Vodafone má nový neomezený tarif pro studenty

Jiří Hovorka | rubrika: Aktuality | 18. 9. 2020
Vodafone má nový neomezený tarif pro studenty

Zdroj: Shutterstock

Vodafone má nový neomezený tarif pro studenty. Začne ho prodávat v pondělí 21. září a do konce října bude za zvýhodněnou cenu 599 korun měsíčně. Za kolik bude od listopadu, operátor zatím neodhalil.

Neomezená jsou data, volání i SMS. Tarif #jetovtobě Neomezený je určen studentům s kartou ISIC do doby, než jim bude 27 let.

Data jsou v novém tarifu neomezená, rychlost však nikoli. Vodafone u tohoto tarifu omezuje rychlost stahování na maximálně 10 Mb/s.

Podobně postupuje i konkurence. T-Mobile prodává pro mladé tarif se 100 volnými minutami, 100 SMS a neomezenými daty za 675 korun měsíčně. Neomezenou rychlost dává na prvních 20 GB stažených v měsíci, další data se pak stahují rychlostí maximálně 3 Mbit/s.

Řežeme náklady!

Řetězova pila
Zdroj: Shutterstock

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

O2 má od začátku září pro mladé balíček s neomezenými daty, voláním i SMS za 749 korun. Během září lze pak tarif sjednat na celou dobu o 50 korun levnější. O2 u tohoto balíčku rychlost internetu snížilo na maximálně 5 Mb/s. Podle operátora je to rychlost vhodná pro všechny běžné činnosti na internetu v mobilu, včetně sledování videí v HD kvalitě.

O2 ani T-Mobile nevyžadují při sjednání tarifů pro mladé do 27 let předložení průkazu ISIC.

Kdo nechce neomezená data, může ušetřit. Vodafone láká mladé lidi ještě na tarif za 499 korun měsíčně, který nabízí neomezené volání i SMS, Social Pass, tedy neomezené datování v aplikacích, jako je Instagram, Facebook nebo Twitter, a k tomu 15 GB dat.

O2 má v nabídce pro mladé tarif s 20 GB dat a neomezeným voláním a SMS za 549 korun měsíčně. Kdo chce platit méně, může si za 399 korun měsíčně pořídit balíček s 5 GB dat, se 120 volnými minutami volání a s neomezenými SMS v rámci sítě O2. T-Mobile pak za 425 korun měsíčně nabízí balíček 7 GB dat se 100 volných minut i SMS.

Nabídky pro mladé jsou výhodnější než standardní tarifní balíčky. Například stejný neomezený balíček u O2 s omezenou rychlostí, který mladé vyjde na 699 korun měsíčně, v běžném tarifu stojí 1099 korun.

Jiří Hovorka

Autor článku Jiří Hovorka

O osobních financích píše od roku 2009. Začínal v Měšci, pak se stejným tématům věnoval v Aktuálně.cz, po sloučení s vydavatelstvím Economia se jeho texty objevovaly i v Hospodářských novinách. Dlouhodobě se věnuje důchodům,... Další články autora.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Komerční banka vystrašila klienty. Špatně zaúčtovala platby kartou

Klientům Komerční banky se v elektronickém bankovnictví ukazoval chybný údaj o platbě kartou ze středy 13. března, případně byly platby bez popisu. 

Nová bankovka s prezidentem. Bude sběratelsky cenná?

13. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Nová bankovka s prezidentem. Bude sběratelsky cenná?

Necelý rok po vydání prezidentských poštovních známek přichází na trh pamětní list v podobě bankovky s portrétem Petra Pavla. Při příležitosti prvního výročí inaugurace prezidenta ho... celý článek

PayPal pro začátečníky. Jak si založit účet a platit? Návod krok za krokem

12. 3. 2024 | Monika Veselíková

PayPal pro začátečníky. Jak si založit účet a platit? Návod krok za krokem

Chcete platit na internetu jen pomocí e-mailu a hesla? Pořiďte si digitální peněženku PayPal. Poradíme, jak účet založit, jak nabíjet peníze i na co si dát pozor. Máme i obrázkový návod... celý článek

Schváleno: Vodafone převezme operátora SazkaMobil

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Schváleno: Vodafone převezme operátora SazkaMobil

Společnost Vodafone už na konci minulého roku oznámila, že se dohodla se společností Sazka na odkupu jejího virtuálního mobilního operátora SazkaMobil. Transakci nyní schválil Úřad... celý článek

Inflace je definitivně zkrocená, hlásí analytici

11. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Inflace je definitivně zkrocená, hlásí analytici

Vysoká inflace je minulost. Po pěti letech se únorové spotřebitelské ceny ustálily na dvou procentech. Inflace dosáhla cíle stanoveného Českou národní bankou (ČNB).   

Partners Financial Services