jen zprostředkují doručení z Číny. Chlubí se falešným oceněním od zákazníků.... celý článek

Partners Financial Services