T-Mobile má nové tarify, zlevňuje neomezená data

Jiří Hovorka | rubrika: Aktuality | 27. 8. 2021 | 6 komentářů
T-Mobile má nové tarify, zlevňuje neomezená data

Zdroj: Shutterstock

T-Mobile od září začne prodávat nové tarify pro mobilní telefony. Zvyšuje v nich porci dat a ty s neomezenými daty zlevňuje. Nově také přestane vypínat internet, když data v měsíci vyčerpáte. Nechá je bez příplatku běžet se zpomalenou rychlostí.

Nová nabídka zahrnuje dva základní tarify za 550 a 675 Kč, které k neomezenému volání i SMS přidávají 3 GB nebo 8 GB dat. Doteď T-Mobile prodává balíček neomezeného volání a SMS s 2 GB dat za 525 korun a se 4 GB dat za 625 korun. Nové balíčky jsou tak o 25 a 50 korun dražší, ale mají více dat.

Navíc jsou s novou službou Pořád online. Jde o návrat o pár let zpět, kdy operátoři po vyčerpání dat internet „nevypnuli“, ale nechali ho běžet nižší rychlostí. U služby Pořád online bude rychlost připojení omezená na 256 kbit/s. To má podle operátora stačit na textovou komunikaci přes messengery, vyhledávání v jízdních řádech nebo vyřízení bankovních transakcí. Službu je třeba každý měsíc aktivovat v mobilní aplikaci operátora.

Řežeme náklady!

Řetězova pila
Zdroj: Shutterstock

Účty za telefon, elektřina, plyn. Neplatíte zbytečně moc? Poradíme, jak odlehčit rodinnému rozpočtu – porovnáme nabídky a vybereme tu nejlepší.

Nejlevnější nový tarif u T-Mobile od září vyjde na 475 korun a má neomezená volání a SMS plus 1 GB dat a je bez služby Pořád online.

T-Mobile také mění tarify s neomezenými daty. Od září budou startovat na 875 korunách měsíčně. Za tuto cenu půjde plnou rychlostí stahovat jen prvních 15 GB dat v měsíci, pak rychlost klesne na 10 Mb/s, která podle operátora umožňuje naplno využívat například sociální sítě, videohovory, posílat fotografie či sdílet videa. Dosud tento tarif u T-Mobilu stojí 1075 korun s tím, že plná rychlost je na prvních stažených 20 GB.

Za 1275 Kč měsíčně pak zákazníci T-Mobilu získají neomezená data v plné rychlosti, neomezeným voláním a SMS a 1000 minutami volání do EU. Součástí tohoto tarifu je rovněž T-Mobile TV mini v mobilu s 26 televizními programy zdarma.

Nové neomezené tarify už na začátku června představil také Vodafone. U toho cena balíčku s neomezeným voláním, SMS i objemem dat začíná na 599 korunách měsíčně. Rychlost stahování je při této ceně hned od začátku omezena na 2 Mb/s a tento tarif lze pořídit jen online. Za 799 korun rychlost stahování stoupne na 10 Mb/s. Kdo chce neomezený tarif i s neomezenou rychlostí, zaplatí u Vodafonu 1199 korun měsíčně.

V O2 cena neomezených tarifů startuje na 1099 korunách, rychlost stahování je u tohoto tarifu od začátku omezena na 2 Mb/s. S neomezovanou rychlostí je tarif za 1599 korun. Jinak lze například za 649 korun sjednat tarif s neomezeným voláním, SMS a 4 GB dat.

Už nás sledujete? 

Přidejte si Peníze.cz na Twitter nebo Facebook a dozvíte se včas další aktuality a praktické rady! 

Jiří Hovorka

Autor článku Jiří Hovorka

O osobních financích píše od roku 2009. Začínal v Měšci, pak se stejným tématům věnoval v Aktuálně.cz, po sloučení s vydavatelstvím Economia se jeho texty objevovaly i v Hospodářských novinách. Dlouhodobě se věnuje důchodům,... Další články autora.

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-81
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 6 komentářů

Diskuze

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

27. 8. 2021 16:18, jiri stastny

vsichni jste velmi drazi moc ve svete se vsude vola za par babek internet kvalitni za 3 eura muzete se vsichni stydet

+82
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

27. 8. 2021 18:56, jo

Nikdo nepotřebuje neomezená data! Je to jen marketingový podvod.

-12
+-
Reagovat na příspěvek
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem (6 komentářů) příspěvků.

A tohle už jste četli?

Koruně se daří. Vyplatí se teď vyměnit eura na dovolenou?

10. 5. 2024 | Pavla Adamcová

Koruně se daří. Vyplatí se teď vyměnit eura na dovolenou?

Česká koruna je momentálně silná. V týdnu se dostala na 24,96 koruny za euro, vůči dolaru si pak polepšila na 23,13 koruny.

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

7. 5. 2024 | redakce Peníze.CZ

Alza se chystá na prodej léků. Na trhu už má silnou konkurenci

Internetový obchod Alza.cz v květnu získal podíl v lékárně Other Corp ze středočeských Zdic. Nově by tak do své nabídky mohl zařadit i volně prodejné léky, informoval server CzechCrunch. celý článek

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

7. 5. 2024 | Gabriel Pleska

Kvíz pro opravdové machry. Víte, který svátek je otevřeno?

Zákon o prodejní době nedává smysl. Není v něm žádné vodítko, ve které svátky mají větší prodejny zakázáno prodávat a ve které ne. Takže kdo nechce párkrát do roka hledat, ten aby se... celý článek

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

6. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 4 komentáře

Švýcarský nůž bez nože. Ikonický výrobek se mění kvůli bezpečnosti

Švýcarská společnost Victorinox, která proslula výrobou legendárních zavíracích armádních nožíků, je začne vyrábět ve verzi bez čepele. Nahradí ji například příslušenstvím pro cyklisty. celý článek

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

3. 5. 2024 | Pavla Adamcová | 5 komentářů

Povinné zálohování PET lahví a plechovek. Vyplatí se to?

Ministerstvo životního prostředí posílá na vládu novelu, která zavádí systém zálohování a vykupování PET lahví a plechovek. Co si o chystané novince myslí odborníci?

Partners Financial Services