Jak střádat rychleji? Nepodceňujte bonusy

PR článek | rubrika: FINEXPO | 11. 12. 2023
Češi se snaží čím dál více šetřit. Řada odborníků věřila, že Češi začnou s koncem letních prázdnin povolovat uzdu svým peněženkám, ale data ČSÚ potvrdila opak.
Jak střádat rychleji? Nepodceňujte bonusy

Zdroj: Ronda Invest

Komerční spolupráce

Maloobchod klesl meziročně v reálné hodnotě o čtyři procenta a domácnosti omezují i investiční aktivitu. 43 procent Čechů neinvestuje vůbec, převážně z důvodu nedostatku financí po pokrytí běžných potřeb. Věděli jste ale, že do světa investic a finančního zdraví lze prorazit brány s pouhou tisícovkou?

Šetřit a neinvestovat své úspory je cestou ve slepé uličce. Vzhledem k přetrvávající vysoké inflaci (k říjnu 2023 na úrovni 8,5 %) ušetřené peníze ztrácejí na účtech u bank hodnotu a mýtus, že investování je jenom pro bohaté, je také dávno vyvrácený. Existují možnosti, jak investovat už od tisícikoruny, jako třeba na P2B platformě RONDA INVEST.

Zhruba polovina z těch, kteří investování odkládají, tak činí navíc ze strachu z rizika s investováním spojeného. I pro takové přichází RONDA INVEST se zajímavou variantou. Slyšeli jste už o investování do úvěrů zajištěných nemovitostmi? U Rondy investujete formou takzvaných participací do úvěrů, které jsou vždy zajištěné nemovitostmi. Investiční riziko je tak maximálně minimalizované.

„Základem našeho úspěchu je financování co nejkvalitnějších úvěrových případů. Prioritou je přitom kvalita zajištění úvěrů a naše neustálá obezřetnost vůči měnícím se tržním podmínkám. Právě to nám umožňuje snížit riziko pro investory na minimum. Nemovitosti, které akceptujeme do zástavy, se nacházejí v likvidních lokalitách s hodnotou LTV (výše úvěru k hodnotě nemovitosti) maximálně do 80 procent. Ke každému úvěru máme sepsaný notářský zápis se svolením k vykonatelnosti,“ uvádí Nikola Spurná, marketingová manažerka společnosti RONDA INVEST.

Během pěti let jejich působnosti na trhu se ani jednou nestalo, že by byť jediný investor nedostal zpět své původně investované prostředky nebo včas získané výnosy. Investoři se na platformě těší až devítiprocentním fixním ročním výnosům, které jsou na účty vypláceny měsíčně pro maximální kontrolu osobních financí. 

Investoři už u Rondy na výnosech získali téměř 143 milionů korun. Můžou si přitom vybrat, zda své prostředky chtějí zhodnocovat v korunách či eurech. Mantrou Rondy je soustředit se na maximální přidanou hodnotu pro klienty. Reagují tak na aktuální nepříznivou ekonomickou situaci a přicházejí s novým programem odměn za doporučení nových klientů. V listopadu představili program „Doporučte nás“ s heslem „Vydělávejte sdílením své spokojenosti“. V novém odměňovacím systému tak na investory čekají zajímavé bonusy za doporučování, které získávají obě strany – investoři, kteří doporučí služby svým známým, i právě tito nově přivedení klienti.

Bonusy jsou stanovené procentuálně ze sumy zainvestované doporučeným klientem od zahájení registrace. Pro stávající investory zapojila RONDA INVEST soutěživý aspekt, kdy s rostoucím počtem doporučených klientů získají za každého dalšího vyšší bonus. Maximální dosažitelný bonus za doporučení tak sahá až na 2000 korun. Limit na počet doporučených klientů přitom neexistuje. Na druhé straně doporučený klient automaticky získává 0,5 % z vlastní investice s maximálním nárokovatelným bonusem ve výši 1000 Kč. Pro podrobné podmínky navštivte webové stránky.

Program reflektuje úsilí společnosti o co nejvyšší transparentnost. RONDA INVEST tak v rámci programu strhává oponu informační asymetrie – každý investor má k dispozici přehlednou tabulku, ve které uvidí, kdo a kdy registraci skutečně přes zaslaný referenční odkaz zahájil, zda a kolik již zainvestoval (v souladu s ochranou osobních údajů). V neposlední řadě se zde zobrazí také získaný bonus z doporučení.

Zdroj: Ronda Invest

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

27. 4. 2024 | Tomáš Krause

Hračičkové rozbili bitcoin. Jeho cenu halving nechal v klidu. Týden v kryptu

Halving cenu bitcoinu nezvedl, ale jak zdražily transakce! Autoři peněženky Samourai Wallet byli zatčeni, MMF chválí bitcoin, Švýcaři (někteří) ho chtějí zapsat do ústavy a zakladatel... celý článek

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

23. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ

Moneta schválila dividendu devět korun za akcii

Valná hromada Moneta Money Bank, které se zúčastnili držitelé 74,59 procenta akcií, dnes schválila rozdělení čistého zisku za rok 2023. Z částky 5,4 miliardy korun akcionářům vyplatí... celý článek

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

20. 4. 2024 | Tomáš Krause

Půlení bitcoinu je za námi. Klesnou odměny za ethereum? Týden v kryptu

Halving bitcoinu máme za sebou, Hongkong schválil ETFka a naše vláda pravidla krypta. Ethereum diskutuje o snížení odměn a Cardano se bratříčkuje s Huawei. Je tu další Týden v kryptu. celý článek

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 7 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

17. 4. 2024 | Petr Kučera

Fondy, ve kterých zmizely miliardy, dostanou přísnější pravidla

Poslanci schválili novelu zákona o investičních společnostech. Má lépe chránit drobné investory před takzvanými alternativními fondy podle paragrafu 15. Společnosti jako Growing Way,... celý článek

Partners Financial Services