Do konce roku s efektivním výnosem až 7,1 % ročně

PR článek | rubrika: PR Článek | 21. 10. 2008
Stavební spoření je osvědčená jistota. Své úspory a důvěru do něj vložily již miliony českých občanů. Se stavebním spořením mají povětšině jen ty nejlepší zkušenosti, jinak by nespořili podruhé a někteří dokonce již potřetí. Zaručený výnos, státní podpora, pojištění vkladů, možnost získat úvěr na financování bydlení, ale i použít úspory podle vlastních potřeb, to jsou hlavní a nejdůležitější důvody vysoké obliby stavebního spoření v České republice.

U Wüstenrotu se vaše vklady zhodnotí více

Chcete vědět, jak a ve které stavební spořitelně se v současné době nejvíce zhodnotí vaše vklady? Jednoduše v té, která vám nabízí nejvyšší úročení vašich úspor. A to je nyní stavební spořitelna Wüstenrot.

U příležitosti 15. výročí úspěšné činnosti má pro vás kromě nejvyšší zaručené úrokové sazby 2,1 % p.a. i výroční úrokový bonus. Klientům, kteří uzavřou smlouvu do konce roku, připíše ke dni vyplacení úspor 20, 30 resp. 40 % z celkové částky úroků, a to odstupňovaně podle délky spoření. Podmínkou přiznání úrokového bonusu je, že po přidělení cílové částky neuplatníte nárok na úvěr ze stavebního spoření.

Přepočítáme-li úrokový bonus na roční úrokovou sazbu, dosáhnete při šestiletém spoření na roční úrokovu sazbu 2,5 %, po sedmi letech na 2,7 % a při osmiletém spoření se vaše úspory zhodnotí 2,9 % p.a. Díky státní podpoře se průměrný roční výnos zvyší až na 7,1 % ročně. Spoření s takovýmto výnosem představuje finanční jistotu a nemělo by chybět v portfoliu žádné rodiny ani jednotlivce.

Při výběru stavební spořitelny berte v úvahu také výši základních poplatků spojených s vedením účtu. Ty vám totiž čistý výnos snižují. A právě u stavební spořitelny Wüstenrot se vám tento výnos díky nejnižšímu poplatku za vedení účtu sníží nejméně.

Pro děti do 18 let navíc zdarma

S ohledem na minimální dobu spoření – 6 let - je stavební spoření ideální pro děti a mladé. Pro ty má Wüstenrot navíc uzavření smlouvy o stavebním spoření zdarma, což představuje úsporu 1500 korun.

Penzijko s finančním bonusem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+4
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Partners Financial Services