Chcete vlastnit apartmán ve Španělsku? Stačí vám 2500 Kč

PR článek | rubrika: FINEXPO | 6. 11. 2023
Na vlastnictví nemovitosti už nepotřebujete miliony. Ani v zahraničí. Do Česka se dostala možnost koupit si část luxusního apartmánu a vydělávat jak na nájmu, tak na rostoucí ceně. A ještě si zajet na dovolenou. Koncept spoluvlastnění jako první přináší firma InvestBay.
Chcete vlastnit apartmán ve Španělsku? Stačí vám 2500 Kč
Royal Marbella Golf Resort
Zdroj: InvestBay

Komerční spolupráce

Crowd-owning jako možnost vlastnit nemovitost

Spoluvlastnění nemovitosti, kterému začínají Češi přicházet na chuť, je nejmodernější forma investování do nemovitostí. „Crowd-owning umožňuje spoluvlastnit atraktivní nemovitosti přinášející zajímavé výnosy téměř každému, a to již od investovaných částek v řádu tisíců korun. Přitom se však nemusíte starat o provoz, pronájmy nebo údržbu. Nemovitosti vždy byly a pravděpodobně i budou nadále patřit mezi nejstabilnější investice. Investor zhodnocuje svůj vložený kapitál dvojím způsobem – růstem ceny nemovitosti a poměrným podílem na výnosu, který plyne z pronájmu,“ vysvětluje Daniel Rajnoch, zakladatel a CEO společnosti InvestBay, která zprostředkovává investice do českých i zahraničních nemovitostí již od 2500 Kč se zhodnocením 6 až 10 % ročně.

Z dat podle průzkumu společnosti Perfect Crowd, který si nechala platforma InvestBay vypracovat, vyplývá, že možnost vyzkoušet si výnosnost investice prostřednictvím malého vkladu motivuje až 79 % lidí k dalšímu investování. Pro 77 % Čechů je také důležité vědět, že investují do konkrétní nemovitosti. „Naše data potvrzují, že čeští investoři chtějí mít nad svými zdroji přehled a kontrolu. V tom jim umíme jít naproti; výhodou investování přes InvestBay je nejen nízký vklad, ale také možnost vybrat si, do jaké konkrétní nemovitosti chci investovat. Všechny nemovitosti, které máme v nabídce, jsou lukrativní a ověřené. Výběr má na starosti náš tým investičních expertů z oboru realit,“ uvádí Daniel Rajnoch. 

Nabídku investic otevřel apartmán v exkluzivním uzavřeném resortu známý jako Royal Marbella Golf Resort ve Španělsku. „Více než třetina apartmánu byla zainvestována hned během prvních 14 dnů po spuštění naší platformy,“ potvrzuje zájem o crowd-owning Daniel Rajnoch.

„Oblast Costa del Sol patří mezi nejatraktivnější oblasti pro nákup nemovitostí, v loňském roce zde rostly o více než 13 %,“ dodává.

Green resort Zelena Punta

Zdroj: InvestBay

Green resort Zelena Punta

Další investiční příležitostí je tento exkluzivní a ekologický resort, který se nachází v krásném přírodním prostředí jen pár kroků od pláže na ostrově Ugljan, několik kilometrů od Zadaru na chorvatském pobřeží (pouhých 30 minut trajektem).

O InvestBay

InvestBay je česká online platforma pro investice do nemovitostí. Jejím provozovatelem je BIT & BLOCK VENTURE, s. r. o., IČ: 17140307. Pro zaručení maximální bezpečnosti investice klienta používá institut agenta pro zajištění investované nemovitosti a smlouvu s advokátní společností, která má v katastru nemovitostí zapsané zástavní právo jako první v pořadí.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

25. 4. 2024 | Petr Kučera | 3 komentáře

Češi mají nejdražší elektřinu v EU, ukazuje nové porovnání

Cena elektrické energie pro domácnosti v Česku byla v loňském druhém pololetí nejvyšší v Evropské unii, pokud zohledníme odlišnou kupní sílu v jednotlivých státech. Vyplývá to z dnes... celý článek

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

25. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Už víte, kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Termín se blíží

Finanční správa začala rozesílat informace o dani z nemovitých věcí. Lhůta pro zaplacení daně nebo první splátky končí 31. května. 

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

15. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 10 komentářů

Místo čtyř dávek bude jediná. Bez práce a s úsporami ji nedostanete

O takzvanou superdávku budou moct žádat lidé, kteří se nevyhýbají práci a jejich finanční možnosti projdou majetkovým testem. Známe podrobnosti.

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

15. 4. 2024 | Milan Roček

Za kopcem za trojnásobek. Horské apartmány stojí víc než byty v Praze

Klínovec, Jizerky, Krkonoše, Lipno. Oblasti, které se v posledních letech staly terčem masivní výstavby horských apartmánů. To kromě náporu na lokální infrastrukturu přináší i řadu... celý článek

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

14. 4. 2024 | PR text

Oceňování nemovitostí je věda. Dnes už to ale zvládnete online

Hypotéka, nová investice, pojištění nebo přehled o vlastním majetku – je spousta situací, ve kterých se hodí znát hodnotu nemovitosti. Byty ale nejsou akcie, aby u nich stále visela... celý článek

Partners Financial Services