Pátá varianta DPH na stole: daňová výherní loterie! Co si o tom myslíte?
Daňový ráj nejsme, zato v laboratoř daňových experimentů se proměňujeme směle. Na výši DPH v příštím roce můžeme leda uzavírat sázky. Je to ovšem loterie, ve které se výhradně prohrává: zlevňovat se nebude na tuty. Dočkáme se i té výherní – jako mají na Tchaj-wanu?
Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)
Další příspěvky v diskuzi (celkem 3 komentářů)
5. 11. 2012 17:23 | li
1. 11. 2012 13:01 | jezevec
diskuse s dodavatelem za stavu loterie: a chcete na to los s pravděpodobností výhry asi jako ve sportce, nebo to chcete o čtvrtinu levněji jako dřív?
pokud někdo uvěří, že tohle může fungovat, tak mu srdečně gratuluji. podle mně o může fungovat jen u dokladů na bagatelní částky typu chlebíček, jedno pivo, noviny v trafice, . . .jo tam to může zvednout daňový výběr až o násobky, POKUD je ovšem takový miniprodejce plátcem dph, a stát na tom vydělá deset milionů mincí. ale když bude úspora alespoň v trojciferném čísle, bude pro lidi bližší vrabec v hrsti.
1. 11. 2012 9:38 | eďa